Flashback memories

Moderátor: Syriana Spinnel

Re: Flashback memories

Příspěvekod Syriana Spinnel » 29 srp 2016 21:08

Jo noční můry... to by bylo prima +povzdychne si.+ Jo, fakt jsme to zmákly, nebo spíš ty +natáhne se zas na trávu a vyfoukne kouř.+ Kdybych pro tebe nebo pro Byrona, nebo vaši malou mohla něco udělat, kdykoliv.... děj mi vědět. Stačí jen zavolat +otočí hlavu a koukne na ni.+ Moje máma byla boží. Určitě. Musím prohledat nějaký krámy a najít fotky.... +zamyslí se.+ Nejspíš budu muset na Tvrz +položí si loket na čelo. Jop, ví že to odkládá už moc dlouho.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 29 srp 2016 22:15

Třeba to aspoň bude lepší. +usměje se+ Možná by se ty vzpomínky na... ty věci, co ti udělali, daly nějak vymazat... ale trochu se toho bojím, abysme tam neudělali ještě větší čurbes. +podá jí placatku a klidně pokuřuje+ Jo? Dík. +usměje se+ Kdybyste někdy chtěli hlídat děcko tak klidně můžete +zazubí se vypočítavě+ Jo... přišlo mi že byla. +usměje se, o mrtvých božích mámách něco ví+ No, a tvoje vzpomínky nikde šířit nebudu. +dodá pro jistotu, kdyby to nebylo jasný+ Já bych ti s tím ráda pomohla, ale nevím moc jak. +okousne si spodní ret+Můžu tam jít s tebou. +navrhne, ale je jí jasný, že to asi není řešení+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 29 srp 2016 22:25

Něco takového mi už nabízela Becca, ale... možná je dobrý si to pamatovat. Sice mě teď nenapadá ani jeden důvod proč, ale určitě nějakej bude. No to mi rádi, klidně si nadiktuj kdy potřebuješ, +myslí to vážně.+ Gabriel vyfasuje kočár a bude svištět +hehe, to si bude muset nafotit.+ Díky, leda bys podle toho chtěla natočit hustej film, to bych ti dovolila, ale musela by mě hrát nějaká kočka.
Je víc kostlivců ve skříni kterejm se musím postavit.. ale dík za nabídku dyž bude nejhůř, zavolám sos
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 29 srp 2016 22:34

Jo, asi jo. +připustí+ Moc velký zásahy do hlavy nejsou dobrý. +zamumlá a pokuřuje+ My máme náhodou takovej kočárek co vypadá jako batmobil, je to hustý. +zazubí se+ A malá se moc ráda nosí na procházk v šátku, to by byl Gabriel ještě stylovější. +zahýbe obočím+ Ale jako bacha na to, to děcko je děsnej kundolap, musím je od Byrona odhánět tyčí. +směje se, až ji z toho píchne migréna mezi očima+ No jasně, nebo napiš memoáry, něco jako... Zapomenuté vzpomínky. +zamává rukama+ Jo, víc ani nechci. +přikývne a usměje se, tak zkoumavě se na ni podívá a chvilku přemejšlí, jestli jí do toho vůbec něco je, ale když teďka sdílely tolik...+ Mají se dobře. +řekne pak+ Čímž nechci říct, že... by se bez tebe měli líp, jasně že ne. +dodá honem+ Ale mají se dobře, jsou zdravý, šikovný, chytrý a báječný. +usměje se+ Pro Byrona jsou lidi na Tvrzi jak rodina, tak tam občas býváme, a vídám je, a... je o ně dobře postaraný. +usměje se měkce a napije se, aby nebyla trapná+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 29 srp 2016 22:45

No nekecej +uculí se nad tím kočárem.+ Víš kolik mě to dalo práce ho nechat dodělat včas? +zasměje se na hlas.+ Ale chápu že v tý zaplavě darů se to pomíchalo. +mrkne na ni, že si z toho nemá nic dělat. Pak zvedne hlavu a chvilku se na Vici zadívá.+ Já.... jo. To je dobře. +přikývne a je jí z toho zas tak nějak smutno.+ Jsem přesvědčená o tom, že pro ně Viktor dělá první poslední +projede si prstama vlasy v rozpačitém gestu.+ Mám strach z toho, jak bude reagovat na to, co teď ze mě je. Jestli mi dovolí se s nimi vídat, brát si je.... +pokrčí rameny v bezmocném gestu.+ Kdyby nechtěl... pochopila bych to. Nechci mu, nebo prckům ubližovat, i když vím, že škody už byly napáchány... +dlouze vydechne...+ nebavme se o tom, bolí mě z toho palice ještě víc, ale je mi jasný, že dýl už to odkládat nemůžu
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 29 srp 2016 23:01

Je fakt parádní, Byron si z něj učůrnul. +zazubí se+ A Sophie to taky ocení, až tomu bude trochu rozumět. +uculí se+ Jasně že dovolí, je to rozumnej člověk. Spousta věcí je jinak, ale některý se neměněj. Navíc za nic z tohohle nemůžeš. Bude to dobrý. +usměje se konejšivě+ Moje máma taky umřela, když jsem byla malá, však to sama znáš. +koukne na svoji cigaretu+ Ty nejseš mrtvá. S těma děckama máš další šanci, a to je přece super. Půjdeš na to svojí cestou a tempem, a zmákneš to. Vůbec o tom nepochybuju. +mrkne na ni přesvědčeně+ Jo, měly bysme zalízt dovnitř a prospat se. +přikývne znaveně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 29 srp 2016 23:13

To mě... teda nás s G těší +kření se.+. Tý jo, ty jsi hotovej motivační guru, ale máš pravdu, stojí to za to. Jednou jsou přece moje, a tak se k tomu musím postavit. +Vyhrabe se na nohy a pak pomůže Vici taky nahoru.+ Já se asi přemístím domů. Ještě jednou, díky moc. Měli bysme spáchnout nějakou pařbu, čím dřív, tím líp +ještě ji obejme, docela silně.+ Díky +mrkne na ni a přemístí se do domu v Bukurešti.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 01 zář 2016 01:06

To bude dobrý. +usměje se na ni, vstane a otře jí krev z nosu+ Ozvi se až se vyspíš, jestli jsi ok. +ujistí se ještě a chvilku ji objímá+ To teda jo. +souhlasí vesele, a když Syr zmizí, posbírá si svý saky paky zase do tašky a docela utahaná se přemístí domů do Londýna. Sophie celý to jejich extempore klidně prospala, tak si ji opatrně vezme k sobě do postele aby ji cítila u sebe, a ještě než usne, zavolá byronovi a chvilku s ním skypuje. pak se stočí kolem malý do klubíčka a prospí půl dne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Předchozí

Zpět na Syractions