od Jasmine Clarvik » 11 úno 2013 22:48
+přimhouří očka a chvilku ho jen pozoruje+ Fajn... o co se vsadíme? +zvedne vyzývavě obočí, proč se nezkusit vsadit, třeba by to byla zábava+ Samozřejmě, vím jak zacházet s knihami a dala bych na ně opravdu pozor. +pokývá vážně hlavou, nedovolila by si je nějakým způsobem poškodit. stočí pohled směrem, kterým se dívá, na mladou dvojici na sedačce+ Ah... to je tvá sestra? +ujišťuje se, že jí správně došlo na koho se právě dívá+ Jo to máš asi pravdu... na veřejnosti by se nemělo nic přehánět. +souhlasí s ním a raději od dvojce odvrátí pohled+ Samozřejmě... +protáhne a opravdu se snaží tvářit vážně, jak jen nejlépe umí, ale nakonec se široce usměje a zatváří se jako neviňátko+ No... jo... mohla. +pomalu přikývne+ V životě jsem nejen viděla víc, než bych si kdy přála. +lehce pokrčí rameny, minulost nezmění, takže se jí snaží příliš netrápit, i když to není vždy lehké+ Musí být nádherní... +zatváří se lehce zasněně jak si je snaží představit+ To by mě mohli mít rádi. +vypadne z ní dřív, než se stačí zastavit. až když je pozdě jí dojde, co na sebe nechtěně prozradila. zrudne a rychle odvrátí pohled+ Víš co? Asi si dám ještě trochu dortu. Nechceš taky? +snaží se hbitě odvést jeho pozornost přičemž doufá, že jí třeba neslyšel. rozhodně by na prvním setkání neměla vytrubovat do světa, že jí by k sobě jednorožci určitě pustili+ No vlastně... on si spíš zvolil jí, než ona jeho. +zasměje se tiše, jak sleduje jeho překvapení+ Jo... já mám Warlowa... je to velký šedý vlk... +pokyvuje s úsměvem hlavou a na očích jí je vidět, jak moc má svého vlka ráda+ Bohužel nemohl přijít se mnou. Nechtěla jsem riskovat, kdyby mu průchod portálem ublížil. +trošku se nad tím zamračí+