od Rhage » 19 dub 2016 23:12
+má trochu divnej pocit z toho, že šel Butch nahoru sám a tak rychle shrábne svoji zbraň a svižně vyběhne nahoru. První co ucítí už před dveřmi je vázací vůně a to je všechno, co potřebuje k tomu, aby prudce zrychlil. Neví přesně, co vlastně čekal, že uvidí, to co uviděl, ale rozhodně ne. V. sedí na zemi a tiskne k sobě svoji vyvolenou, která vypadá tam kde je celkem spokojená, ovšem její výraz, kterým si měří Butche, vypovídá mnohé o směru jejích myšlenek. A romantický v tuhle chvíli opravdu nebudou. Nejvyšší čas zachránit, co půjde.+ Zdá se, že jsem dorazil právě včas. +vyculí se, jakoby se tam zrovna neohrožovali zbraněmi.+ Co takhle pro začátek odložit ty bouchačky, hm? +navrhne přátelsky a sám jde příkladem. Schová svoji pistoli kam patří a místo toho si vybalí hroznový lízátko a s chutí se do něj zakousne+ Můj neomylný šestý smysl mi říká, že ty bude Rebecca. +zaměří na ni svůj filmový úsměv číslo jedna a zároveň si obratně stoupne tak, aby stál mezi těma dvěma na zemi a načuřeným Butchem+
The secret side of me,
I'll never let you see.
I keep it caged but i can't control it.
So stay away from me,
The beast is ugly.
I feel the rage and i just can't hold it.