Dům a pozemky

Moderátoři: Remus Lupin, Styx Lupin

Re: Australský dům Remuse a Styx

Příspěvekod Remus » 07 bře 2016 21:54

Vybrali jsme si dobře. +souhlasí s úsměvem a rozhlíží se po okolí. Občas ji nenápadně po očku zkontroluje, jestli je v pořádku+ Tady nás nikdo nevykouká. +zavrtí hlavou se smíchem. Odloží batoh do stínu, svlékne si oblečení, složí ho na hromádku... pak zkusí špičkou nohy vodu+ Perfektní. +usměje se na ni, pomalu se vnoří do jezírka. Po pár vteřinách se objeví zpátky nad hladinou, trochu prská vodu a očima sklouzne po jejím nahém těle+ Pojď do vody. +uculí se na ni+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 07 bře 2016 21:57

Co pořád tak koukáš? +usměje se na něj, jak už po několikáté zachytí jeho pohled+ JÁ tě vykoukám +zasměje se a sjíždí pohledem jeho urostlou postavu+ A není moc ledová? +namočí prsty nohou do vody a pak vleze do jezírka, opatrně, aby neuklouzla po nějakém kluzkém kameni a doplave k Remusovi+ To byl skvělý nápad jít si zaplavat +myslí to vážně, i když drkotá zubama, jak jí je zima v té vodě+ Kdo bude první tam na tom ostrůvku... +ukáže doprostřed jezera+ tak ten... +přemýšlí+ dneska myje nádobí po večeři +uculí se a pomalými tempy zamíří k ostrovu+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 08 bře 2016 10:16

To nesmím? +uculí se na ni+ Je perfektní, neboj se. +zavolá na ni a udělá pár temp blíž, aby jí pomohl do vody+ Myslím, že sem budeme chodit často. +přikývne spokojeně. Obplave ji dokola a užívá si vodu+ Platí. +zasměje se. Nechá jí kousek náskok, ponoří se pod hladinu a plave kraula směrem k ostrůvku... místo aby se ale pokoušel o vítězství, doplave ke Styx a polechtá ji prsty pod vodou na bocích, jako vodní příšera+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 08 bře 2016 16:08

+plave k ostrůvku turistickým tempem a nechá se předběhnout/předplavat a jak už si zvykla na tu chladnou vodu, začíná si ji náramně užívat a z vody moc nepospíchá+ Copak... dneska nechceš být první? +směje se, jak Remus pořád kolem ní krouží a ne a ne z vody+ Co kdybych na poslední chvíli změnila výhru na pečené jehně? +škádlí ho a pak najednou zvýskne, jak ji pod vodou něco polechtá po těle+ Pomoc! Sáhnul na mně ďasovec! +směje se+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 08 bře 2016 20:42

Umyjeme nádobí společně. +vynoří se se smíchem. Ještě trochu ji pošimrá, vytáhne se z vody na ostrůvek a pomůže jí ven+ Tak pojď nahoru, ať tě tam ještě něco nesežere. +uculí se. Lehne si vedle ní na příjemně teplý kámen a vyhřívá se ve slunečních paprscích+ Není ti chladno? +pousměje se tázavě. Přivřenýma očima mžourá do slunce a na ptáky, kteří nad nimi sem tam proletí+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 08 bře 2016 22:52

+natáhne se k němu a úplně vypne a užívá si tu dokonalou pohodu+ Chladno? To určitě ne +zasměje se, že v takovém horku, ale dá mu sladkou pusu na tvář, že si dělá takové starosti o ni+
To je idylka... +vzdychne a pak se otočí na bok a šimrá ho stéblem trávy pod nosem+ Víš, že jsem už ztrácela naději, že se sem ještě někdy přestěhujeme? Když jsme tady byli před dvěma roky na výpravě, zamilovala jsem si tento kontinent. A jsem šťastná, že jsme tady našli náš nový domov +políbí ho měkce na rty+ Taky jsi tady šťastný? +chtěla by to vědět+
+kouká, jak se tam opaluje nahý+ Namažu tě.
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 09 bře 2016 07:52

Ve vodě ses celá třásla. +usměje se. Pod rty ji trochu poškrábe stín začínajícího strniště, ale jen na chvilku... než ji políbí na rty+ Já vím, zabralo nám to spoustu času. +pousměje se+ Je tu opravdu nádherně. +přikývne, zatímco se smíchem uhýbá před stéblem+ Je to, jako bychom sem patřili. +usměje se na ni+ To víš, že jsem, Karkulko. +obejme ji pevně+ Já se nikdy nespálím. +zasměje se. Její doteky si ale nechá líbit, tak nastaví záda a nechá se od ní namazat+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 09 bře 2016 22:09

Taky byla úplně ledová! +uculí se a sedne si mu rozkročmo na bedra a jemně mu vtírá krém do pokožky+ Tak to jsem hrozně ráda. Bála jsem se, že se ti bude stýskat po waleských hvozdech. V tuto dobu tam bude ještě po kolena sněhu... a my se tady klidně opalujeme +zasměje se a něžně mu laská kůži na zádech+ Hotovo +plácne ho laškovně po zadku+ Namažeš mě taky prosím? Já jsem hned jako rak +natáhne se pohodlně na břicho+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 10 bře 2016 10:53

Tak zlé to snad nebylo. +zasměje se. Přimhouřenýma očima ji pozoruje, když ho natírá krémem, hladí jí stehna a usmívá se+ Myslím, že nebude... a kdyby přece, můžeme do Walesu zajet na pár dní užít si sníh. +usměje se+ Nejzvláštnější to bude na Vánoce. +napadne ho. Pak si uvědomí, že letošní Vánoce budou zvláštní hned v několika ohledech a to vědomí ho uvnitř zahřeje+ Jistě. +přikývne... vymáčkne si do dlaní trochu krému, aby ho zahřál a začne jí ho rozetírat po kůži+ Tady se opálíš hned. +pousměje se+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 10 bře 2016 12:35

Asi to teď vnímám nějak intenzivněji +uculí se+ Pořád platí, že tam budeme dál jezdit na víkendy, a teď je to o to zajímavější, že tam bude vždycky opačné roční období než tady +zasměje se+ Vánoce budeme jako vždy trávit ve srubu, to už je tradice a ani to nechci jinak. Tam jsou vánoční svátky nejkouzelnější +spokojeně si užívá, jak jí jeho dlaně kloužou po kůži+
Jo a abych nezapomněla... všechno nejlepší k narozeninám, Vlčku +vtiskne mu s úsměvem na rty sladký polibek+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dům Styx a Remuse