od Rebecca Altamirano » 30 srp 2016 23:25
To se ti nedivím. +potřese hlavou a už přemýšlí, co by se s tím dalo dělat+ No, nejdřív ze všeho bysme musely zjistit, o co vlastně přesně jde. I když přiznávám rovnou bez mučení, že tak dobrá jako Jade určitě nebudu. Není to tak docela moje specializace. +prohlásí sebekriticky+ Jo, to máš pravdu. +přikývne a pak se zase uculí+ No jo, pomsta. Docela čistá práce, jestli to tak můžu nazvat. +a zní i vypadá celkem hrdě:D+ No hele, ale to není sranda, má už i podobný gesta a výrazy. +směje se, když si to vybaví, ten kamenný obličej, nečitelný výraz:D+ Jo tuším. Stejně jako Payne. Ve mně. +taky to nezní úplně nadšeně+ To jsem poznala, ale je vidět, že je má vycepovaný dokonale. Omezili se jen na ošklivý pohledy a na to jsem celkem zvyklá. +zasměje se+ Noo, bestie jsme do určitý míry všechny, ne? +zamrká na ni spiklenecky, mezi námi děvčaty:D+ Skvělej nápad, určitě bude ráda. Jak za peníze, tak za hlídání mimča. +usměje se na Sophie, která se na ni ještě chvilku culí, ale pak otočí hlavičku a začne natahovat ručky k Vicky+ No dobře, tak zase zpátky k mamce. +usměje se a předá ji opatrně Vicky+ No to já taky doufám, že nebude. Vždycky doufám v lepší variantu, ale znáš to. Je dobrý být připravený na tu horší. +zasměje se, ale je to holý fakt:D+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it