Kuchyň s jídelnou

Moderátor: Victoria

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Byron » 13 úno 2013 16:36

+začne se smát, jak ho lechtá na žebrech a trochu tam sebou kroutí+ Na tebe já mám síly dost. +zasměje se a chytne ji a zvedne do vzduchu, aby ukázal jak je slinej a zatočí se s ní, než ji zase postaví na zem a dá jí pusu na tvář+ Ale stejk si s radostí dám. +pomůže jí chystat stůl a jídlo a pak si tam k němu sedne a hned se do toho celý vyhládlý pustí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 úno 2013 19:12

No úplnej Rambo. +směje se+ Ale prát se se mnou nezkoušej, nebo tě ulechtám k potupné smrti. +sdělí mu vážně, posadí se na stůl a ohryzává tam toust s marmeládou, ani nějak nemá hlad, ale ráda na něj kouká, jak mu chutná+ Tak kamže to vlastně pojedem? +vzpomene si na tu jejich plánovanou dovolenou+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 úno 2013 19:17

Nééé, ty jsi ale zákeřná, nemůžeš mě lechtat, když se proti tomu nemůžu pořádně bránit. +tváří se, jako by mu strašlivě ubližovala a cpe se vajíčkama+ Hm... Las Vegas, ne? Oškubat pár americkejch boháčů. Jíst hrozny po kilech a hrát na automatech, co?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 úno 2013 19:33

Byron píše:Nééé, ty jsi ale zákeřná, nemůžeš mě lechtat, když se proti tomu nemůžu pořádně bránit. +tváří se, jako by mu strašlivě ubližovala a cpe se vajíčkama+ Hm... Las Vegas, ne? Oškubat pár americkejch boháčů. Jíst hrozny po kilech a hrát na automatech, co?

Jsem nejzákeřnější. +přikývne spokojeně+ Tak jo, do Vegas. Do střešního apartmá s výřivkou! +uculí se+ Hele, přišla pošta. +koukne, že za oknem sedí sova, tak jí pustí dovnitř a dá jí nějakej mlsek+ Je to od Wenai. +přečte si to a podá mu dopis, aby se taky kouknul+ To bude nějaký velký, když si máš nalakovat i druhou ruku. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 úno 2013 19:43

Dobrej plán. A budem bydlet v tom největším hotelu a dole bude kasíno, takže se celou dobu nebudem muset dostat ven. +přikývne+ Mám koupit letenky? Uka... +vezme si od ní lístek+ Nó... tak jo. Půjdem. +přikývne+ Ale každej prst jinou barvou. +zahýb nad stolem s nenalakovanejma nehtama+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 úno 2013 20:15

A celou dobu budem pít jen šampaňský s jahodama jako správný buržousti. +souhlasí+ Letenky, no jasně. +zbledne trochu+ Tak já zaplatím hotel? +dojde si pro notebook, aby to zabukovali všechno, a vezme cestou kosmetickou taštičku+ No to ani nevím, jestli mám tolik laků na nehty. +zasměje se a a vyndavá je na stůl+ Si vyber.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 úno 2013 20:23

A kaviárem. Hroznama a kaviárem. +zašklebí se+ Já kaviár fakt nesnáším. Já mám taky někde nějaký laky na nehty... +začne si vybírat z těch jejích a první nehet si nalakuje zelenej, lakuje pečlivě s mírně vystrčenou špičkou jazyka, jak se na to soustředí+ Je vůbec v Las Vegas ještě něco zajímavýho, nebo je to jenom herna světa?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 úno 2013 20:38

Kaviárem ne. Fuj. +oklepe se+ Ale vždycky jsem chtěla zkusit objednat si ve čtyři ráno dvě pštrosí vejce. Ať se personál trochu snaží. +uculí se a fascinovaně pozoruje, jak si Byron lakuje nehty+ Jde ti to líp než mně. +zasměje se a začne lakovat svoje nehty střídavě žlutě a červeně+ Asi ne, je to pár hotelů uprostřed pouště. A můžeš tam potkat Elvise, Santu Clause a Ježíše běhen deseti minut. +zazubí se+ Já myslím, že se nudit nebudem. +mrkne na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 úno 2013 21:18

Pštrosí vejce s paprikou. +přikývne a vezme si fialovej lak a protřepe ho, než si s ním začne lakovat další prst+ A přijímá Santa Klaus objednávky na dárky i v únoru? Nebo tam jezdí na dovolenou? +zajímá se o to a vezme si oranžovou na další nehet+ Ale těším se, fakt jo.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 úno 2013 21:29

Tak jo. +zazubí se a třepe rukama ve vzduchu, aby jí to rychlejc zaschlo+ Já myslím, že je tam na dovolený. Protože Vegas je pro svět jako Tijuana pro Kalifornii. Jezdí se tam vyblbout a můžeš tam úplně cokoliv. +opraví si maličko jeden nehet+ Objednávky na dárky musíš dávat mně. +uculí se, zabukuje online hotel a klikne na stránky aerolinek a chvilku zírá na ty obrázky letušek+ Byrone. Já se bojím lítat. +vypadne z ní najednou a tváří se jak nakopnutý štěňátko+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house