Suterén - Vishous / Rhage / Butch

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Suterén - Vishous

Příspěvekod Vishous » 30 bře 2016 13:23

+Cítí její zápěstí v rukou jako rozžhavené pohrabáče, a v okamžiku, kdy je začne odtahovat z jeho sevření, je to jako by tím pohrabáčem někdo hrabal uvnitř jeho vnitřností. Pustí ty hubené ručky a nechá ty svoje pracny klesnout k zemi. Bože. Cítí se obnažený až na kost, podivně odhalený a nahý. Ne doslova, ale prostě se tak cítí. A za nic na světě se mu to nelíbí, a odhodlání, že už nikdy, nikdy nedopustí, aby to znovu řekl se v něm utvrdí. Když nakonec Beccy vstane, je mu jasné, že musí zmizet, tohle prostě nedokáže jen tak přjít. Prázdnota se v něm rozpíná a naplňuje ho.+ Co to... +otevře oči a otočí k ní hlavu, v dokonale šokovaném pohledu. Dívá se na ni, jako by byla zjevením, duchem nebo sakra čímkoliv jiným...+ Svatá pano Marie... +by spíš asi řekl Butch, ale k tomu, co ta ženská dělá se ani nic jiného nehodí. Je tak neskutečně šokovaný, že s křikem neutekla, nebo se mu nevysmála do obličeje, že se nechá svléct a teď je před ní opravdu nahý. Váhavě zvedne ruku, jako by se chtěl zakrýt, ale nakonec ji zlehka položí na tmavovlasou hlavu a pohladí. Má strach, že kdyby teď něco řekl, tak by to prozradilo ty jeho zatracené emoce. Oči se mu zalesknou obrovskou vděčností. Vděčností a možná ještě něčím víc. Důvěrou. Sakra věří téhle mrňavce jako skoro nikomu na světě. A ať už se chystá udělat cokoliv, přijme to a při představě, že je tak blízko... tělo mu na to zareaguje jediným možným způsobem. Začne se vztyčovat v blízké těsnosti těch hebkých rtů.+
I’m not strong enough to stay away
What can I do?
I would die without you
In your presence my heart knows no shame
I’m not to blame
Cause you bring my heart to it’s knees
Vishous

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 30 bře 2016 15:02

Obávám se, že s tou toho moc společného nemám...+vydechne tiše a pousměje se; rty na jeho podbřišku, takže může ten úsměv přímo cítit na kůži. Klekne si před něj a jemně, ale důrazně mu roztáhne nohy víc od sebe, aby měla lepší přístup. Oběma rukama mu vyjede po stehnech vzhůru, nakloní se blíž a na okamžik k němu vzhlédne a slabě se pousměje, než se k němu skloní a vtiskne první, lehký polibek na špičku jeho pohlaví, které jí doslova ožívá před očima. Opona černých vlasů jí sklouzne přes jedno rameno a pohladí ho po kůži. Jazykem ho obkrouží po okraji a pak ho olízne po celé délce. Chvilku se věnuje citlivé, jemné kůžice u kořene a nevyhne se žádné jizvě, na kterou při své cestě narazí. Zavře oči a tváří se otře o celou tu tvrdou délku, jako kočka, mazlivě se otírající o něčí ruku a pak ho konečně uvězní mezi rty a začne ho laskat, dráždit a sát, opojená mocí, vzrušením a touhou, ale i zcela přemožená důvěrou, s jakou se před ní tak docela odhalil a ví, že ať by po ní někdy chtěl cokoliv, neodmítla by ho, protože i ona jemu věří, že by jí neublížil. Tiše, rozkošnici vrní a ten zvuk mu sklouzává po kůži, vibruje na jeho mohutné erekci a sama cítí, jak je celá vlhká a podvědomě vlní boky v odvěkém rytmu vášně. Na okamžik otevře oči a vzhlédne k němu skrz řasy, oči zářící jako dva kusy jantaru prozářeného sluncem. Nechá víčka zase klesnout, odhodlaná dovést ho až do samotného konce a ještě zintenzivní své snažení+
There's hell in your eyes
So let your demons dance with mine
We'll kill each other some day
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Vishous » 30 bře 2016 21:39

+Jen něco nezřetelně zamumle, pořád ještě nemůže uvěřit tomu, co hodlá udělat. Tak takové to teda je, být několmu vydán naprosto na milost. Ne že by to už dřív nezažil, ve výcvikovém táboře, ale tohle je tak diametrálně odlišné, že se to prostě nedá srovnat. Podvolí se jemnému tlaku a rozevře stehna víc od sebe, aby měla lepší přístup. Váhavě jí úsměv oplatí a pak hrdelně zasténá. Tomu pocitu se nic nevyrovná. N.I.C. bože, taková krása. Taková hebkost. Z těžka oddechuje a roztřesenou rukou odhrne záplavu havraních vlasů zpět za rameno. Chce vidět všechno. Cítit a vidět sebenepatrnější dotek a pohyb jejich rtů na sobě. Má dojem, že musí každou chvíli vybuchnout, jak vzrušující to je. Elektrika se mu plazí po kůži výš a výš, nabíjí ho až je celý rozbolavělý a vnímá všechno zostřenými smysly.+ Ježiši Kriste +vydechne, jak se s ní mazlí. Uctívá ho pomalu jako boha, a to mu dělá zatraceně dobře. Moooc dobře. Zamručí a zcela se poddá jejímu laskání. Hluboko v něm se sbírá bouře jak na poušti, hrozící že smete vše v dosahu. Nechává se sát a polykat, dráždit a laskat a mimoděk sténá, ze rtů se mu derou hrdelní hluboké vibrace, a rozechvívají vzduch kolem nich. Při pohledu, jak se sama vrtí ho dostává až na tu pomyslnou hranici...+ Já už... +vydechne ze rtů slova varování, že už brzo bude, pokud tak bude pokračovat a když ještě přidá na intenzitě, sevře v dlani její vlasy, druhou drtí lem peřiny, co se mu připletl pod ruku a s hlasitým stenem, co zní jako její jméno, se podvolí a vyvrcholí jí do úst. Bože už jenom to vědomí ho žene dál a dál. Ve varleti mu škube a penis pulzuje v dlouhé orgasmu. Vishous jen chraplavě ztěžka oddechuje, lapá po molekulách kyslíku a je zcela ohromen. Kolem nich se vznese těžká kořeněná vůně a usadí se na každém čtverečním milimetru jejich kůže, provoní Beccyiny vlasy a ulpí na konečcích jejích řas.+
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 31 bře 2016 00:10

+zcela zřetelně cítí a vnímá, jak na ni reaguje a vzrušuje ji to úplně stejně, jakoby se jí dotýkal, jakoby byl hluboko v ní. Vědomí, že to ona může za ty úžasné zvuky, které se mu derou ze rtů ji nutí nepřestávat, dopřát mu téhle rozkoše absolutní maximum. Pozná ten okamžik, kdy se jí začne rozpadat pod rukama, jednou rukou ho sevře u kořene a když jím otřese první křeč orgasmu, vysaje ho do poslední kapky a celou dobu upřeně pozoruje jeho tvář, naprosto okouzlená jeho výrazem, tak čirou rozkoší a úžasem, jaký ještě u žádného muže neviděla. Když je po všem, propustí ho z horkého sevření svých rtů, zavře oči a vdechuje tu úžasnou, nepopsatelnou vůni. Nejraději by ji kolem sebe ovinula jako teplou deku a schoulila se do ní. Tiše, spokojeně si povzdechne, vtiskne mu lehký polibek na podbřišek a opře se o jeho stehno. Otevře oči a vzhlédne k němu, duhovky stále zářící tím zlatým ohněm vzrušení+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Vishous » 31 bře 2016 10:02

+Nachází se v jiné galaxii. Sakra, houby, právě teď se nachází v uplně jiném vesmíru, než je obvyklé. Je mu tak lehce, tak opojně hezky, uvolněně. Nikdy by ho nenapadlo, že v 303 letech přijde o panictví, ale stalo se a je to zatraceně krásný pocit. Ztěžklou rukou se jí prohrabkává ve vlasech, a když si položí hlavu na silné stehno skloní se k ní a vytáhne ji na sebe do sedu, aby měl její hlavu opřenou o svůj hrudník. Jen sklopí oči a opře se čelem o její. Vdechuje kořenitou vůni, která se kolem nich obaluje a zatraceně teď je mu naprosto jedno, co to pro něj, případně pro ně znamená později.+ Děkuji ti +pronese tiše, hlas hluboký a zhrublý a zlehka ji políbí na ty rty, které ještě před chvíli dělaly ďábelské věci s jeho tělem.+ Nevím, jak ti kdy budu moct oplatit, co jsi pro mě udělala +vrní jí do vlasů. Někde hluboko v něm se ozve jediné slovo, jak kolem ní má ovinuté, spojené paže. Moje.+
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 31 bře 2016 13:22

+nechá se vytáhnout nahoru a pohodlně se o něj opře; trochu se pousměje, zvedne hlavu a trochu se odtáhne, aby mu viděla do očí+ Nemusíš mi děkovat. +zlehka se dotkne jeho tváře+ Jen jsem ti vrátila to, cos mi dal ty. Už několikrát. +v očích jí pobaveně zajiskří+ A kromě toho jsem si zatraceně užila každou vteřinu, to mi věř. +zavrní a zvedne jeden koutek v náznaku úsměvu+ Ale jestli by měl někdo děkovat, tak já. +dodá tiše a zadívá se mu do těch neskutečných, diamantových očí+ Za důvěru. Za to, že jsi mi to řekl. +zašeptá a zlehka přejede bříšky prstů po ostré linii čelisti, dívajíc se mu do očí, na rtech slabý úsměv+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Vishous » 31 bře 2016 20:44

+Objímá ji medvědími prackami, až se v nich skoro celá schová. Chová si ji na klíně, spokojený až hrůza. Nepřítomně se pořád uculuje.+ Hm... +zabloudí na ni, jakoby opilým pohledem.+ Ale já ti to dělám moc rád +zapřede jak mlsný kocour.+ Hele nech toho +ošije se trochu, na nějaké výlevy citů si moc nepotrpí, nikdy mu nebylo moc příjemný o takových věcech mluvit. Radši jedná.+ Žádné ženské jse, to ještě neřekl +kápne nakonec božskou, hehe doslova.+ a z bratrů to ví jenom Butch +stiskne čelist. Ale neubrání se tomu jí úsměv oplatit.+ Asi jsi mě očarovala +broukne jí do kůže, a na chvíli na něj dopadne veškerá únava toho večera, nespaní a nervů při čekání až se vrátí a toho, že je pitomej bílej den. Nakloní se k ní.+ Až si to budeš chtít zopakovat, udělám tě přitom pusou +z té představy se v něm všechno sevře a oči prosvítí.+
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 01 dub 2016 00:21

Nápodobně. +uculí se a zatahá ho rozpustile za vlasy v zátylku+ Jo, to jsem si myslela. +přikývne jen a nerozvádí to dál, ani se nevyptává, kdo mu to udělal. Na to bude čas někdy jindy+ Nene, v tom nejedu. +zazubí se na něj, když ji obviní že ho očarovala+ To by totiž bylo děsně nečestný. +zamrká nevinně+ I když...Možná to bude mojí absolutně okouzlující osobností. +poklepe si prstem na rty a pokýve vážně hlavou, v očích jí hrají ďábelské plamínky+ Mhmm, kdykoliv...+zavrní a vtiskne mu lehký polibek na hranu čelisti; pak si ho tak po očku prohlídne a neujde jí, že asi celkem unavenej+ No, nevím jak vy, Mistře, ale já jsem celkem vyřízená upírka. +zívne jak lvíče+ Neměl by sis taky dát dvacet? +loupne po něm jedním okem+ Teda jako tím nechci vůbec naznačit, že bys byl třeba taky unavenej, to rozhodně ne. +ujišťuje ho, ale koutky jí zrádně cukají smíchy+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Vishous » 03 dub 2016 21:05

No kdo ví jestli +přeběhne jí tak hravě prstama po stehně.+ dáš mi svoje čestný skautský jo? +pleskne ji po zadečku.+ Jasně, protože tvoje maličkost je absolutně uchvancancující a dechberoucí a +vstane i s ní v náručí, v celku bez sebemenších problémů. Tuhle sedí, a hle je ve vzduchu.+ jak bych mohl odolat takové nevinosti +tváří se vážně, ale koutky mu cukají. Položí ji na postel a pak se na ni prostě rozvalí, hehe, dá jí pěkně pocítit, kolik takové jedno chlapské tělo váží, ale jenom chviličku, přece ji nechce rozmlásknout. Ještě s ní má velké plány :P+ Jistě že nejsem unavenej +protočí oči.+ Jsem totiž kurevsky vyřízenej +začne se smát a přetáhne přes ně oba peřinu. A nastáví jí ruku, jestli si chce udělat pohodlí u něj. Pak to ještě chvíli trvá a ve tmě poslouchá jen jejich dech, tep srdcí a v duchu přemítá nad tím, jestli se dneska vážně svázal, nebo to bylo jenom takové.... Do hajzlu co si chce nalhávat, je v háji. Ve tmě se podívá na spící malou potvoru v jeho posteli. Je drzá, absolutně nesnesitelná, a při tom tak... podmanivá. Hergot. To bude průser ještě.+ Dobrou noc leelan +zašeptá tiše a pak taky usne.+
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 04 dub 2016 00:41

Přesně tak. +přikývne a slavnostně zvedne do vzduchu dva prsty k přísaze+ Na mou duši, na psí uši...no znáš to. +uculí se+ Heh?! +vyjekne, když je najednou ve vzduchu a zasměje se+ Máš naprostou pravdu, to všechno rozhodně jsem. A možná i víc. +zamává na něj řasama, učiněná ztělesněná nevinnost:D+ Ufff...+vyhekne trochu, jak ji zalehne a zaryje mu palec do žeber+ Co to je, chceš mě vlisovat do matrace? +zašklebí se pobaveně+ Vyřízenej polobůh, páááni! +zavrtí nevěřícně hlavou a oči jí jiskří smíchem+ Myslím, že teď už jsem viděla všechno. +zadržuje smích a uvelebí se u něj. Zavře oči a přijde jí tak zvláštně v pořádku, usínat vedle něj. A taky si připadá nezvykle v bezpečí. Divné...proletí jí ještě hlavou, než usne, na rtech stále slabý úsměv+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hotelové pokoje