Zahrada s bazénem

Moderátor: Victoria

Re: Zahrada s bazénem

Příspěvekod Victoria » 28 čer 2016 21:49

jo, většinou chodíme ráno, nebo zase až večer, aby už nebylo tak teplo. líbí se jí písek. +uculí se+ ona je děsně boží. +povzdychne si úplně zaláskovaně+ Ale dneska je docela pěkně, není vedro, tak bysme mohli. +usměje se, a jen tak tam s ním leží a povaluje se a hladí ho, dokud se jim z chůvičky neozve pláč+ Tak já jdu. +vtiskne mu pusu+ Vezmeš věci co jsou v chodbě? je tam slunečník, a taška na pláž. +poprosí ho+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 čer 2016 21:58

No, to je super, slunko už tolik nepálí. +pousměje se a koukne na chůvičku, když se ozve Sophie+ Jo, jasně, já jsem silák a všechno unesu. +uculí se na ni a ještě jí dá pusu, než jde za Sophií+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 čer 2016 22:07

+obleče si plavky a zamíří do domu, Jeefes už Sophii chová, tak si ji naváže do šátku na břicho, a do tašky zabalí věci pro malou+ Robine? +zavolá na něj+ jdeme ven! +zamlaská pusou, načež se odněkud přižene blesk a vypadá děsně spokojeně, takže nejspíš někde něco prováděl+ Co ty pako malý? +uchichtne se trochu+ Jdeme na pláž? Jdeme? +koukne na ně oba v hale naberou Byrona, a zamíří skrz lesík k pláži+ dobrý? uneseš to?
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 čer 2016 22:16

+no Robin je celej šťastnej, protože asi roztrhal klubko nebo dvě toaleťáku XD a hnedka se jí lísá k nohám+ No jasně, že to unesu. +uculí se na ni Byron a už je celej obskládanej, ale v pohodě+ No nazdar Robine! Parťáku! +uculí se na psa+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 črc 2016 00:10

+přemístí je tam a uculí se+ noo, tady už nás snad nikdo šmírovat nebude. +zazubí se a zakroutí mokrýma palcema v trávě+ Víš kde jsme? +rozhlídne se tam a usměje se, když jí to dojde, udělá pár kroků tam k jednomu speciálnímu stromu a pohladí mu kůru+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 črc 2016 00:16

Myslím, že ne. +uculí se na ni a shodí ze sebe obleččení a jde za ní+ Tady sme se brali, lásko. +uculí se a stoupne si tam k ní+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 črc 2016 00:20

teda to bylo bleskový. +uculí se, když vidí, že už je nahatej, ona má furt ty šaty, co jsou prakticky průsvitný+ no jo, tady pod tím stromem. +usměje se+ tady byl ten oblouk... +načrtne ho rukama ve vzduchu+ a tady jsi stál. +ukáže na jedno místo+ A támhle jsem byla schovaná za keřem, než mě brácha odvede k oltáři. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 črc 2016 00:26

Mě už byla zima. +uculí se na ni a jde s ní a ze svý nahoty si nic nedělá+ A já jsem stál tady a byl děsně moc nervózní, jestli fakt přijdeš. +uculí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 črc 2016 00:30

+to ona si z jeho nahoty rozhodně dělá, děsný chutě :D+ jo? +uculí se+ no, já jsem byla děsně nervózní, jestli tu fakt budeš, až přijdu. A jestli místo Ano neřekneš apríl. +uchichtne se trochu+ Mně je taky zima. +pousměje se trochu a zvedne k němu oči+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 črc 2016 00:31

tebe jsem si vzít musel, jinak to nešlo, jinak bych měl prázdno v srdci. +usměje se na ni a obejme ji+ JO? To by sis měla svlíknout ty šaty. +uculí se a pomalu jí je stáhne z ramenou, až skončí na zemi+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house