Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 08 zář 2016 22:19

No ty nejblbější nejčastějc chodí sebvědomě. +zasměje se a nic si z toho nedělá+ Já bych šel hned za tebou. Jak jsem to udělal. +pousměje se a opře ji k sobě a kouká na její dlaně+ Ty jsi tak pěkná. +řekne potichu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 zář 2016 22:22

jo, to tak bejvá. a když se ožereš... +pousměje se+ no, prostě, jestli někdy ulítneš, tak... mi to neříkej, jo? +poprosí ho tiše, opře se spánkem o jeho čelist a je jí u něj dobře+ pěkně zřízená, spíš. +zasměje se+ promiň že jsem na tebe křičela ty věci. +zamumlá+ a že jsem tě pokousala. +uculí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 zář 2016 22:26

Já neulítnu. +pousměje se+ Mám tě moc v duši. Moc v srdci. +vydechne a skryje jí polibek do vlasů+ To nic, kočko. +pousměje se+ Nemůžeme mít pořád jenom líbánky, no ne? +pousměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 zář 2016 22:30

jo. +pousměje se, schová mu motýlí polibek do dlaně a pak si ji položí tam na hruď, nalevo, a líbí se jí, jak ji tam hřeje+ jo, to asi nemůžeme. +uculí se vesele+ a teda popravdě... to byl snad nejžhavější sex co jsme kdy měli. +uchichtne se+ nebo určitě v top desítce! +směje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 zář 2016 22:32

Jo? Líbilo se ti to? +uculuje se a už plánuje, jak to nenápadně zařídit zase+ Taky se mi to líbilo, ty příčiny ne, ale ten sex jo a hodně moc. Až mě to překvapilo. +odtuší+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 zář 2016 22:36

Jo, fakt hodně +uculí se a trochu se stydí+ přišlo mi to akorát správný, dostat ze sebe ty emoce, ale přitom takhle hrozně intimním způsobem, a s tebou. Ublížit si navzájem, a tím to smazat. +pousměje se na něj zespoda+ Teda, já vím, že to v sobě máš, ale stejně to bylo hustý. +uchichtne se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 zář 2016 22:38

Je to úplně úžasný. +koukne na ni obdovně+ Že ty dycky víš, co máš dělat, já to teda nevím. Ještě pořád se v tobě ztrácím. +pousměje se+ Už docela vím, co si myslíš, ale nevím, jak to spravit,. +koukne na ni omluvně+ Promiň.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 zář 2016 22:42

Protože jsem stejně pořád trochu rozbitá. +pousměje se+ Uvažuju divně. A rozhodně nevim dycky co mám dělat, většinou nevím vůbec nic. Jen to, že ti chci bejt blízko, a kolikrát se mi to nedaří. +hladí ho zlehka po prstech+ Já taky nevím, jak to spravit. +usměje se+ sebe. možná je problém v tom, že tě miluju víc než cokoliv na světě, a pak se do těch emocí zamotávám a nedokážu rozumně myslet. +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 zář 2016 22:45

Tak to zkusíme rozmotat spolu, jo? +pousměje se a hladí ji po ramenou a po těle+ Všechno spravíme spolu, protože sme spolu. +nadechne se její vůně+ Já tě miluju, kočko. Chci ti pomoct.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 zář 2016 22:48

+poddává se jeho dotekům, protože je to moc hezký, a vtiskne mu malou pusu na tvář+ Já vím, vím že jo. ty jseš totiž nejhodnější. +pohladí ho po noze+ většinou když vyvádím, je to proto, že má hroznej strach. A v tu chvíli se nedokážu zastavit a rozumně si říct, co je pravda, protože mě svírá děsná panika. +vysvětluje mu to jak nejlíp dovede+ mrzí mě, že ti ubližuju.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London