Ložnice

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Ložnice

Příspěvekod Gabriel » 07 dub 2016 14:22

Vím, že nejsi. +usměje se smířilivě+ Sledoval, protože je třeba pozna svého nepřítele. +odpoví klidně a pak mu zablýskne v očích+ Miluju když žárlíš...+zavrní a přitáhne si ji k polibku+ Klidně se zeptej, nejspíš ti řekne, že nedělal nic jinýho, než že se celou dobu snažil zabránit mezinárodnímu konfliktu. +ušklíbne se pobaveně, ale s trochou hořkosti v hlase+ Možná. Ale teď bysme přece mohli lovit spolu, hmm? +usměje se na ni měkkce+ Jo, to byla. +přikývne a jemně stiskne její ruku ve své+ Ale uspěješ. Cítím to ve svých starých kostech. +zazubí se na ni a vzápětí se trochu zamračí+ Nemáš hlad? +ach jéé, obsese jídlem se probrala k životu:D+ Teď budeš muset jíst mnohem víc, než jsi zvyklá, proměna u dlaků vyžaduje mnohem víc energie než u nás. +najednou mu dojde další věc a ustaraně se na ni podívá+ A bolí to...viď? +zamračí se, nelíbí se mu představa, že trpí+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 07 dub 2016 14:37

Fajn, máš jediný štěstí, protože kapka zájmu a musela bych tě potrestat +jemně ho ňafne do rtu.+ Aby ti to jednou nezačlo lézt na nervy brouku. +Uvolní se zase.+ Budeme taková malá smečka o dvou členech +krouží mu prstem po hrudníku a v jednu chvilku do něj zavrtá ukazováčkem.+ Přestal bys laskavě říkat, že jsi starý? připadám si pak jak úchyl, kterého rajcujou geronti +přeběhne mu prsty po prsou a polechtá ho na žebrech.+ Hlad? +Zeptá se překvapeně, vždyť před chvilkou obědvali.+ Ale když tak nad tím přemýšlím vlastně i jo +a opravdu v žaludku jí zavrčí, jak kdyby nejedla skoro měsíc. Její tělo má ted asi nějaký ultra mega rychlý spalování.+ No... +Vytáhne se do sedu.+ Bolí no. +Pokrčí ledabyle rameny.+ procházka růžovým sadem to není, ale prý to časem bude... v pohodě zrovna ne, ale lepší. Netrap se tím +cvrnkne mu do nosu.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 07 dub 2016 15:15

No nepovídej. To by ale možná stálo za vyzkoušení. +zvedne koutek v ďábelském úšklebku+ Přesně tak, malá, soukromá smečka. +usměje se+ Jau! +ozve se dotčeně, ale v očích mu pobaveně blýská+ Dobře, dobře, omlouvám se madam. +zašklebí se na ni a lapne jí tu lechtací ruku+ Vidší, zjevně ti vidím až do žaludku. +zasměje se a taky si sedne.+ Tak jo, na co máš chuť? +natáhne se po telefonu, aby jim nechal něco donést+ Chmmm...+zavrčí nespokojeně+ No v tomhle mi asi nezbývá nic jinýho, než se s tím nějak smířit. +povzdechne si rezignovaně a pak jí laškovně chňapne po ruce, když ho cvrkne do nosu, výraz ve tváři se mu trochu uvolní a usměje se na ni+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 07 dub 2016 19:25

Ty nepokoušej +culí se.+ Taky bys mohl přijít k úhoně +oči se jí zalesknou.+ Malá soukromá smečka zní naprosto skvěle brouku. +Jak tam tak sedí, naprosto nestydatě.+ dobře, nebo bych taky mohla hodit očkem po nějakém mladším a vitálnějším vlkovi +zahýbe na něj obočím a pokouší ho. Samozřejmě to myslí v žertu. Nevyměnila by ho ani za nic.+ Já nevím zlato, na čokoládu a na slaninu, hmmm čokoládová zmrzlina se slaninovýma křupinkama +rozzáří se jak měsíček a jo, i jí samotné to zní příšerně, ale vysvětluj to vlkovi.+ No to nejspíš nezbývá zlato +pohladí ho tlapce, jako by tím chudák trpěl on sám hih.+ Víš na co se těším? +poví mu po chvilce.+ Až se spolu proběhneme lesem, ještě jsem tam jako v kožichu nebyla +věnuje mu plachý úsměv.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 07 dub 2016 21:35

Taky si myslím, že je to bezchybný nápad. +pokýve vážně hlavou+ Jo tak vitálnějším...+přivře oči a věnuje jí vlčí úsměv+ To bych mu ale musel hezky vitálně utrhnout hlavu. +prohlásí lhosteným tónem a v očích mu zablýskne+ Tak slaninový křupinky. +zvedne obočí a potřese hlavou+ Tak teď už jsem slyšel všechno. +zašklebí se pobaveně a prostě objedná od všeho něco. I tu zmrzku s slaninu, tak si to může zkombinovat:D+ Na to se těším taky, lásko. +usměje se na ni a něžně ji pohladí po tváři+ Nikdy by mě nenapadlo, že by se to opravdu mohlo stát. Nevadilo mi, že nejsi lugaru...ale teď když vím, že jsi skoro jako já...+potřese hlavou+ Nikdy nebudu moct Becce dostatečně poděkovat za to, že tě zachránila. +zadívá se jí naléhavě do očí; pak se nakloní, přitáhne si ji k sobě a dlouze, procítěně ji políbí+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 07 dub 2016 21:43

Tohle miluju +zkonstatuje s úsměvem.+ když jsi tak vražedně majetnický, je to zatraceně sexy brouku.+ Ty nevíš co jsou slaninový křupinky? +obočí jí vyletí do vlasů.+ To teda musíme napravit. +Piřtulí se k hladící dlani, a místo na posteli už teď spíš zas okupuje jeho klín a hrudník.+ To jo, měli bysme jí to nějak oplatit, ale jak můžeš někomu oplatit, že ti dvakrát zachránil krk? +dlouze mazlivě si hraje s jeho jazykem a rty, halí se do vůně a tepla jeho těla.+ Víš zdál se mi takový divný sen, je to pár nocí zpátky, +vzpomene si najednou.+ Seděla jsem vysoko na stromě a pode mnou běhala vlčí smečka, a pak ses tam zastavil ty, totiž jako vlk a koukls na mě nahoru. +Pousměje se tomu, protože je to zjevně blbost.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 07 dub 2016 22:04

To jsem rád, protože lepší už to se mnou asi nebude. +cukne koutky+ Ono to fakt existuje? +koukne na ni překvapeně+ Tak jo, to mě fakt zajímá. +zasměje se+ Hmm, máš pravdu. Taky nevím. +zamručí do jejích rtů, tulí si ji k sobě, mozek mu funguje spíš jen na poloviční výkon, ale když dovypráví, co se jí zdálo, úplně ztuhne. Odtáhne se, aby jí viděl do očí a trochu ztěžka polkne.+ To se ale stalo...+zašeptá a po zádech mu přeběhne zamrazení+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 07 dub 2016 22:12

To si piš! nakrájíš slaninu na malé kostičky, a oprančíš to až jsou uplně křupavoučké.... +žaludek jí zas zavrčí, jak se rozvášnila, až se zasměje.+ Udělám ti to k snídani +pak se zasměje ještě víc+ Obojí, když si to budeš přát.... +Nakrčí čelo, vůbec se jí ten jeho pohled nelíbí.+ co-že? +vyjeveně na něj hledí a pomalu jí dochází, co že jí to řekl.+ vážně? +ujistí se.+ To už je druhá věc, na kterou jsem si vzpomněla a v obou figuruješ ty.... +vstane, hodí na sebe jeho košili a chvilku přechází po pokoji. Najde někde svoje cigarety, otevře okno a zapálí si.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 07 dub 2016 23:16

Hmm, to zní vážně skvěle. Nebýt tebe, ani nevím, o co celý život přicházím. +zazubí se na ni+ Jo, fakt. Tenkrát jsi za mnou přijela vlakem. Jen tak. +usměje se při tý vzpomínce.+ Myslel jsem, že mě trefí šlak. Byl zrovna úplněk a měla jsi zůstat v hotelu, což jsi samozřejmě neudělala. +koukne na ni přísně, ale v očích mu zablýskne+ Připletla ses do cesty smečce a ta začala jít po tvé stopě. Nevím jak dlouho jsi byla na tom stromě, ale když jsem konečně odvedl smečku z tvojí stopy a vrátil se, byla jsi tam už skoro přimrzlá a když jsi lezla dolů, spadla jsi zralá hruška přímo přede mně. +trochu se ušklíbne+ Tak hrozně jsem snad ještě nikdy nezuřil. +zavrtí hlavou, i teď je mu trochu zle z toho, co se klidně mohlo stát; pozoruje ji, jak vstane a zapálí si. Zvedne se, oblíkne si tepláky a dojde k ní. Obtočí kolem ní paže a přitiskne ji zády k sobě+ Co se děje? +zašeptá jí do ucha a políbí ji na rameno+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 08 dub 2016 09:12

Vidíš, já tě ještě naučím věcí. Udělám ti to k snídani. +Směje se...+ No obojí, když budeš chtít. +V očích rozpustilé ohýnky.+ Panejo, jen tak? To bych moc ráda viděla tvůj výraz +ale pak se zatváří provinile, přece jen se trochu zná.+ Uhm, omlouvám se kocoure +jop, občas nemá problém se omluvit.+ ale aspoń vím, kde se berou ty šedivé vlasy, co ti támhle čouhají. +Ukáže na neurčité místo na jeho hlavě.+
Já nevím +zavrtí hlavou a vyfoukne kouř.+ Nehci se tím teď zabývat, nemůžu si dovolit rozptylovat se dalšími problémy, ale... +pokrčí rameny a opře se o něj, v bezpečí silných paží.+ Říkám si, jestli je to třeba tím, že s tebou trávím tolik času.. +na mysli jí vytanou tři dětské obličejíky a trochu se jí sevře hrdlo. Další bod na seznamu to-do po bojích.+ Budu se tím zabývat potom.
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dům v Bucurešti