Zahrada s bazénem

Moderátor: Victoria

Re: Zahrada s bazénem

Příspěvekod Victoria » 26 čer 2016 20:35

+musí se smát, jaký má doma paka+ My jsme u bráchy, tak přijeď sem, až přistaneš? +usměje se na něj do kamery+ zajdem si třeba na pláž, a můžeme grilovat.+navrhne+ Jak se máš ty? Nám se děsně stejská, co, prcku. +uculuje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 čer 2016 20:40

Jooo to víte, že za váma přijedu. +usměje se na ně+ Hnedka, jak si doma vybalím, zase si zabalím a jedu. +uchichtne se+ Ale je to tady super, sehnal jsem si spoustu novejch kontaktů a nápadů.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 čer 2016 20:43

Tak to je bezva. +uculí se+ slyšíš to, táta je děsnej byznysmen. +zazubí se na sophii, která se pokouší sáhnout do obrazovky+ Tak jo, přijeď. +usměje se, a pošle mu do kamery pusu+ malá už se na tebe těší. A já se taky těším. +uculí se vesele+ Miluju tě, pa. +zamává, a vypne to+ tak co, dáš si oběd? +uculí se na ni+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 čer 2016 20:52

No jo, jsem byznismen. Máš ze mě radost? +směje se a zavrtí hlavou+ Těším se na vám. Ahoj, prcku. +usměje se a zamává jim do obrazovky, a pošle usu, než to Vici vypne, tak vstane a jde si zaalit, aby mohl zítra co nejrdřív vyletět+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 čer 2016 20:57

+holky se zatím poflakujou po zahradě a okolo bazénu, protože je docela vedro, párkrát zajdou na pláž, ale to jen k ránu, když není tak teplo, robine blbne v písku a je pak celej slepenej od mořský vody, a už se na něj moc těší+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 čer 2016 21:05

+taky se už děsně moc a celej těší a hned, jak může, tak jede na lětiště a dopraví se domů, jenom si vezme jiný oblečení a poprosí Jeefese, aby ho přemístil na Winter House+ Táta je doma! +zavolá a hnedka je hledá+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 čer 2016 21:08

+sedí venku na zahradě na dece, ve stínu, aby Sophie nedostala úžeh, a vicky si aspoň opaluje nohy, ale jak ho uvidí, děsně moc se uculí a žaludek se jí sevře tak pěkně jako na začátku, vezme malou do náruče a jdou mu naproti+ Hele, kdo to je? Kdo za náma přijel? +culí se, a hnedka jak k němu přijdou tak ho jednou rukou pořádně obejme a přivoní si k němu+ Ahoj. +usměje se mu do kůže na krku spokojeně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 čer 2016 21:17

No ahoj. +uculí se na ni a jde hnedka za nima a dá Vici pusu a malé takyy na tvář+ Já jsem tak rád zpátky s váma. +usmáívá se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 čer 2016 21:20

Ahoj. +uculí se taky ještě jednou a jen se k němu chvilku tulí a objímá ho a je u něj, když tak dlouho nebyla+ chyběls mi. děsně moc. +pošeptá mu, a sophie se děsně směje a výská a chytá ho za nos+ no jo, a jí taky. +uculí se+ A koukám že ještě někomu. +zazubí se, když se přiřítí robin a málem ho povalí+ máš hlad?
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 čer 2016 21:40

No vy ste mi všichni taky moc chyběli. +usměje se na ně a směje se na Sophii a uhýbá jí chvílema nosem+ No ahoj Robine. +usměje se na něj a podrbe ho za uchem+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house