Zahrada s bazénem

Moderátor: Victoria

Re: Zahrada s bazénem

Příspěvekod Victoria » 26 čer 2016 23:08

jseš milej. +usměje se a ještě jednu pusu si ukradne i na rty+ chtěla bych tebe. +uculí se na něj+ chtěla bych tě mít blízko. +prohrábne mu patku prstama+ ale můžu počkat, můžeme si jít zaplavat, chceš do bazénu? nebo do moře? +usměje se+ Odnesu Sophii k Jeefesovi.
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 čer 2016 23:11

Ty bys chtěla mě? +uculí se na ni a culí se děsně moc+ Já tě taky chci a hodně hodně moc a nechce se mi vůbec čekat. +koukne na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 čer 2016 23:16

Nedělej že jseš překvapenej, byl jsi pryč skoro tejden. +zazubí se na něj děsně moc, přitulí se k němu a políbí ho, pořádně, hluboce+ Jenom odnesu Sophii, tak mi tu nevychladni. +pošeptá mu, odtáhne se, vyskočí na nohy, a donese ten spící košík do domu Jeefesovi na pohlídání, a pak se rychle vrátí k němu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 čer 2016 23:23

Já si můžu dělat co chci. +zasměje se a uculí se na ni+ Neboj, kočko, nevychladnu. +uculí se a vůůůbec jí nekouká na zadek, když jde pryč a pak si ji přitáhne k sobě, když se vrátí+ Pojď za mnou kočko.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 čer 2016 23:27

jo, to můžeš. +uculí se tak decentně nemravně+ už jdu. +usměje se, vleze si k němu na deku, a má jen plavky, tak se k němu může přitulit hned na tělo, jen co mu stáhne triko+ Za tebou. +pousměje se a políbí ho na klíční kost, a pak na rty+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 čer 2016 23:37

Ty seš tak pěkná. +usměje se na ni a stáhne si ji k sobě na deku a stáhne si triko a přitiskne se k ní. Proplete jí prsty do vlasů a přitáhne si ji k polibku+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 čer 2016 23:40

jo? myslel jsi na mě trošku? +uculí se na něj, přitulí se k němu kůži na kůži a líbá ho, vychutnává si to hezky dlouze, ale taky trochu dychtivě, pač se moc dlouho těšila, konečkama prstů se dotýká jeho teplý kůže, a připadá jí to hezký a správný+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 čer 2016 23:45

No jo, chyběla jsi mi. +usměje se na ni+ A myslel jsem na tebe. A ty na mě? +pousměje se a sklouzne jí dlaněmi po těle a hladí ji+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 čer 2016 23:51

jo, to si piš. +pousměje se+ na to, co asi děláš, a jak se směješ... a jak voníš, a jak mě líbáš... +uculí se+ a že se těším, až budeš zase u mě. +usměje se trochu, vtiskne mu pár polibků podél hrudní kosti níž+ patříš sem ke mně, víš? +uculí se tak pěkně, když mu klouže rukama po hrudi na zapínání u kalhot+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 čer 2016 00:02

Já vždycky budu patřit k tobě. +pousměje se a políbí ji+ A i když nejsem přímo u tebe, tak tě mám tady. +usměje se a položí jí dlaň mezi ňadra a trochu se uculuje a pak ji políbí+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house