od Amyas Crale » 15 úno 2013 19:23
Se vším všudy? Hm, musím tě ale předem upozornit, že nejsem přímo vzorem dokonalého muže. Ale není to zase tak tragické... mám i kupu kladných vlastností a ty to vyváží +zasměje se laškovně a přejede jí zlehka nehty po klíční kosti a dál dolů po hrudi, do údolí mezi ňadry+ A co mi necháš na památku na dnešní významný den ty? +na rtech mu tančí uličnický úsměv+ Dokud jsem si to jen tajně přál, měl jsem pořád naději, i když nepatrnou, že se mi to může třeba jednou splnit. Bojím se ale, že když ti to teď řeknu, přijdu i o ni. Na druhou stranu alespoň budu vědět, na čem jsem. Wenai... +uhasí cigaretu a pohlédne jí do očí+ Od první chvíle se mi líbíš, ale to je u chlapa, jako jsem já, normální, nestalo se mi to poprvé. Jenže tentokrát je to něco jiného. Hlubšího. Nedokážu se tomu bránit, a vlastně ani nechci. Úplně jsi mě pobláznila +chytne ji za ruku a políbí ji něžně na konečky prstů+ Přál bych si být s tebou. Pořád. Chci tě milovat a být tebou milován +řekne tiše+ Nechtěl jsem ti to říct, abych tě neztratil úplně... nevím, jak to cítíš ty +hledí jí do očí, napjatý, jaký soud nad ním Wenai vynese+