Camorr - výměna manželek

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr - výměna manželek

Příspěvekod Locke Lamora » 26 bře 2016 15:15

+Je sice hluboká noc, ale dělají docela bordel, takže se za chvilku začnou rozsvěcovat okna, a lidi zvědavě vyhlíží ven, co se to děje. stráže nechávají yohannčiny výkřiky docela chladný, vrátí se do strážnice, a k ránu jí tam jeden z nich donese tvrdej chleba a plecháček vody+
+Locke s klukama zatím pádí zpátky chrámu pro všechny potřebný věci, a celej zbytek noci pracujou na plánu, jak ji odtamtud dostat dřív, než stihnou pučmelouni zorganizovat veřejnej soud+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod yohannka » 28 bře 2016 09:51

+prská jak vzetklá kočka a tvrdej chleba po nich hodí zpátky.. a zatváří se děsně vítězně že jednoho vojáka trefila. No vodu si tam radši nechá, přecejenom je po tom útěku docela žízeň. Samozřejmě si vzpomene, že je čarodějka, ale ať zkouší co zkouší, tak tam její kouzla ne a ne fungovat+ sak-ra! +zavrčí, páč na to spolýhala+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 30 bře 2016 22:34

+než se domluví, nebe nad přístavem už pomalu růžoví. locke vlítne do šatny a honem se s Jeanem převlečou. Locke si navlíkne kalhoty a kabátec z drahý tmavý látky se zlatýma knoflíkama, načeše si vlasy do kudrn, a nasadí si třírohej klobouk; no a Jean se vystojí jako epesní lokaj. Galdo zatím vyběhne ven z chrámu, a když kluci vylezou zadem, už tam na ně čeká zánovní kočár s dvojspřežím+ Tak jedem. +zamumlá Lamora, vleze dovnitř, Jean se usadí vepředu na kozlík, a už se řítěj ulicema camorru, až jim splašky odletujou od kol. Zastaví před městskou strážnicí, jean seskočí, otevře Lockemu dveře, a Lamora vypochoduje ven jako pán, rovnou do strážnice, jak kdyby mu to tam patřilo+ Pánové, +shlídne na tři strážníky, co tam mastěj karty a valej bulvy, pěkně svrchu+ to je naprostý skandál. Žádám, abyste mou ženu okamžitě propustili. +zahřmí na ně svým extra poroučecím hlasem+ Kdo to kdy viděl, zavírat markýzu do vězení! +bouchne do stolu, šikovně, aby si všimli jeho echtovního aristokratickýho prstenu+ O-kam-ži-tě! +dupne podpatkem vyleštěný boty+
Locke Lamora

Příspěvekod yohannka » 01 dub 2016 14:09

+už neví coby, tak přemýšlí, co by si musela odřezat a vykloubit aby se protáhla okýnkem.. no uzná, že to je blbej nápad. Chodí si po cele sem a tam, když najednou slyší Lockeho hlas, jak seřvává strážníky+ já jsem vám to říkala! Za to budete pykat! +křikne na ně+ taková troufalost!
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 01 dub 2016 18:29

+stráže na Lockeho zíraj, ale trochu je to teda zviklá+ A vy jste kdo? +odváží se velitel+ Já? +zalapá po dechu locke, smrtelně uraženej+ Já. +napřímí se hrdě+ Jsem markýz de Peyrac, a vy jste naprosto nezákonně zatkl mou ženu! +zaječí na něj+ Tak pustíte ji, nebo se sem mám vrátit s vévodou Nicovantem? +přimhouří oči zlověstně+ Ale, ale... ona kradla! +brání se velitel+ Drzost! +přeruší ho Locke hned+ Jak se vůbec opovažujete, okamžitě ji propusťte, nebo se postarám, aby vás to stálo víc, než jen kariéru! Vévoda se o tom dozví, to vás tedy ujišťuji. +vystrčí na něj bradu, založí si ruce na prsou, a okázale čeká. Stráže po sobě kouknou, ale pak se tedy jeden z nich zvedne, a dojde dozadu pro yohannku a přivede ji do strážnice+ Drahoušku! +vyjekne Locke honem, a hned k ní běží+
Locke Lamora

Příspěvekod yohannka » 03 dub 2016 20:51

+jak slyší to jméno, tak jí to připomene Angeliku, takže se tam trochu hihňá+
tss.. jak já bych mohla krást, já mám všechno na co si vzpomenu +prskne na stráže+ och! markýzi! +taky se kněmu rozběhne+ já myslela že tu umřu! jak neslýchané! +vrhne ještě na strážce opovržlivý pohled, co si to jako dovolili+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 04 dub 2016 23:30

Markýza spí v nočních košilkách, který mají vyšší cenu než vy i s botama. +zamává veliteli výhružně před nosem+ drahoušku! +přivítá se s yohannkou decentně, pač markýzové jak známo neintimnujou na veřejnosti+ to nikdy má drahá, pojďte, pojedeme rovnou k vévodovi. +koukne na stráže pěkně zvrchu, nabídne yohannce rámě, a vyvede ji středem dřív, než se chlápci na něco zmůžou. Distingovaně jí pomůže do kočáru, zabouchne za nima dvířka, a zabuší na Jeana+ jeď! +zavřískne, a už se ženou pryč+ Jdou za náma? +vykukuje locke zpoza záclonky+ jseš v pohodě? +vykulí na ni oči+
Locke Lamora

Příspěvekod yohannka » 05 dub 2016 09:31

chm! +ohrne nad strážema ještě nosík, jak jdou středem pryč+ máte štěstí, že má markýz dobrou náladu +pak už jim nevěnuje ani pohled a hezky s nosem nahoru jde do kočáru+
tyjo! tyjo! to bylo hustý! +jak jsou v kočáru, tak se začne smát+ ti se nezmohli ani na půl slova! Joo jasně že jsem +mávne nad tím rukou, jakože se vůůůbec nebála+ ale dík.. že jste přijeli a nenechali mě tam +oddechne si konečně+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 07 dub 2016 14:44

+ještě chvilku vykukuje z kočáru, ale když vidí, že je nikdo nesleduje, zazubí se a otrne mu+ tak my jsme všeobecně hustý. +zakření se na ni jako pako+ myslím, že jim to dojde tak zítra. +směje se taky, a Jean je rychle proveze Camorrem až k chrámu+ Jasně, že jsme tě tam nenechali. +uculí se+ Jsme gang, ne. Gang se o svý kámoše stará. +mrkne na ni. Vzadu pod chrámem zastaví, vylezou ven, a Jean s tím odjede, aby se kočáru někde zbavil, pač je moc nápadnej+ Pojď se umejt, camorrský vězení je pěknej hnus. +uculí se na yohannku Locke, a zase ji pustí dovnitř padacíma dveřma+
Locke Lamora

Příspěvekod yohannka » 10 dub 2016 20:27

noo nechtěla bych být u toho až jim to dojde +směje se+ tak.. mohli jste nechat žejo.. ale kdyby mě pověsili, tak bych vás chodila strašit jako duch! +zakření se na ně a maže se umýt+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí