Galeries Lafayette

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette

Re: Galeries Lafayette

Příspěvekod Amyas Crale » 14 úno 2013 20:47

Jsem upřímně rád, že jsem tě taky zaujal +úsměv se mu rozzáří radostí+ Myslíš, že jsem hodně nedočkavý? +koukne na ni po očku a vezme si od ní cigaretu a s požitkem si potáhne+ Když tak mě sem tam brzdi, já jsem někdy jako utržený ze řetězu +ušklíbne se a pak se sehne pro její halenku, kterou z ní předtím serval, nejspíš bude i trochu roztržená. Přehodí jí ji pečlivě přes ramena, aby nenastydla, ale nezapne ji, chce se ještě chvíli kochat krásou její hrudi+ Koupím ti novou, když jsem ti ji tak bezohledně zničil. Ale v tu chvíli jsem se prostě nedokázal ovládnout +uculí se jako neviňátko a chytne ji za ruku a chvíli ji hladí po hřbetu+ Dobře... řeknu ti to své přání... i když tím riskuji, že se mi pak už nesplní +usměje se na ni+
Amyas Crale
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 14 úno 2013 21:26

+usměje se na něj a prohrábne mu vlasy+ Nechci tě brzdit. Líbí se mi to. Chci tě se vším všudy, Amyasi i se všemi tvými nectostmi. +nechá si přehodit tu hlanku přes záda a nakloní se k němu+ nechci novou, chci si nechat tuhle. +promne v prstech látku+ Bude to nako memento. Vzpomínka. Na to, když jsi přišel. +chvíli ho sleduje s mírným úsměvem na rtech+ Řekni. +přikývne a zvědavě se k němu nakloní+ Třeba tím právě splnění pomůžeš. +je docela zvědavá, ale pokouší se to zakrýt+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Amyas Crale » 15 úno 2013 19:23

Se vším všudy? Hm, musím tě ale předem upozornit, že nejsem přímo vzorem dokonalého muže. Ale není to zase tak tragické... mám i kupu kladných vlastností a ty to vyváží +zasměje se laškovně a přejede jí zlehka nehty po klíční kosti a dál dolů po hrudi, do údolí mezi ňadry+ A co mi necháš na památku na dnešní významný den ty? +na rtech mu tančí uličnický úsměv+ Dokud jsem si to jen tajně přál, měl jsem pořád naději, i když nepatrnou, že se mi to může třeba jednou splnit. Bojím se ale, že když ti to teď řeknu, přijdu i o ni. Na druhou stranu alespoň budu vědět, na čem jsem. Wenai... +uhasí cigaretu a pohlédne jí do očí+ Od první chvíle se mi líbíš, ale to je u chlapa, jako jsem já, normální, nestalo se mi to poprvé. Jenže tentokrát je to něco jiného. Hlubšího. Nedokážu se tomu bránit, a vlastně ani nechci. Úplně jsi mě pobláznila +chytne ji za ruku a políbí ji něžně na konečky prstů+ Přál bych si být s tebou. Pořád. Chci tě milovat a být tebou milován +řekne tiše+ Nechtěl jsem ti to říct, abych tě neztratil úplně... nevím, jak to cítíš ty +hledí jí do očí, napjatý, jaký soud nad ním Wenai vynese+
Amyas Crale
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 15 úno 2013 19:26

Elsa Greerová se může jít zahrabat! :D

Obrázek
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Amyas Crale » 15 úno 2013 19:30

(to je fakt! :lol: Páni, fakt ti to sluší, jako vystřižená z detektivky od Agáty ;) )
Amyas Crale
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 16 úno 2013 14:22

+zasměje se+ Nemám ráda dokonalé muže. Mám ráda ty s kupou špatných vlastností, možná proto, že pak ty moje nejsou tolik vidět. +usměje se+ Co já ti nechám? +zamyslí se a nakonec vatáhne z kapsy kalhot pouzdro na cigarety+ Tohle ti nechám, jsou na tom sice moje iniciály, ale to snad nevadí. Aby sis mohl pěstovat jednu z tvých neřestí. Líbí se mi, když muži kouří. +když jí říká svoje přání, tak se jí na obličeji vystřídá několik výrazů, nejdřív se usmívá, když jí dojde, že to asi myslí vážně, tak jí úsměv z tváře sklouzne a nahradí ho vážný, překvapený výraz, chvíli neví co říct+ Totiž... poprvé... já... Vážně? +nakonec z ní vypadne a překvapeně se na něj dívá+ Já... nevím, co na to říct, nechci říct ne... ale bojím se říct ano.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Amyas Crale » 16 úno 2013 23:40

Snad poprvé v životě jsem opravdu rád, že mám tolik neřestí. Nikdy bych neřekl, že bych kvůli tomu mohl získat ženu, na které mi záleží +zasměje se pobaveně a vezme si od ní pouzdro. Přejede prsty po písmenech a usměje se+ Ty iniciály mi tě právě budou stále připomínat. To je ten nejvzácnější dárek, jaký jsem kdy dostal, díky +políbí ji na tvář a je z pouzdra opravdu úplně unešen+ Wenai... už jen to, že neříkáš "ne" mě naplňuje neskutečným štěstím. Dává mi to alespoň malou naději, že bys mi snad jednou mohla oplatit mé city k tobě +schoulí její ruce ve svých dlaních a zasypává je drobnými polibky+ Proč... proč se bojíš říct ano? +zeptá se tiše+ Všechno, k čemu jsem se ti teď přiznal, je pravda, přísahám. Miluji tě, Wenai, a chci být jen s tebou.
Amyas Crale
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 16 úno 2013 23:49

+s úsměvem se dívá jak se mu líbí její pouzdro, co mu dala, potěšilo ji, že se mi tak líbí a sleduje, aj kji chytne za ruce, chvilku mlčí, rozmýšlí, co mu říct a co ne, jak moc se před ním odhalit a má z toho obavy+ Já ti věřím Amyasi vážně. +usměje se na něj+ Ale nechci se do ničeho vrhat po hlavě i když by mi srdce třeba říkalo něco jiného. Vždycky to skončilo, no, neslavně. Dokončíš ten obraz, ano? Pak ... uvidíme.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Amyas Crale » 17 úno 2013 01:25

+sleduje ji, jak si není jistá tím, co mu odpovědět a cítí, jak mu uvnitř jeho duše pomalu pohasíná jeho naděje. Přesto její odpověď přijme chlapsky, i když vevnitř trpí, což by se nikdy nenadál+ Jistě... chápu. Nechtěl jsem v žádném případě na tebe tlačit. Ale nestydím se za to, že jsem ti vyjevil, co k tobě cítím +ujistí ji a jeho očí prozrazují, že mluví smrtelně vážně+ Jsem každopádně alespoň rád, že mi to věříš +stáhne si ji do objetí a chvíli ji ještě pevně svírá v náručí a užívá si její blízkosti+ Jsi moje... moje královna Rusovláska +pošeptá jí ještě naposled do ucha a pak ji pustí a posadí se vedle ní+ Slíbil jsem ti, že ten obraz dokončím. A to taky udělám +zapne si košili a zastrčí si ji do kalhot+ Kdy začneme? Aby mi nezaschly barvy, jak jsem teď nemaloval +zasměje se vesele, opět plný elánu a chuti do malování+
Amyas Crale
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 úno 2013 12:11

+když ho tak vidí, jak mu tím ublížila i když kdyby lhala, tak by mu nakonec nejspíš ublížila ještě víc, ale mrzí jí to a nechce, aby byl smutný+ Amyasi... +usměje se na něj a ještě ho políbí a pohladí po tváři+ Můžeš mě mít, ovládnout mě svými štětci. +pousměje se a taky se obleče+ Klidně hned. +přikývne+ Tvoje žena mě zabije už dneska, nebo až se nebudu koukat. +uculí se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Galeries Lafayette