Vstupní hala

Moderátoři: Remus Lupin, Styx Lupin

Re: Vstupní hala

Příspěvekod Styx Lupin » 20 lis 2016 19:42

Romulus se spřátelí s úplně každým. To Nia je opatrnější +chvíli se dívá, jak se zvěř spolu seznamuje+ Můžeme být klidní, mazlíčci přijali pandu mezi sebe +přikývne s úlevou+ Jaké dobrodružství máš na mysli? +zeptá se s úsměvem a taky ho obejme kolem pasu a polibek mu něžně oplatí+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 20 lis 2016 23:27

Nebojím se, jsou to mazlové. Za pár dní tu budou lítat jako nerozlučná parta bláznů. +pousměje se+ No přece to největší. +mrkne na ni+ Myslím lidský přírůstek do smečky. +zasměje se a jemně ji políbí+ Jestli sis to tedy nerozmyslela. +škádlí ji se smíchem+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 21 lis 2016 20:57

To bude opravdu největší dobrodružství našeho života. Snad to všechno zvládneme. Hlavně tu výchovu +protočí se smíchem oči+ Noo, ještě si to nechám projít hlavou, jestli si nechám na několik měsíců zkazit postavičku +taky ho trošku poškádlí+ Udělám něco k jídlu. V Hong Kongu jsme se zapomněli nasnídat, jak jsme pospíchali pro Xiao +uculí se a v kuchyni připraví nějakou rychlovku z toho, co najde doma - nic ztvrdlého nebo prošlého :D, spíš nějakou trvanlivou nebo zmraženou potravinu+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 21 lis 2016 23:36

Myslím, že to zvládneme, máme dost času se všechno naučit. +pousměje se+ Ano? +rozesměje se vesele+ Nu, tak až si to rozmyslíš, dej mi vědět. +pohladí ji po pasu, a vděčně se na ni usměje, když mu žaludek zabouří na souhlas+ Podívá se na zahradu, jestli tam nenajdu nějaké ovoce nebo zeleninu k použití. +usměje se a obejde to tam, zalije záhony a něco málo sklidí+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 22 lis 2016 00:20

Už jsem si to rozmyslela +dodá spěšně a culí se přitom od ucha k uchu+ To ses ještě nepřejedl té zeleniny u šaolinů? +podiví se se smíchem, ale nechá ho jít pro ni, ona má zeleninu ráda. A zatímco Remus prozkoumává zahradu, Styx rozmrazí kouzlem pár surovin z mrazáku a připraví obložené sendviče. Koukne z okna a musí se uculit, jak je Remus zase ve svém živlu+ Svačina +zavolá na něj a připraví jídlo na stůl+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 22 lis 2016 15:57

To jsem sám rád. +směje se+ Když ji upravíš trochu lákavěji než mniši, nějakou si i dám. +uculí se, vyhrne si rukávy košile, vezme si koš a sbírá do něj plodiny, ale tu a tam vidí zarostlý záhonek, uschlou rostlinu, a nemůže to tak nechat, takže za chvilku je na kolenou a pracuje, a jenom pobaveně odhání zvěř, co se kolem něj nadšeně motá a Romulus mu pomáhá hrabáním děr do záhonu+ Už? +otočí se překvapeně když zavolá, a jde si umýt ruce od hlíny+ to vypadá báječně. +pousměje se vděčně+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 22 lis 2016 21:24

To jsi celý ty. Pošlu tě pro zeleninu a ty přitom okopeš a zaliješ půl zahrady +kroutí se smíchem hlavou+ Ode mne ti bude i zelenina chutnat, protože já ti ji budu dělat s láskou +zeleninu orestuje, aby byla chutnější a přidá ji k sendvičům+ Je to jenom taková rychlovka, co dům dal. Moc toho tady nemáme. Tak dobrou chuť +pustí se do jídla+ Tak mě napadlo... co kdybychom odpoledne vyrazili do města nakoupit zásoby a pak si zajít někam na večeři. A četla jsem v novinách, že dávají v kině Fantastická zvířata a kde je najít. Myslím, že by se nám to mohlo líbit +koukne na něj zvědavě+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 23 lis 2016 00:49

Však jsem to teď nějakou dobu zanedbával. +zasměje se+ Je tu spousta práce. +poznamená, ale podle jeho úsměvu je jasné, že pro něj je to spíš zábava a oddych. Usadí se s ní ke stolu a hladově se pustí do jídla+ Budeme muset nakoupit. +přikývne+ Hmm, to zní dobře... dáme si pořádné evropské jídlo a ty nebudeš muset hned první den doma vařit. +mrkne na ni+ Ano? O čem to je? Znám jen tu knihu, podle ní jsme se v Bradavicích učili už my. +uculí se na ni mezi sousty+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 23 lis 2016 11:06

Jen se neboj, teď budeš mít dost času věnovat se tomu svému koníčku, ty zahradníku +natáhne se přes stůl a dá mu pusu s příchutí krůtího sendviče+ Fajn, užijeme si poslední den bez práce a povinností +přikyvuje nadšeně a je ráda, že dnes nemusí stát u plotny+ Myslím, že je to natočené právě podle té knihy. Něco mi říká, že zrovna tobě, coby milovníkovi fantastických zvířat, by se film mohl líbit. Mohu tě pozvat do kina, miláčku? +uculí se na něj+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 23 lis 2016 18:50

Výhoda života v Austrálii je, že nám tu teď všechno zraje i když je vlastně zima. +zasměje se a polibek jí oplatí+ Jako takovou tečku za naší dovolenou. +usměje se a když dojí, odnese nádobí do dřezu a kouzlem ho umyje+ Podle učebnice? +podiví se, ale vypadá docela zaujatě+ Buď to bude báječné, nebo hodně podivné, ale podívat bychom se na to měli. +uculí se+ Zarezervuješ lístky? +pousměje se na ni+
Remus

PředchozíDalší

Zpět na Dům Styx a Remuse