Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 27 bře 2016 01:38

Papíry do porodnice? +koukne na ni+ Tak jo, tak je dones, to jsem ani nevěděl, že nějaký jsou. +pousměje se omluvně a sedne si+ No... jestli chceš, tak ji přestřihnu. +přikývne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 bře 2016 02:02

jen pár dokumentů, který musíme oba podepsat... potvrzení z matriky, že bude mít dítě tvoje příjmení, a tak, oni podle toho pak vystaví rodnej list. +uculí se+ A pak tam v porodnici přidáme jména. +usměje se+ no, to je na tobě. Mně je to jedno, já budu tak hotová, že budu ráda, když na to dítě uvidím. +zasměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 bře 2016 18:06

Ok, tak já tam hodím svůj vznešený autgram. Nemusím tam dávat prostřední jméno, že ne? +zazubí se na ni vesele+ Ok. Tak já ji přestřihnu, stejně tam budu s tebou, že jo. +usměje se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 bře 2016 22:00

dík, muži. +zazubí se+ nevíš, kde máme oddací list? to bysme měli přiložit. +čte si ty instrukce k tomu+ tak jo. a když si to rozmyslíš, tak to neva. +usměje se, a pak ji ten divnej stah vezme znova, ale jen trochu+ byrone? +koukne na něj tázavě+ moh by sis vzít papír a zapsat si čas vždycky když ti řeknu? +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 bře 2016 23:45

Nemám nejmenší tušení, kde máme oddací list. +zazubí se na ni+ Víš, že na ty papíry nejsem. +uculí se na ni+ Hm, kočko, +koukne na ni tázavě+ No jasně, mohl. +přikývne a vezme si papír a tužku+ Myslíš, že už to jde? +koukne na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 bře 2016 00:06

tak já se zeptám jeefese, taky nevim. +zazubí se na něj+ tak zapiš teď. +uculí se a trochu svraští obočí+ já... nevim, zatím je to spíš nepříjemný, než bolestivý. Ale jiný než doteďka. +pokrčí rameny a vyndá si knížku, začte se, a občas mu řekne, kdy zapsat+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 bře 2016 14:40

Jasný, tak Jeefes ví všecno. +zasměje se a přikývne+ Dobře, teď. +zapíše si čas a pak kouká do časáku, ale spíš se soustředí na ni a přemýšlí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 bře 2016 17:56

+pravidelně říká "teď", ale jinak si v klidu čte, ještě udělá pár věcí na notebooku, ale vnímá, že ty stahy trochu sílí, a jsou nějak častějc. Zatím to není nic, co by ji kroutilo, ale rozhodně už se to nedá úplně ignorovat+ Jak jsou daleko od sebe? +nakoukne mu pod ruku do papíru a trochu v ní hrkne, když vidí, že už po osmi až deseti minutách+ možná bys měl jít najít ten oddací list. +zamumlá+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 bře 2016 19:34

+kouká na ni, jako by z ní to dítě mělo vypadnout hned a zapisuje časy, kdy mu říká+ Ty jo. +zamumlá, když to uvidí+ Jo, jdu ho najít. +přikývne a hned jde hledat+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 bře 2016 19:49

nekoukej tak na mě. +uculí se+ to nebude tak rychlý. +ještě si v klídku leží, trochu si hladí břicho, a zapisuje sama, když byron hledá. A snaží se moc nemyslet, aby ji nechytil panickej záchvat+ pustíme si film? +usměje se na něj, dkyž se vrátí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London