Ložnice

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Ložnice

Příspěvekod Gabriel » 04 dub 2016 14:09

Syriana Spinnel píše:Dobře +přikývne jenom, ráda, že ji od toho ani neodrazuje a ani to dál nerozebírá. Docela jí vadí, jak jsou oba tlačení do něčeho, co nechcou, ale co už.+ Hmmm už se nemůžu dočkat. +vyculí se a očka jí září a pak ještě víc.+ Ty si to užíváš skoro stejně jako já co? +zasměje se.+ Jak si přeješ můj alfo. +Pevně mu stiskne tlapky a lup, jsou v ložnici.+

To si piš. Protože je to tvojí součástí, stejně jako je můj vlk, mojí částí. Kdybych o něj přišel...+potřese hlavou+ ...jako bych napůl mrtvý. +pokrčí lehce rameny+ Takže jsem šťastný, že máš magii zpátky. +zašeptá a pousměje se. Když se objeví v ložnici, je maličko pobledlý.+ Kruci, ale asi jsem trochu vyšel ze cviku. +zhluboka se nadechne, vydechne, aby dostal žaludek zpátky na místo. Skloní se k ní a dlouze, pomalu a důkladně ji políbí.+ Jsem rád, že jsi zpátky...+vydechne ji do rtů; zvedne si ji do náruče a zamíří k posteli, na kterou klesne s ní, aniž by ji pustil a znovu se zmocní jejích rtů+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 04 dub 2016 16:06

Hih, tak nevím, jestli ze mě nebude brzo schizofrenik, jak teď v této schárnce bydlíme tři +culí se+ Já, mé druhé čarodějné já a vlčice +tulí se k němu a zase nechá spadnout to kouzlo, co maskuje její pach.+ Na tvého vlka jsme obě dvě moc zvědavé +zavrní mu do kůže už v ložnici.+ Neboj, ten cvik napravíme, ale jestli budeš se při tom cítíš jak já ve vrtulníku, tak tě nutit nebudu +pohladí ho po tváři.+ Jsem ráda zpátky doma +na poslední slovo dá důraz a už mu běhá prsty po kůži. V koutku jí cukne a pak se Gabriel octne zcela nečekaně nahatý.+ Miluju kouzla +vydechne mu do rtů, přitisklá k jeho pevnému tělu. To jak nádherně voní, hřeje a očividně po ní touží má najednou ještě další rozměr, takový, který předtím nebyla schopná vnímat. A vlk v ní na to reaguje, přešlapuje nedočkavě těsně pod povrchem a touží se přivítat se s vým protějškem. Touží se s ním svázat, pomazlit a milovat. Stejně jako lidská část Syr.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 04 dub 2016 17:41

Nebude, protože jste všichni stejná osoba. +mrkne na ni a pak se zhluboka nedechne a zavře oči+ To i my na tebe. +zavrní a okousne jí hravě krček+ Ne, tak hrozný to není, jen je to trochu nepříjemný. A neměl bych před tím nic jíst. +dodá s pobaveným úšklebkem+ No co to...+koukne na sebe, kam mu zmizelo oblečení+ To jsi ale teď nějak příliš oblečená, řekl bych. +zablýsken mu v očích a jedním pohybem z ní stáhne tričko; dlaněmi jí sklouzne po zádech až na boky, pak vyjede výš a palci dráždivě přejede přes spodní stranu ňader. Přitiskne ji k sobě co největší plochou těla a nepřestává ji líbat a hladit po celém těle+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 04 dub 2016 20:15

Hele jestli mě při tom pozvracíš, tak si mě nepřej +zakření se.+ možná trochu jsem +podotkne a pak na malý okamžik ztuhne, jak ji vysleče a může se uplně přesvědčit o všech následcích toho útoku, i když většina jizev je už jen slabou mizící čárou, to rameno je teda soda.+ Pokušiteli +tiskne se k němu každým milimetrem kůže, bradavky ztvrdlé jak se otírají o jeho hruď.+ Pověz musel ses držet zpátky, když jsem byla jen člověk? +zeptá se najednou mezi polibky. Dlaněmi tiskne pevné půlky jeho zadku a klínem se otírá o jeho naproto totálně tvrdé můžství.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 05 dub 2016 19:55

Neboj zrzko, můj žaludek něco vydrží. +zazubí se na ni. Všimne si, jak ztuhla, ale nenechá se tím rušit, rty sklouzne po hrdle dolů, horce dýchne na čerstvé jizvy a jemně ji políbí na klíční kost. Chvilku mu trvá, než do jeho odkrveného mozku pronikne její otázka. Rozepne jí džíny a stáhne je z boků dolů a vtiskne jí žhavý polibek na bříško.+ Možná trochu...+vydechne jí do kůže a tváří se mazlivě otře o jemnou pokožku. Vdechne zhluboka její vůni a v hrdle mu zarezonuje hluboké, spokojené zavrčení+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 06 dub 2016 10:32

+Zakloní hlavu a nabídne mu tak svůj krček k pomazlení. Jen si tiše zachichotá, jak se tulí k jejímu bříšku, prsty mu vplete do vlasů koukne na něj dolů. V očích lesk a touhu, lehce ho zatáhne za vlasy, klesne k němu na kolena a dráždivě, hladově ho políbí.+ Tak už se nedrž, chci tě celého takového, jaký jsi. Mroukne mu do úst, dlaní sklouzne přes pevné břicho níž, pohladí ho po celé délce tvrdosti a pevně kolem něj sevře dlaň. Na rtech se jí usadí dychtivý výraz. Vstane, sedne si na okraj postele a široce rozevře nohy, v němé pobídce.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 06 dub 2016 14:36

Takové prosbě nelze odolat. +zavrčí hlasem zhrublým touhou a tlumeně zasténá, když ho vezme do ruky. Pozoruje ji jak vstane a když se tak vystasví jeho hladovému pohledu, duhovky mu přelije zlatá. Klesne před ní na kolena, rukama ji pohladí od kolem vzhůru, na vnitřní stranu stehen; skloní se k ní a vtiskne jí lehký polibek na každé stehno, pak sklouzne na vnitřní stranu a jazykem polaská hladou, citlivou kůži. Chvilku ji tak dráždí než se konečně dostane ke svému cíli a zaútočí na samotný střed její rozkoše, líbá ji, ochutnává, vniká hluboko do ní a nechává své smysly zaplnit její úžasnou vůní. Hrdelně zavrčí a ten zvuk se jí vpije přímo do těla, zatímco nepřestvá s tím sladkým mučením+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 06 dub 2016 14:51

+Položí se na lokty a naprosto hříšně sleduje toho sexy chlapa před sebou, jak se k ní blíží jako hladová šelma a už jen z toho jeho pohledu začíná vlhnout. Každý dotek je jako malá smrt, tak dráždivé, až se jí stehna lehce zachvějí. Ze rtů jí splyně hrdelní sten, ale hlavu nezakloní a oči nechává upřené na něj. Cítí se jak bohyně, kterou právě uctívá. Je to tak zatraceně sexy pohled. Bradavky má ztvrdé a rozbolavělé touhou. Nekontrolovaně sténá a cítí, jak se blíží její první vrchol tohoto dne a vědomí, že nebude poslední ji naprosto sejme. Přehodí stehno přes jeho rameno, s prsty vpletenými do jeho vlasů a jménem na rtech se tomu poddá. Oči se ji lesknou, jako by byla opilá. A vlastně je opilá Gabrielem, svým alfou.+ Pojď ke mně +vyzve ho ochraptělým hlasem.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 06 dub 2016 21:45

+nepřestává, dokud se mu v rukou nerozechvěje v orgasmu. Pomalým, dlouhým tahem jazyka ji olízne, posune se výš a zvedne k ní ty planoucí, žluté oči.+ Jak má družka žádá...+zavrčí hluboce, vztyčí se nad jejím těle na rukách a jedním plynulým pohybem do ní vklouzne až po kořen. Na okamžik znehybní, skloní se k ní a spoutá její rty v divokém, dravém polibku a začne přirážet. A přesně podle jejího přání se nedrží zpátky, bere si ji téměř hrubě, přivlastňuje si ji každým pohybem uvnitř jejího těla a v hrudi mu zarezonuje hluboké, temné zavrčení. Trochu se narovná, zvedne si její boky výš a ještě přidá na intenzitě, svaly zaťaté úsilím a oči upřené na její tvář a vrývajíc si do paměti její výraz, když je úplně jeho.+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 06 dub 2016 22:08

+Jen se chlípně usměje v očekávání nadcházejícího a i když je pekelně připravená, tak se prohne a zasténá, jak jej cítí uplně hluboko v sobě. Ruce mu semkne za krkem a polibky mu stejně dychtivě vrací. V jednu chvíli ho kousne do rtů a hned to místo olízne jako mlsná kočka. Bože je to jako by to s ním dělal poprvé. O tolik intenzivněji vnímá celé jeho tělo, které je prostě jen její. Přijímá ho v sobě celého, a dává mu vše co chce a potřebuje. Je totiž jenom jeho. Hodí si obě nohy na jeho ramena a zvýší tak ještě úhel a uplně ji to rozsekává. Hraničí to až s bolestí, ale přelévá se to do neuvěřitelné touhy a slasti.+ Bože... víc... +zasténá jenom a svírá v dlaních jeho vlasy, až má zbělené klouby.+
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dům v Bucurešti