Crale Residence

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Crale Residence

Příspěvekod Amyas Crale » 30 led 2013 23:45

+sleduje ji, jak si tam Wenai něco měří a pak se podívá na skicu znova, ale jemu se zdá dobrá a protože Wenai už tomu dál nevěnuje pozornost, posadí se k obědu a během jídla pořád šilhá po obrazu, zjevně ho má plnou hlavu+ Nejsi ještě moc unavená? Můžeme dělat pauzy častěji. Když jsem zabraný do malování, nic jiného nevnímám.
Amyas Crale
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 31 led 2013 11:00

+uždibuje z talíře+ Hm, už mi začali pěkně tuhnout záda, pokud si takové tempo zachováš až do večera, tak asi budu zkroucená jako paragraf. +pousměje se a zase si uždíbne kousek, načež si promne pravé rameno, jako by už onu ztuhlost pociťovala+ Vážně jsi malováním úplně pohlcený, ppozorovala jsem tě. A je na tom něco... něco... +snaží se najít správné slovo+ Vzrušijícího. Snad až erotického. Jako by ses s tím obrazem miloval.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Amyas Crale » 31 led 2013 12:30

Musíš na mně občas pořádně zařvat, protože já nevnímám čas +zasměje se a pak se postaví za ní a prsty jí jemně začne masírovat ztuhlé svaly+ Já se nemiluji s tím obrazem. Já se ve svých představách... +skloní se k ní a pošeptá jí do ucha+ ...miluji s tebou.
Amyas Crale
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 31 led 2013 12:53

Oh... +vydechne a spokojeně mhouří oči, když jí rozmasírovává ztuhlý krk a ramena, dyž to řekne, tak lehce pootočí hlavu, aby na něj viděla a pohlédne mu do očí+ Cítím to. +zašeptá, sjede mu pohledem na rty, jako by je chtěla políbit, ale neudělá to+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Amyas Crale » 31 led 2013 13:32

+dívá se jí dlouze do očí, než promluví lehce ochraptělým hlasem+ Ani netušíš, jak moc mě přitahuješ +neovládne se a sevře v prstech její šíji o něco silněji, že to Wenai trochu zabolí+ Omlouvám se... +rychle se vzpamatuje, pustí ji a rychlým krokem dojde ke stojanu+ Můžeme pokračovat?
Amyas Crale
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 31 led 2013 13:48

+jen tiše sykne, když jí sevře šíji a nechá ji tam, toužící po jeho dalších dotecích+ Jistě. +přikývne a sedne si jako dřív, ale teď už kouká na něj, na jeho obličej a výraz, kdy tvoří, z hlavy vypudí všechny myšlenky a jen ho sleduje+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Amyas Crale » 31 led 2013 15:36

+rozmíchá si na paletě několik odstínů barev a pustí se do malování. Pokaždé, jak se setká s pohledem Wenai, je čím dál nervóznější. Jeho předešlá koncentrovanost je nenávratně pryč, působí poněkud roztěkaně a nesoustředěně. Práce se mu nedaří podle jeho představ, jeho myšlenky se upínají víc než na obraz na jeho živou předlohu. V jednu chvíli už to nevydrží a mrští štětcem proti zdi+ Hergot! +vypění vzteky a okamžitě si zapálí cigaretu+
Amyas Crale
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 31 led 2013 18:36

+sleduje ho, jak se tváří nespokojeně, jak se mu zjevně nedaří a nakonec jak zahodí štětec, který nechá na stěně červenou skrvnu+ Co se stalo? +zeptá se ho opatrně, posadí se, taky si zapálí a přejde k němu+ Jestli tě rozptyluju, tak se můžu koukat jinam.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Amyas Crale » 31 led 2013 19:55

+zhluboka si potáhne z cigarety+ Promiň... neovládl jsem se +pomalu se opět zklidňuje+ Občas se mi to stává, když se mi nedaří. Nevšímej si toho +pokusí se o úsměv+ Jsi sama nebo máš někoho? +řekla mu předtím pouze, že není zamilovaná, ale ne, jestli má partnera+
Amyas Crale
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 31 led 2013 20:03

To mě mrzí. +přijde k němu a podívá se na obraz+ Možná by sis měl dát pauzu. +navrhne a po jeho otázce se na něj podívá, chvilku ho zkoumá očina+ Ne. +řekne nakonec a sklopí oči a odejde na balkon a po cestě ještě poznamená+ Už nemám.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí