Ložnice

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Ložnice

Příspěvekod Syriana Spinnel » 22 dub 2016 08:49

Když to řekneš takhle... +trochu se zardí, páč teď už to vůbec srandovně nezní.+ Že jo! musím začít používat krém proti vráskám, a tady +ukáže si na hlavu,+ jsem si onehdá našla šedivý vlas, víš jak je to děsivé? +Vypískne jak ji zlechtá.+ Ty jeden vlku, to není sranda +řehní se.+ to bylo děsně podlý! +zamračí se na něj, ale koutky jí cukají.+ Jasně jasně, jdeme na to. +druhou tlapkou se ho chytne a jde vedle něj dolů a doufá, že tam nebudou uplně všeci.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 02 kvě 2016 11:11

Gabriel píše:+zvedne obočí a překvapeně na ni koukne+ Myslíš? No jestli máš pravdu, tak to rozhodně sranda bude. +cukne koutky+ Ne, nepotřebuju. +zavrtí hlavou a pak po ní střelí pohledem+ A kromě toho, poprvé tam rozhodně půjdeme spolu. +neomylně odhadne směr jejích myšlenek a v očích mu pobaveně zajiskří+ Mě to určitě vadit nebude a smečce taky, když se jich to pendlování netýká. Naopak si myslím, že nám prospěje mít kam utéct. +mrkne na ni a zastaví před domem+

Jo jo, +povzdchne si, protože to bude děsná sranda, přesvědčovat zabejčenou upírku o něčem, co si nechce připustit.+ škoda +zamrčí.+ Kdy? +zase se jí rozsvítí oči.+ totiž chápej, mám spoustu krabic k přestěhování a není od tebe vůbec hezké +poví mu, jak tak kráčí chodbou k jejich bytu,+ že mě tak dlouho napínáš +otevře dveře a zamíří do koupelny.+ Tak fajn brouku, to je dobře, nerada bych zas někomu trhala hlavu za to, že bude mít pindy +ušklíbne se a fofrově se osprchuje.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 02 kvě 2016 23:14

No kdy budeš chtít. Tu dovolenou už si myslím fakt zasloužíme. +mrkne na ni a hned se pohldně rozvalí na gauči+ Já tě ale napínám fakt moc rád, víš? +uculí se pobaveně+ Ale no tak, nemusíš být tak radikální. Vlastně dost pochybuju o tom, že by se ti někdo ze smečky odvážil otevřeně odporovat. Minimálně pár měsíců, než trochu vyblednou vzpomínky na to, cos udělala. +podotkne s náznakem smíchu, ale částečně to myslí vážně+ A až vyblednou, bude stačit, když jim zase předvedeš tu neskutečnou meziformu a bude po problémech. +zablýskne mu v očích a není v tom žádná hořkost; je na svoji drsnou a děsivou družku opravdu hrdý+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 03 kvě 2016 09:12

+S vlasama zamotanýma v ručníku vejde do pokoje+. Dobře, tak zítra +hehe, jak kdyby mohl čekat jinou odpověď. Hodí si na sebe tílko, černé džínsy a kostkovanou košili.+ Je mi to naprosto jasný, že se v tom vyžíváš, kruťáku +hodí po něm úculem a ještě mrkne.+ Hmmm myslíš? +má takový výraz jako že nad tím děsně moc přemýšlí ale přitom se směje.+ Faktem je, že ta meziforma překvapila i mě. +Přestane si sušit vlasy, spíš to s nima vzdá a jen je stáhne do uzlu.+ Máme tady nějaký absinth brouku? +o tom ani nepochybuje, jen neví kde jsou zásoby :P.+ Vrátím se brzo, tak ne že tu budeš vyvádět nějaké nepřístojnosti +skloní se k němu v polibku.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 04 kvě 2016 13:29

Proč jsem to tušil? +protočí oči a zasměje se+ Ale jak si přeješ, zítra půjdeme omrknout náš byteček. +mrkne na ni+ Nemyslím, tím jsem si jistý. +pokrčí rameny+ Smiř se s tím, že jsi už napořád velká, zlá příšera. +vycení na ni zuby a v očích mu pobaveně zajiskří+ Jistěže máme. Jsem přece absinthový král. +zasměje se a ukáže na nenápadná dvířka od baru, schovaná za nějakou rozložitou pokojovou kytkou. Nejspíš masožravou:D+ Já a nepřístojnosti? +zvedne obočí a polibek jí hezky oplatí+ Jako bych něčeho takovýho byl schopen. +cukne koutky a plácne ji zákeřně po zadku+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 04 kvě 2016 14:24

protože ve mě čteš jak já v knížkách? +mile na něj pohlédne a pak vypískne.+ já se tak těším +rozsvítí se jak vánoční stromeček.+ heej nejsem příšera +ušklíbne se na něj,+ když už tak příšerka +vyplázne jazyk a sleduje jeho skrýše.+ Nejsi skrytý alkoholik, že ne? +nad tou jeho přezdívkou protočí oči. Obejde olbřímí kytku a otevře dvířka do baru.+ Beru zpět, vypadá to že máš serious problém s chlastem kocoure +zubí se a vezme místo jedné láhve radši dvě. Jedna nikdy nestačí, zvlášť ne u Beccy.+ jistě že ne +povzdechne si a nechá se zlíbat.+ Ty! to si vyřídíme až se vrátím +přimhouří na něj oči jakože ve výhružce, a v duchu zase myslí na pouta muhehe.+ Buď hodný +mrkne na něj a přemístí se k B.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 06 kvě 2016 23:47

Možná trochu. +uculí se+ To já taky, bude to naše soukromé doupátko, útočiště. +mrkne na ni+ Dobře, tak příšerka. +souhlasí se smíchem+ Já teda rozhodně problém nemám. To spíš tvoje kámoška. +ušklíbne se, když vidí, že bere dvě láhve+ Jo? Tak to už se těším. +přivře oči a hlas má najednou položený níž než obvykle. Když se přemístí k Beccy, zapadne do koupelny, kde si dá pořádnou sprchu; pak se usadí u stolu s notebookem a mobilem a taky jednou trochu pracuje+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 07 kvě 2016 10:17

+Vrátí se nad ránem, docela unavená, ale na obličeji má takový poťouchlý úsměv. Snad její malá pastička vyjde, a ti dva si to konečně vyříkají. I když to kouzlo proti slunku jí dalo docela zabrat. Potichu otevře dveře do ložnice, aby nevzbudila vlka. Připraví si ještě jednoho panáka absinthu přes lžičku, pak ze sebe shodí oblečení a vypije to.+ Mmmm +zavrčí tiše spokojeně+.
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 08 kvě 2016 22:33

+probudí se skoro hned, jak Syr vejde. Jednak slyší její tiché kroky a jednak ji hlavně ucítí jeho vlk. Stejně potichu jako ona, vstane a dojde k ní.+ A pak že já mám problém s chlastem. +mroukne jí do ouška tiše, vtiskne jí polibek na krk, takže může cítit na kůži jak se usmívá a mazlivě se otře tváří o její+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 09 kvě 2016 19:19

Ahoj +usmívá se ještě dřív, než ji obejme.+ To není problém kocoure, ale odměna +Natočí hlavu bokem a políbí ho na tvář.+ Nechtěla jsem tě vzbudit +otočí se mu v náručí a zády se opírá o stolek.+ chceš říct tajemství? děsně, děsně tajný? +zvedne obočí, a chvilku ho napíná, ale pak to nevydrží.+ Zdá se, že naše drsná zubatá kámoška je zabouchnutá +cuulí se, protože je to prostě boží věc.+
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dům v Bucurešti