Pokoj v Cloak&Dagger Center

Moderátor: Victoria

Re: Pokoj v Cloak&Dagger Center

Příspěvekod Byron » 01 dub 2016 01:06

Corusanta, jo? +směje se+ Jakej je tvůj ďábelskej plán? Řekneš mi ho, kočko? +zazubí se na ni vesele+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 dub 2016 01:09

chtěl bys radši Tatooina? +zazubí se na něj, ale tiše, aby nevzbudili Sophii+ Noo, je děsně tajnej. +zahýbe obočím+ až bude malá v noci brečet, přitulím se k tobě, a řeknu ti, že "Gotham tě potřebuje", a ty vstaneš, jako správnej batman. +uculuje se, a trochu se k němu přitulí, jak tam tak ve třech leží+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 dub 2016 11:35

Nooo to ještě uvidíme podle toho, co to napodruhý bude. +směje se vesele a kouká na ni a pak otevře pusu+ No téééda! Ty seš ale zákeřná tohleto! Ty víš, jak na mě. +směje se, ale taky potichu a dá jí pusu+ Tak to víš, že vstanu, je to Gotham!
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 dub 2016 12:59

Ale nejdřív taky za tři čtyři roky, jo? +uculí se, a nemůže se vynadívat, jak Sophie spokojeně spí+ Nelituješ toho, žes tu byl na porod? +pousměje se, a koukne na něj, asi hledá skrytý trauma :D+ Mně to fakt pomohlo. +usměje se na něj vděčně+ Musíme napsat kámošům, že už se narodila. +uculí se+ vezmeš ji na chvilku? mně už dřevění ruka. +zazubí se a opatrně mu malou podá, aby ni nevzbudili+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 dub 2016 19:51

Okej, napíšu si to do kalendáře, že za čtyři roky. +uculí se na ni+ Nelituju, jsem moc rád, že jsem tě mohl podržet, i když jenom to. +pousměje se na ni+ Jasně, dej ji sem. +vezme si Sophii+ AHoj Gothame. +zaculí se na ni+ Ta má pidi nos!
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 dub 2016 20:06

já sem taky děsně ráda, žes tady byl. +usměje se+ je parádně mrňavá. +uculí se taky, a tak tam spolu nad ní óchaj a áchaj+ Měl by ji jít zapít. +zazubí se+ nám se tu nic nestane, já mám pocit, že budu tak dva dny spát, a sophie nejspíš taky.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 dub 2016 20:39

No jo, to bych měl ji jít zapít, protože to je velká událost. +uculí se+ Ale přijdu se na tebe kouknout, že jo, i když budeš spát. +usměje se na ni a dá jí pusu+ Vezmu ven Wenai. A ještě někoho?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 dub 2016 20:53

to nemusíš, hlavně tu buď zítra, ať nás odvezeš domů. +zazubí se na něj+ a nezapomeň dát do auta sedačku, ať si ji máme v čem odvézt. +uculí se+ jé tak ji pozdravuj. +usměje se a pusu mu oplatí+ miluju tě, víš, +pousměje se mu do rtů+ hrozně moc.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 dub 2016 21:12

Jasně, já tu budu a všechno zařídím, kočko. +usměje se a dá jí ještě pusu, páč to je nejlepší+ Taky tě miluju. Vás obě. +usměje se na ni upřímně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 dub 2016 21:21

tak jo. +usměje se+ tak se uvidíme zítra? +uculí se na něj, a ještě chvilku ho trochu líbá, a je z těch poporodních hormonů celá nějak naměkko+ tak pa. +zazubí se pak, a zazvoní na sestru, že by si chtěla schrupnout, ať přivezou pro Sophii postýlku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner