Zahrada s bazénem

Moderátor: Victoria

Re: Zahrada s bazénem

Příspěvekod Victoria » 27 črc 2016 00:33

já jsem věděla, že tam budeš, ale stejně sem byla děsně nervózní. +uculí se+ ale pak už ne, pak když jsem došla k tobě, tak už to bylo jenom pěkný. +pousměje se, šaty nasáklý vodou z ní spadnou a ona se na něj usměje a prstama se mu rozběhne po holý kůži+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 črc 2016 00:39

Ty jsi byla tak krásná. +pousměje se a pohladí ji po bocích+ Já jsem měl takový neuvěřitelný štěstí. +koukne na ni+ Že tě mám... +nakloní se k ní a políbí ji+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 črc 2016 00:45

byly to fakt pěkný šaty. +pousměje se taky+ no, furt mě máš. +uculí se , natáhne se k němu nahoru a polibky mu jemně oplácí+ a největší štěstí mám náhodou já. +usměje se, líbá ho na rty a trochu se k němu přitulí tělem, zahřívá se o jeho kůži a jen tak jemně se o něj otře+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 črc 2016 00:49

To je dobře. +usměje se na ni a přitiksne ji k sobě a začne ji líbat, naléhavě, jako by se musel přesvědčit, že jo opravdu ještě má+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 črc 2016 00:54

jo. +usměje se, a pak jí jeho polibky úplně vezmou dech, líbá ho a líbá a pořád jí z něj měknou kolena, rukama mu klouže po zádech a po bocích, a pak mu tiše vydechne do rtů a pousměje se do nich, chytne ho za ruku a stáhne ho s sebou dolů do měkký trávy+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 črc 2016 00:59

Lásko. +zašeptá jí do rtů, když s ní klouže dolů do trávy a tam ji hladí po kži a rty sklouzne na krk a líbá ji tam a okusuje kůži+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 črc 2016 01:05

jo. +pošeptá u nazpátek a je hezky a teplo, tráva je ještě vyhřátá z celýho dne, tak se k němu přitiskne, vklouzne mu prstama do vlasů a taky ho trochu hladí po zádech a každej dotek jí pod kůží probouzí příjemný vzrušení+ to je hezký. +vydechne a trochu se mu tiskne ztuhlýma bradavkama na kůži+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 črc 2016 01:06

Ty... +koukne na ni a dlaní jí přikryje prso a laská ho+ Ty seš hezká. Nejhezčí. +zašeptá, než ji zase začne líbat a tisknout se k ní+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 črc 2016 01:11

+zavzdychá mu do vlasů a trochu se prohne v zádech, aby se k němu víc přitiskla+ kecko. +uculí se mu do rtů a líbá ho, chvilku pomalu a jemně, ale většinou spíš naléhavě, čím dál dychtivějc, a chce ho mít blízko, úplně nejblíž. sklouzne mu rukama na zadek a přitiskne si jeho boky blíž na svoje, otře se o něj klínem a zavzdychá+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 črc 2016 01:16

+v klíně už mu to stojí v pozoru a je pěkně tvrdej, celej udýchanej, jak ji moc chce, ta sklouzne dlaní po jejím těle, až ji pohladí průzkumnicky v klíně, aby zjistil, jestli je vlhká+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house