Laboratoř

Bydliště Severuse Snapea

Moderátor: Severus Snape

Re: Laboratoř

Příspěvekod Victoria » 12 kvě 2016 22:21

Ale jistě, co by ne. +usměje se+ Děkuju, máte zelenej? +poprosí+ No, říká se to, ale spoléhat se na to nechci. +pousměje se trochu+ Nerada bych do roka zase chovala. +uculí se+ no právě, plánuju kojit ještě pár měsíců, a... abstinence by asi byla dost náročná. +odkašle si trochu+ To jsem si taky myslela, ale neodvažuju se dělat na sobě experimenty, když se mnou Sophie sdílí živiny. +přisvědčí+ To by bylo báječný! +rozsvítí se celá nadšeně+ samozřejmě zaplatíme všechen materiál i práci. +dodá honem+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 16 kvě 2016 18:33

+přinese zelený čaj a šálek postaví před ní+ To děláte dobře +přikývne, že je zodpovědná, ale neodpustí si krátké odfrknutí na tu abstinenci a jen si pomyslí, že ti mladí by jenom souložili :D + Experimenty přenechte odborníkům +pokárá ji trochu, že vůbec o tom uvažovala+ Ještě se neradujte. Dejte mi pár dní na pokusy, radši týden, abych si to stoprocentně prověřil. Nerad bych, abyste mi sem za měsíc přilítla, že jste v tom +zpraží ji pohledem+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Victoria » 17 kvě 2016 20:21

děkuju. +usměje se a upije trochu čaje+ Jo, proto jsem tady. +přikývne na to přenechání odborníkům+ To bych právě taky nerada. +uculí se+ A nechci riskovat, když jde o zdraví mojí dcery. +pousměje se+ Děkuju, účty na potřebný ingredience posílejte rovnou na mě. +zajásá, když souhlasí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 18 kvě 2016 09:07

S účty za ingredience si nedělejte starost. Mám tady všeho dostatek +mávne rukou po přecpané laboratoři+ Platit budete až za hotový lektvar +nechce na tom nějak extra vydělávat, větší uspokojení než peníze mu přinese objev nového lektvaru+ A pokud byste měla zájem i o něco jiného, mám tady přípravky na všechno možné. Například na utlumení sexuálního apetitu, což by se vám možná hodilo teď po porodu.
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Victoria » 18 kvě 2016 21:04

Dobře. +přikývne, pokud to bude fungovat, je ochotná zaplatit hodně+ Potom mi bude klidně stačit recept, podle něj si to už připravit zvládnu. +ujistí ho, že nebude chodit pro lektvar týdně. :D+ nee.. +zasměje se+ vy nemáte malý děti, co. +uculí se+ to jste totiž tak hotovej, že nepotřebujete vůbec žádný utlumovače. +zazubí se+ ale děkuju, kdybych něco potřebovala, obrátím se na vás. +usměje se+ Pro malou zatím nic nesháním, mám doma jemnej lektvar proti horečce z příčný ulice, ale nemocná ještě nebyla.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 18 kvě 2016 22:49

Recept vám dodám spolu s lektvarem. A byl bych vám vděčný, kdybyste se mi časem ozvala, jestli antikoncepční lektvar funguje stoprocentně. Rád si ověřuji výsledky své práce v praxi +napije se doušku čaje+ Slyšela jste snad, že bych měl nějaké děti? +pozvedne udiveně obočí+ Tak proč si je tedy pořizujete, když jste pak hotová? +nechápe, jak někdo může mít dobrovolně vlastní děcka+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Victoria » 19 kvě 2016 18:26

no to já se ozvu hlavně jestli nebude fungovat. +zazubí se+ Určitě, zapíšu si případný vedlejší účinky, a budu vás informovat. +usměje se už vážnějc+ Tak to si nemůžete bejt nikdy stoprocentně jistej, jestli nemáte. +culí se, no radši si to ale nepředstavuje :D+ No protože to stojí za to. +pousměje se+ I když jsem někdy hotová. +pokrčí rameny+ Tak děkuju moc. +dopije čaj a vstane, že půjde+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 19 kvě 2016 20:42

Moje lektvary vždycky fungují +vrhne po ní nepěkný pohled+ To byste mi velmi pomohla, mohl bych ten přípravek ještě víc zdokonalit +taky dopije a odsune šálek+ To je pravda... ale zatím mě žádná žena neobtěžovala s přiznáním otcovství, nebo placením výživného +vstane, když se Viki zvedne k odchodu+ Stavte se u mně za týden. To už bych měl mít lektvar vyzkoušený a ověřený, slečno....??? +uvědomí si, že ani neví, s kým má tu čest+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Victoria » 21 kvě 2016 00:36

Jistě, to nepochybuju. +uculí se+ Já vím, dělala jsem lektvarové projekty do školy. +přikývne+ Tak to máte kliku. +zazubí se na něj+ Dobře, já se zastavím. Nějak po poledni? +navrhne, aby ji očekával a nepokoušel se jí přibouchnout nos do dveří :D+ Madam. +uculí se děsně moc, protože jí to pořád připadá trochu divný a hodně boží+ Madam Seebohm. +podá mu ruku+ Prostě Vicky. +rozloučí se s ním+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 21 kvě 2016 09:38

Po poledni trávím a nechci být při tom rušen. Přijďte hned ráno +určí sám termín schůzky a když je u něj objednaná, tak jí dveře před nosem snad nezavře:)+ Těší mě, madam +seznámí se s ní a zároveň i rozloučí a když za ní zamkne dveře, s vervou se pustí do pokusů s novým lektvarem, proč to odkládat+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Tkalcovská ulice