náhodou, takovej dobře vybranej tik ti může dodat ideální nádech šílenství. +ušklíbne se pobaveně. obočí má pořád zvednutý, a tak číhavě ji pozoruje, dokud nepromluví; pak mu v očích blýskne, nicméně svoje slovo zpátky nebere+ S terapeutem jsem to fakt nikdy neprobíral. +ušklíbne se+ nejspíš to bude kombinace faktorů +napije se klidně ze svojí placatky, a chvilku mlčky pozoruje zářící město+ prostě neusnu. +pokrčí pak rameny, a jak už to má ve zvyku, rozhodně se pro kombinaci pravdy a zamlčení+ Proč bych měl bejt nejzranitelnější před někým, koho prakticky neznám? +zvedne obočí, jo, o jeho paranoie stejně ví, takže to ji nepřekvapí. vytáhne cigáro, a strčí si ho do koutku+ Zadruhé, určitou dobu jsem strávil na místě, který... +vyfoukne pomalu kouř, a přimhouří oči, jako by v duchu cenzuroval+ spali jsme v jedný místnosti, a kdykoliv jsi zavřela oči, vědělas, že až je zase otevřeš, někdo vedle tebe bude nejspíš mrtvej. Nebo přinejlepším přijdeš o většinu osobních předmětů. +zvedne koutek, jako by to byla vtipná vzpomínka, než co jinýho. Pomalu kouří, a popel sklepává dolů, desítky metrů pod ně+ Holky to občas pořád ještě zkouší. +zašklebí s podtónem smíchu v hlase+ not always good. +poznamená. pamatuje si to pořád, jak se nad ním nakláněla. pamatuje si i svoje prsty na jejím hrdle, tisknoucí, drtící, neovladatelně+ Chtěla mě vzbudit polibkem. +pohrdavej chlad v jeho tónu jí mrazivě přejede po kůži, víc už k tomu dodat nehodlá, jen ji propíchne pohledem, a jestli v něm uvidí lítost, dost možná se ještě dneska proletí
+
I'll wrap my hands around your neck so tight...
...with love.