Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Styx Lupin » 30 led 2013 23:30

Dělám to už nějaký ten pátek, takže už vím, co a jak +usměje se+ Aha, on se rozvádí? No tak to nebudeme pokoušet osud. Necháme to na něm +napije se a rozhlíží se kolem+ Dohazovačka ne, jen jsem pár lidí seznámila a zbytek jsem nechala už na nich. Spíš jim bylo osudné to, že byli ve správnou dobu na správném místě. Mně mého přítele taky dohodili +zasměje se pobaveně+ Tady na první pohled nepoznáš, kdo je upír, nedávají to příliš najevo. Alespoň mně to tak přijde. Ale jak se zdá, zatím jsou zalezlí. Asi jsou dobře napapaní +zasměje se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 30 led 2013 23:59

Jejich poklidný rozhovor i tichý šum v podniku naruší několik dutých ran a tlumené zaklení. Pár hostů se trochu vyplašeně otočí, jestli třeba nezačala válka upířích klanů, nebo tak něco, ale to už se vynoří ze zákulisí Becca, v náručí bednu, která váží minimálně tolik, co ona sama. Když si všimne, jak na ni půl podniku zírá, zarazí se v půlce kroku. Ehm..dobrý večer. Nenechte se rušit, jenom nesu zásoby pití. Blýskne v úsměvu zoubky, donese bednu za bar, kde ji položí barmanovi skoro na nohu. Hosté se ulehčeně zasmějí a berou to jako fajn demonstraci toho, že upíři fakt existují. Otevře bednu a jeden z lidských brigádníků začne vybalovat láhve s alkoholem a ukládat je na místo. Když se Becca narovná a rozhlédne se po baru, všimne si Styxiny blond hřívy, zářící jak slunce v temnotě a v její společnici pozná novou známou Vici. Ahoj Styx, přišla jsi zasvětit nováčka? Mávne jim s úsměvem. Pak sama nachystá na tác tři skleničky skotské a jako pozornost podniku dvě reklamní čokoládky, který zrovna přišly. ( :D )

Obrázek

(hehe, miluju LoSácký časoprostor :D a omlouvám se za vtěrknutí se, ale nemohla jsem odolat :P :roll: )
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 31 led 2013 03:11

(Tak já teda nevím, jakože Beccy znám nebo jakože Beccy neznám? :D Tak jakože znám, a kdyžtak to editnu. :D)

Rozvádí, konečně. +přikývne+ Teda ne, že bych mu to přála, ale ta jeho je fakt úplně pitomá, nemůžu ji ani vystát. +zamračí se+ Asi mu bude chvilku trvat, než se zase vrhne do procesu. Navíc má malý dítě, tak nevím, jak si to plánuje zařídit. +pokrčí rameny+ Chápeš to? Chviličku bydlím ve vlastním a on mi tam hned nastěhuje děcko. Paráda. +kroutí nespokojeně hlavou+ On ples je ideální příležitost se seznámit, všichni vypadají krásně a načesaně, alkoholu dost, tanec zrychluje tep, a krušná jsou pak rána opilcova. +směje se+ No to je možná dobře, že jsou napapaní. Nerada bych, aby se přišli nakrmit. +uculí se a pořád po očku pozoruje okolí+

+když uslyší ránu, tak sebou trhne už čeká, odkud po ní vyskočí Dracula, ale pak se ukáže, že je to Beccy, tak se ulehčeně zasměje a mávne na ni+ Ahoj! To ses nezmínila, že pracuješ v klubu. +uculí se na ni a pak už má oči jen pro čokoládu+ Panebože ten je perfektní! +vypískne nadšeně, rozbalí si Choculu a hned mu upajcne hlavu+ Tak kde máš nějaký sexy nebezpečný upíry, co? +mrkne na ni+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 31 led 2013 12:54

Viki: Cože? Ty tam budeš bydlet s bráchou a jeho děckem? Tak to ti opravdu nezávidím... moc dlouho sis nevychutnala v klidu vlastní bydlení +lituje ji+ To je pravda, ples je přehlídka krásy, luxusu a obžerství +culí se+ Počítej s tím, že to bude snobský večírek. Ale jednou do roka se to dá vydržet. Večírky, konané během roku jsou už pak normální. Už máš vybrané šaty? +zeptá se zvědavě+ Místní upíři mají jiné zdroje krmiva než hosty baru. To by jim sem nikdo nechodil. I když... takové kousnutí krásným upírem má fakt něco do sebe. Člověk by si na to lehce zvykl +směje se+

Becca: +taky se ohlédne po zdroji hluku a usměje se, když zahlédne Beccu+ Ahoj. Že se s tím dřeš sama... přitom kolem tolik mužských +zasměje se+ No jo, vytáhla jsem Viki do nejlepšího baru na LoSu, abych ji seznámila s našimi místními upíry +mrkne na ni+ Tak a tady máme první z nich +rozesměje se nad čokoládovýma upírkama a ukousne jednomu hlavičku+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 31 led 2013 13:36

(známe známe, když už vyšel ten článek v DV, tak prostě dejme tomu, že jsme se už vrátily:D)

Vici: No jo, na to nějak nebyl čas. Porkčí omluvně rameny a v očích jí zajiskří. No,kde... Rozlídne se. Někde zalezlý... Ale viděla jsem tu jednoho kocoura. Uculí se a mrkne na Styx.

Styx: To máš fuk, nebyla zas tak těžká. Mávne rukou, že to nestojí za řeč. Ale tak kdoví, třeba nějací ti upírci vylezou a představí se nové tváři. Rozhlédne se znovu pátravě, jakoby je chtěla přimět k akci:D Ale možná by neměli vidět, jak likvidujete tyhlety. Ukáže na bezhlavé čokoládky a pobaveně se zašklebí. Někteří by si to mohli vzít i osobně.
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 31 led 2013 13:45

Děsný, co? +pokýve hlavou+ Ale on je to docela velkej dům, takže překážet si snad nebudem. A doufejme, že to bude jen na chvíli, než sociálka přestane šmejdit okolo. +pokrčí rameny+ Snobský večírek jo? No to se nějak vydrží. Dyť tady ani žádní snoby nejsou. +uculí se+ Ale těším se na to bruslení, i když teda budu muset dost oprášit svoje umění, abych si neudělala ostudu. +zasměje se+ Hned po eskymácích druhý nejlepší téma. +mrkne na ni+ Šaty už jsem si koupila, ale sehnat krasobruslařskej obleček, to je teda fakt umění. +zakroutí pobaveně hlavou+ Ty už šaty máš? +zajímá se+ Fakt? +vykulí oči+ Já myslela, že to jako.. bolí. Ono je to příjemný? +diví se+

B: No tak to je bezva, mám známost na baru. To dostanu panáka zadarmo? +uculí se+ Vyrábí upírky z čokolády a čekají, že je nesním? +kroutí hlavou+ To si teda mají rozmyslet, co chtějí. +směje se+ Kocoura? Tady jsou i zvířata? +rozhlíží se po kočičkách a už by nějakou ňufala+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 31 led 2013 15:59

Viki: Rodině je potřeba pomáhat. Buď ráda, že máš aspoň někoho +usměje se na ni+ Tak na to bruslení jsem sama zvědavá. Nestála jsem na tom ani nepamatuji. To jsem si na sebe upletla bič. Ale aspoň bude sranda. Já si to pak vynahradím na parketu. Tedy pokud si předtím na ledě nezlomím nohu +rozesměje se+ Jo, róbu už jsem si sehnala, u mého oblíbeného návrháře. A šaty na led byly fakt problém (koukám, že máme dost podobné, já je měla vybrané už asi měsíc a nehodlala jsem se jich vzdát:D) Ne, vůbec to nebolí. Je to velice příjemné, tedy pokud ten upír sám chce, aby to jeho oběti příjemné bylo. Je to skoro jako... orgasmus +zahihňá se+

Becca: No jo kocour... on se tady ještě pořád potuluje? +pozvedne překvapeně obočí+ Tak proč by pořád měli kousat jenom upíři, že? +provokativně ukousne upírkovi jednu čokoládovou ručičku+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 31 led 2013 19:36

Vici: no já myslím, že jeden panák na zasvěcení nás nezruinuje. Uculí se a rovnou jí nalije. No částečně tu jsou i zvířata. Zatváří se tajemně. A možná se přijdou i představit. Jsou totiž dost zvědavý, zvlášť co se týče nových tváří. Těch krásných obzvlášť. Mrkne na ně. Áaa, my o vlku..tedy o kocourovi...Zadívá se s úsměvem k zákulisí, kde zahlédla nezaměnitelnou kaštanovou hřívu.

Styx: Jo, pořád tady je. Nakonec v podstatě ani nemá, kam jinam by šel. Pokrčí rameny. To máš pravdu, každý občas rád kouše. Uculí se a v očích jí zajiskří.
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Nathaniel » 31 led 2013 19:43

+procházel zrovna zákulisím, když svým citlivým sluchem zaslechl něco o kocourovi. Vykoukl ven a když viděl Beccu, Styx a neznámou, uličnicky se usměje. Upraví si síťované tílko,které pevně obepíná jeho svalnaté, ale štíhlé a pružné tělo a vydá se k nim. Své po kolena dlouhé, kaštanové vlasy má stažené do ohonu, který mu splývá až do půli stehen, uvězněných v černých, kožných kalhotách. Občas se zdá, jakoby se pohyboval tak, jak by to lidé neměli umět. S nedbalou elegancí a pružností predátora.+ Ahoj Beccy. Dámy... +kývne jim s úsměvem na pozdrav a ve fialkových očích mu svítí uličnické plamínky.+ Slyšel jsem tu něco o kocourovi...+loupne okem po Beccy.+ A taky vidím neznámou tvář a umírám zvědavostí. +usměje se na Vici a natáhne k ruku.+ Já jsem Nathaniel. +když uchopí jeho ruku, může cítit, jak hřeje o trochu víc, než je běžné.+ A taky tu pracuju. +dodá ještě na vysvětlení a usměje se.+
Nathaniel
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Wenai Lafayette » 31 led 2013 19:47

(Nathaniel! aúúúú! a za mnou nidky nedošel :D)
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti