Pokoj v Cloak&Dagger Center

Moderátor: Victoria

Re: Pokoj v Cloak&Dagger Center

Příspěvekod Byron » 31 bře 2016 23:45

Nééé to je boží kočko! +úplně záři a směje se a taky ji trochu hladí+ Dokážeš si představit, že z takovýho prcka vyroste dospělej člověk? +usměje se na Vici+ Co? Co se děje? Co se děje?! +vyjekne a chytá dítě a drží Vici za ruku+ Co je?! Ne! Já nikam nejdu! Co se děje?! Já jsem otec! +vyvádí a nechce se nechat vyšoupnout+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 31 bře 2016 23:52

Vážně, teď byste tam jenom překážel. +domlouvá mu sestra, a honem ho tahá ven+ Oni vaší paní pomůžou, ale musíte jim na to dát prostor. Pojďte můžete zatím zvážit vaši dceru, a vyplnit rodný list. +odvede ho vedle na dětskou ošetřovnu, a tam se malá poprvé rozeřve z plnejch plic, když ji vlažnou vodou umyjou, a pak změří a zváží+ chcete jí podepsat náramek? +usměje se sestra+ kolem dveří se prožene Marcus a zmizí ve dveřích pokoje, kde je Vicky, a hned za ním se ženou sestry s jednotkama krve+ má úplně vaše oči. +pochválí mu ji sestřička, a opatrně jí oblíkne plínu a zabalí ji do deky+ Chcete si ji pochovat? +usměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 31 bře 2016 23:54

Ale já umím překážet! Ani si mě nevšimnou! +vyvádí a jen tak tak se nechá z tama odvíst, i když se pořád ohlíží po tom pokoji+ Bude v pořádku! Bude v pořádku! +opakuje ustavičně a pak koukne na dcerku a pousměje se+ Maminka bude v pořádku+ Ne, nadepiště ho vy, mě se moc třesou ruce. Mě se třesou ruce, já si sednu. +sedne si tam někde+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 31 bře 2016 23:57

Jistě, že bude v pořádku, posaďte se. +ujistí ho sestra s úsměvem, ale když se byron nekouká, poněkud opatrně se otočí po pokoji, a jistá si není+ tumáte. +usměje se a strčí mu zabalený dítě do náruče+ pohupujte, jenom trošku. uklidní ji to. +navede ho, a vytáhne papíry takže... narozená 4:32, vaše údaje už máme... a jak se bude jmenovat? +koukne na něj tázavě+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 dub 2016 00:01

Dobře, dobře. +přikyvuje a kouká na ten malej uzlíček, co má v náručí+ Jméno? +koukne na sestřičku+ Jo jasně. Sophie. Je to Sophie. Viď. +pousměje se na dítě a pohladí ji po tváři+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 dub 2016 00:06

To je moc krásné jméno. +usměje se na něj sestřička a vyplní ho tam. Přidělá Sophii na ruku náramek se jménem, a nechá ji Byronovi, protože je u něj klidná, a za chvilku usne. Pak se vedle rozrazí dveře, a Marcus ve svým zeleným hábitu od krve se prožene zase směrem k sálům+ vidíte, už je to v pořádku. +mrkne na něj sestřička+ pan doktor by jinak neodešel. jdu se tam mrknout. +slíbí mu a na chvilku zmizí vedle+ Vaše paní spí. Ztratila hodně krve, ale lékařům se podařilo krvácení zastavit. teď je jen vyčerpaná, ale brzy se probere, a bude úplně v pořádku. Můžete k ní, jestli chcete... pohlídám vám malou, než se maminka probudí. +usměje se na Byrona+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 dub 2016 00:08

To je, vybrala ho Vici. +pousměje se a kouká, jak Sophie spí+ A jak je Vici? +koukne na sestřičku a když uvidí Marcuse, tak vstane, ale opatrně, aby se Sophie neprobudila+ Můžu? Ano, ano,jdu tam.. +přikyvuje a opatrně předá dítě sestřičce a vydá se k Vici do pokoje+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 dub 2016 00:15

+Vicky tam leží přikrytá a spí, je trochu bledá z tý ztráty krve, a na paži má nálepky tam, kde měla infúze, ale jinak vypadá klidně, jenom hodně unaveně. Monitorovací kouzlo vedle její postele tiše bliká a hlídá ji, ale jinak je klid. Spí ještě asi dvě hodiny, a pak se začne pomalu probírat, nejdřív zamrká, a pak zamžourá do světla, který ji zabrní v lebce+ uh. +zafuní, je si docela jistá, že na něco zapomněla...něco důležitýho... a pak sebou škubne+ dítě! +vyjekne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 dub 2016 00:18

+přitáhne si židli k její posteli a drží ji za ruku, kouká na ni, jako na svatej obrázek a sem tam jí na hřbet ruky dá pusu a hladí ji tam+ Vici! +koukne na ni, když se začne probouzet+ Vici, Sophie je v pořádku, řeknu jim, aby ji donesli, ano? Chceš? Vici... +kouká na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 dub 2016 00:25

Sophie. +uculí se trochu deliriózně+ to je krásný jméno, co? +stiskne mu tu ruku+ taky vypadám tak přejetě? +koukne na něj, jak je přešlej jako kdyby rodil sám+ je v pořádku? +usměje se, a spadne jí kámen ze srdce+ to je dobře... +zavře na chvilku oči, a pomalu si to všechno vybaví+ já sem to zvládla! +uculí se na něj+ porodila sem dítě! +koukne na něj pyšně+ a tys neomdlel! +uculí se+ sme fakt borci, abys věděl. +plácne si s ním+ a... +troufne se zeptat+ já jsem taky v pořádku? +nakoukne si pod deku+ jo, chci.+přikývne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner