Výměna manželek: Rebecca a Enzo

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx Lupin

Re: Pevnost Masyaf

Příspěvekod Enzo » 19 bře 2016 23:00

Však to taky platilo jen na tvoje chirurgické dovednosti. No a ještě na tvoje umění boje +dodá+ Většinou jsi ale opravdu na zabití +ušklíbne se na ni přátelsky+
Volno? Každého ztraceného dne je škoda. Víš, kolik mizerů běhá po světě? A když jsme u toho... na té akci jsi byla dobrý parťák. Moc těch darebáků po té naší návštěvě nepřežilo +zasměje se spokojeně+
Ach, takže mám tvoje svolení? Tos mě potěšila, protože sex si neodpustím po žádném boji +dobírá si ji s úsměvem+
A jak jsi na tom ty? Potřebuješ ošetřit? +sjede zkoumavým pohledem její postavu+
My name is Enzo. I am an Assassin.
Enzo
Člověk

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 20 bře 2016 00:52

No a dobře mi tak. +zasměje a potřese hlavou+ Ano, to bohužel vím. A ani deset lidských životů nestačí k tomu, aby jsme ho od nich jen nepatrně očistili. +konstaatuje věcně+ Díky, snažila jsem se. +usměje se tak skromně+ A docela se bavila...+přiizná s úšklebkem+ Ale jistě, páru je třeba upustit. +ušklíbne se a radši nedodá, že to napětí po boji většinou taky uvolňuje touhle kratochvílí:D+
Hmm, nevím. +zadívá se na svoje krví nasáklé oblečeení, které už jí k tělu v podstatě přischlo+ Myslím, že nic už asi nekrvácí, ale i ta trocha stříbra asi zastavila regeneraci. Musím si to vyčistit a najíst se. To vyplaví stříbro, který se mi už dostalo do těla a blokuje hojení. +shrne ve zkratce, jak zhruba její organismus funguje+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Enzo » 20 bře 2016 12:31

+lach, kdyby dodala, tak by třeba tu páru upustili spolu:D+
+se zájmem poslouchá, jak mu svěřuje, co na ni platí+ Díky za důvěru... Rád bych ti na oplátku pomohl, ale v tomhle druhu léčení se fakt nevyznám +pokrčí lehce bezradně rameny+ Trochu té krve bych ti mohl poskytnout i sám... kdyby to byla otázka tvého života a smrti +navrhne odvážně+ ale obávám se, že to už bych asi vykrvácel +ušklíbne se - možná to je opravdu jenom věcné konstatování, že v boji ztratil příliš mnoho krve, než aby jí měl ještě na rozdávání, ale taky je to možná strach z toho, že kdyby se Becca do něj jednou zakousla, už by ho nepustila:D+ Zařídím u dozorce vězení, ať ti přivedou nějakého vězně do pokoje +mrkne na ni+
Enzo
Člověk

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 20 bře 2016 16:26

+to by asi bylo docela zajímavý:D takový trochu jiný souboj:D+
No, vlastně o nic nejde, stačí to pořádně vyčistit, až se najím, regenerace se zase spustí. +pokrčí rameny+ Takže jestli chceš, jsem jen tvoje...+zazubí se vesele a v očích jí zajiskří, nad tím záměrným dvojsmyslem+ No tedy...+tou nabídkou vlastní žíly ji opravdu dokonale zaskočil+ ...díky. Toho si moc vážím, opravdu. +vypadá opravdu rozhozená+ Ale nebude to nutný, neumírám. +usměje se+ Dobře, to bude stačit, děkuju. +přikývne vděčně a pak po něm po očku koukne+ Tak co, chceš mi trochu oplatit ty čtyři dny, co ti lezu na nervy? +zablýskne jí rozpustile v očích; má samozřejmě na mysli to, že by mu dovolila porýpat se trochu v jejích ranách:D+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Enzo » 21 bře 2016 00:33

No zase si nemysli, že bych ti poskytl kompletní transfuzi jako ten templář +zlehčí vtipem to její dojetí+ jen trochu zvlažit jazyk... ještě bych ti zachutnal a už bych se tě nadosmrti nezbavil +zatváří se, že to by mu ještě scházelo+
Jenom moje? +zablýská se mu v očích pobavením+ Vážně se mi chceš dobrovolně svěřit do mé péče? To jsi odvážná +zakroutí hlavou, ale neodmítne ji+ Lehni si +ukáže na lůžko. Zatím si umyje ruce a připraví si poruce lékařské potřeby, které bude potřebovat. Pak si prohlédne její zranění, z nichž větší ošetření budou potřebovat pouze rána na břiše a na stehně+ Vyhrň si to tričko a svlékni si kalhoty +poručí jí, i na operačním sále musí být pánem tvorstva. Pak se nad ní skloní a soustředí se na řeznou ránu na břiše+ Nejsou zasaženy žádné vnitřní orgány +hlásí jí. Okolí rány postříká dezinfekcí, samotná rána je čistá, nejspíš od nějakého velkého nože, protože má rovné okraje, slibující dobré hojení, a již nekrvácí. Enzo ji vyčistí od zbytků krve, počíná si ohleduplněji a šetrněji, než kdyby si to dělal sobě. Kdyby však dostal Beccu pod ruku včera, když mu vmetla do tváře tu urážku, asi by takhle jemný nebyl a nejspíš by si na ní smlsnul. Po dnešku však výjimečně nemá tu potřebu způsobovat jí víc bolesti, než je nutné+ Předpokládám, že šití je v tvém případě asi zbytečné? Nezaručuji, že by bylo tak úhledné jako to tvoje +přikryje ošetřenou ránu sterilním obvazem, aby zabránil vniku infekce porušenou kůží do těla a nakonec ji přelepí. Přesune se k ráně na stehně, která taky není nebezpečná, jelikož nezasáhla stehenní tepnu, tak celý postup opět pečlivě zopakuje. Když je i druhé zranění ošetřeno, ještě vyčistí ostatní drobné oděrky a škrábance+ Tak hotovo. Taky doporučuji vyhýbat se prudkým pohybům, dokud se nezregeneruješ +zavtipkuje trochu a je až na pováženou, jak dlouho už dokázali nepřizabít se navzájem+
Enzo
Člověk

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 21 bře 2016 18:56

To si nemyslím a ani to není třeba. +zavrtí pobaveně hlavou+
Ale jistě, proč ne. +pokrčí rameny+ Pravděpodobně bys mi neudělal nic, z čeho bych se nedokázala během jednoho dne úplně vyléčit. +v očích jí zablýskne, uvědomuje se, na jak tenké hraně se pohybuje, ale nikdy o sobě netvrdila, že je normální:D Bez dalších poznámek si lehne a odhalí obě nejvážnější rány a bez hnutí se nechá ošetřit+ Ne, šití je zbytečný. +potvrdí mu jeho domněnku a zvedne se, aby se mohla podívat.+ Bezva, díky moc. Až povečeřím, do rána budu jako nová. +uculí se a pružně seskočí dolů+ Jako pan doktor taky nejsi k zahození. +zablýskne jí v očích; to asi měl být kompliment:D+ Hmm, měla bych teď na tebe jednu, možná trochu překvapivou otázku...+pokusí se odlepit si z ruky nějakou hnusnou přischlou věc, ale drží moc pevně. Ohrne ret a nechá to být.+ Víš o nějaké malé vesnici, možná spíš jen osady, poblíž toho města, kde jsme dnes byli? Měla by tam žít malá, křesťanská komunita. +zeptá se bez okolků; chodit kolem horké kaše nikdy neuměla+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Enzo » 21 bře 2016 19:35

+schová všechny nástroje zpátky na místo a utře si ruce+ Křesťanská komunita? +podívá se na ni překvapeně+ Nezajímám se o bezvěrce +poznamená trochu podrážděně, že tato otázka byla zrovna na něj dost provokativní+
To město, kde jsme dnes byli... +přece jen po chvíli odpoví+ se jmenuje Hama. Je to muslimské město, ale žije tam mnoho nevěřících... na můj vkus až příliš mnoho +odfrkne si opovrženě+ a je tam i několik kostelů. Pokud však máš na mysli nějakou malou komunitu mimo hranice města, o takové jsem bohužel neslyšel +pokrčí rameny+ Ale vím, že asi deset kilometrů od severních hranic města je nějaká malá vesnička - netuším, jak se jmenuje a nikdy jsem tam nebyl - ale mají tam kostel, který je vidět už z dálky. Je to jediný kostel široko daleko mimo městskou oblast. Docela dobře by to mohla být ta osada, na kterou se ptáš +nezajímá se, proč to chce vědět, není to jeho věc+
Enzo
Člověk

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 21 bře 2016 19:54

+sebere veškerou svoji vůli a sebekontrolu, aby jeho poznámky přešla bez jediného komentáře. Takže zatne zuby, nasadí svůj nejlepší, prázdný výraz a když se rozhodne přece jen odpovědět, beze slova poslouchá.+ Jo, myslím, že by mohla. Díky za informace. +poděkuje nakonec a chvíli mlčí+ Je mi jedno, co si o tom budeš myslet, nebo jestli budeš chtít jít se mnou nebo ne. Zítra je pátý den, takže změna režimu. +střelí po něm pohledem; tuší, že klid zbraní mezi nimi právě končí:D+ Chci si tam pro něco dojet. Nebo přemístit. To je fuk. +odmlčí se a stále drží pečlivě neutrální a lhostejný výraz+

(máš mailík:) )
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Enzo » 22 bře 2016 00:46

Já tě tam zítra zavezu, nepustím tě tam samotnou, je to nebezpečná oblast. Ti chlapíci, kterým jsme dnes v noci píchli do vosího hnízda, unášejí v okolí Hama ženy, které nejsou sunnitského vyznání. Viděla jsi sama, čeho jsou schopni +sebere z podlahy zakrvácený kabátec, vytáhne z něj zbraně a hodí ho do kontejneru na znečištěné věci+ Ale pokud to nebude nutné, abych šel s tebou až do vesnice, počkal bych radši někde poblíž. Nemám v lásce ty bezvěrce +řekne jí to na rovinu. Když Becca nakousne důvod své cesty, nakonec se tedy zeptá+ A proč tam vůbec chceš jet?
Změna režimu? +nekomentuje to, ale rty se mu roztáhnou do pobaveného úsměvu+
Enzo
Člověk

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 22 bře 2016 01:02

Ano, to jsem viděla. +hlas jí skřípne jako dva kusy ledu a oči jí potemní+ Dobře, děkuju. +přijme jeho nabídku pomoci kupodivu bez jakýchkoliv průvodních komentářů o tom, že se o sebe umí postarat.+ Ne, to myslím nebude nutné. +zavrtí hlavou a chvilku ho zamyšleně pozoruje, jak zvažuje, co mu říct a jestli to bude počátek další jejich hádky:D+ Někomu jsem slíbila, že se pro něj vrátím. +řekne nakonec s vážným a odhodlaným výrazem+ A nechci čekat ještě dalších pět dní, protože by mohlo být pozdě. Jak jsi řekl, není to bezpečná oblast. +zamíří pomalu k východu z ošetřovny, zastaví se ve dveřích a opře se ramenem o zeď; zadívá se na protější budovy, postříbřené světlem měsíce, ale vypadá, jakoby je tak úplně neviděla+ Správně. Změna. Režimu. +pootočí hlavu a trochu pousměje se+ Chtěla bych ji přivézt sem. +dodá po chvíli mlčení a odpálí tak tu hlavní bombu:D a připraví se na pořádnou bouři:D+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member