Zahrada s bazénem

Moderátor: Victoria

Re: Zahrada s bazénem

Příspěvekod Victoria » 27 čer 2016 01:44

tak když pojedeš někam nadýl, tak to zvážíme, jo? +usměje se+ malá už taky bude trochu větší, a budeme ji třeba moct navečer nechat hlídat... +uculí se a pohladí jeho rty těma svýma+ nějak to vyřešíme, vždycky. +pousměje se a měkce ho políbí+ taky chci bejt s tebou. +vtiskne mu pusu na nos+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 čer 2016 01:50

No nevím, ani teď nejezdím na tak dlouho, jenom na pár dní. +usměje se na ni a hladí ji po kůži a jenom tak tam s ní relaxuje+ A kdy ji budeme moct nechat hlídat? +koukne na ni zvědavě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 čer 2016 01:55

já to pár dní vydržím. +uculí se+ aspoň se na sebe natěšíme. +pohladí ho po břiše, prostě s ním je a je jí dobře+ no... na pár hodin můžeme i teď, jít na večeři, do kina, nebo tak. odstříkávám mlíko, tak ji může jeefes i nakrmit. Ale dýl jak půl dne určitě ne, to až tak za dva tři měsíce... a přes noc... já nevim, nechci to uspěchat. +usměje se omluvně+ Nechci aby kvůli naší zábavě nějak strádala. můžeme bejt spolu i když ji máme, ne? +nakloní se k němu a chvilku se zaobírá jeho rty+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 čer 2016 02:01

Ale můžeme být i s ní. Vždyť je hodná a co chvíli spí. +usmívá se na ni a dá jí pusu+ Spousta lidí to dělá, nebo be?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 čer 2016 02:05

většina lidí to tak dělá, většina lidí nemá na to mít za zadkem chůvu kdykoliv to na ně přijde. +zazubí se na něj+ ona bude spát míň a mín, jak poroste, bude přes den vzhůru, bude si chtít hrát. +uculí se+ má tě ráda, na skypu se dycky mohla zbláznit. +usměje se+ bude to hezký, jinak hezký, ale taky hezký. už jsme spolu skoro třiapůl roku, a pořád je to hrozně hezký. +přitulí se k němu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 čer 2016 02:14

Však to zvládneme, kočko. +uculí se na ni a dá jí pusu+ Sophie je nádherná, já ji náhodou taky miluju. ěusměje se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 čer 2016 14:23

my zvládnem všechno. +pousměje se a chvilku si ho u sebe podrží v polibku+ jasně že je, však je po tobě. +uculí se děsně moc+ Byla jsem s ní na očkování, byla moc statečná, brečela jen trochu. +pousměje se a pořád se k němu tulí a schovává se u něj v náručí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 čer 2016 20:14

Tý jo, tak to je statečnější, než já. +plousměje se+ Já vždycky děsně vyvádím, když mě chtějí očkovat. +uchichtne se a obejme ji a schovává ji u sebe+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 čer 2016 21:24

že jo, já taky. +uculí se+ Myslím, že pomohlo, že se nemůže bránit, chudinka. +uchichtne se+ A měls ji vidět, když jsme byly u moře. +usměje se+ sedla jsem si s ní úplně na kraj, aby jí vždycky jen vlnka ošplouchla nohy, a ona se tak smála. +zazubí se a schová mu úsměv do ramene+ Zato robin moře miluje, nemůžu ho dostat z vody. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 čer 2016 21:43

Byly ste u moře? To je pěkný. +uculí se na ni+ Musím s váma taky někdy k tomu moři zajít. Půjdeme tam až se vzbudí? I s Robinem, budeme vám nosit mušle. +uculuje se+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house