Zahrada s bazénem

Moderátor: Victoria

Re: Zahrada s bazénem

Příspěvekod Victoria » 26 čer 2016 21:43

no, tady koťátko teďka čeká odpolední spánek, co. +pousměje se, a položí ji do košíku, co tam má nachystanej, zastíní ji přehozenou plínou, aby tam měla chladnějc, a pak se na něj usměje, stáhne si ho k sobě na deku, a obejme ho+ Co, choval ses tam slušně? +uculí se, a omotá se kolem něj+ Angie spí zase s mým bráchou. +zazubí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 čer 2016 21:59

No téda, ty se ale máš. +uculí se na Sophii a polechtá ji pod bredou+ No jasně, že sem se tam choval slušně Majk mě hlídal. +zazubí se na ni+ Jo? Spí spolu? A co z toho plyne pro nás? +směje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 čer 2016 22:03

+Sophie usne za chviličku, tak se k němu může spokojeně tulit a proplíst si s ním nohy+ No jo, už od tý doby co přijela. +zazubí se+ no já tedka spím se sophií v pokoji pro hosty, pač jsou děsně hlučný. +uchichtne se+ dej mi pusu. +pousměje se, nakloní se nad ním a pěkně ho políbí+ mám tě ráda, víš to? +usměje se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 čer 2016 22:22

Až tak jo? +uchichtne se a udiveně zavrtí hlavou+ Tak můžeme zkusit bejt hlučnější než oni zase. +uchichtne se a hnedka jí jde dát pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 čer 2016 22:23

S nima to tak bylo dycky, oni se vůbec nevídaj, a pak prošukaj víkend, a zase se nevidí třeba dva roky. +uculí se vesele+ jo? chceš? +uchichtne se taky a líbá ho+ nooo, to mi taky chybělo, to jako ne že ne. +uculuje se, trochu ho zatahá zuby za spodní ret+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 čer 2016 22:35

No já jsem rád, že se my dva vidíme častějc a myslím, že sex máme náhodou boží. +zasměje se a obejme ji , přitiskne k sobě a líbá+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 čer 2016 22:39

já myslím, že všecko co se týká tebe je parádní a boží. +uculí se na něj, a když si ji k sobě přitiskne, tak se uculí a políbí ho na rty+ hezky voníš. +uculí se hezky, když ho hladí nosem po krku+ a sex jednou za dva roky bych fakt nechtěla. +uchichtne se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 čer 2016 22:50

Voním ti? Nestihl jsem se ještě vykoupat, půjdeš se mnou do sprchy, co kočko? +uculuje se na ni a vlní obočím+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 čer 2016 22:54

půjdu. +uculí se+ ale až potom... +pousměje se, a dá mu mezi ty obočí pusu+ mně voníš zrovna teďka. +pošeptá mu tiše pod ucho a trochu ho ohlazuje pod trikem, na holý kůži+ voníš mi děsně moc. +nadechne se zhluboka a krouží mu dlaní okolo lemu kalhot+ už jsem se trochu opálila, a zas mi vyskočily pihy. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 čer 2016 23:05

Moc ti to sluší. +uculí se na ni a schová jí pusu do vlasů+ Půjdeme si třeba zaplavat? Co by jsi chtěla?
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house