Vstupní hala

Moderátoři: Remus Lupin, Styx Lupin

Re: Vstupní hala

Příspěvekod Styx Lupin » 23 lis 2016 21:23

A právě proto jsme se sem přestěhovali +uculí se a pomůže mu s nádobím+ Jo, podle té učebnice, aspoň si myslím. Mudlové z toho udělali filmový příběh. Sama jsem zvědavá, jak se jim to povedlo, když o našem světě nic neví. Možná se tomu budeme smát +ušklíbne se vesele+ Jo, hned tam zavolám. Tak já jdu vybalit a ty si běž relaxovat na ty tvoje záhonky, než půjdeme do města +pohladí ho po tváři+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 24 lis 2016 01:18

To jsem na to sám zvědav, zní to zajímavě. +usměje se+ A na komedii je vždycky příležitost. +zasměje se, dojde se převléct do něčeho víc obyčejného a za chvilku už klečí v záhonu a vytrhává plevel, přesazuje bylinky, co jim přerostly přes květináče, a odhání od čerstvých záhonů Romuluse. Slunce mu opaluje kůži do zdravého hnědého odstínu a Remus se trochu usmívá, dokonce si při práci občas píská+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 24 lis 2016 20:42

+vybalí kufry a pak zkontroluje celý dům, ale jelikož se jim během jejich nepřítomnosti staral o dům, zvěř a zahradu domácí skřítek, vše se zdá v pořádku. Vrátí se do kuchyně a francouzským oknem nějakou chvíli pozoruje Remuse a musí se usmívat, jak je mezi těmi záhonky šťastný. Vyjde na terasu, v ruce pití pro oba+ Chceš pomoct, lásko? +podá mu sklenici+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 24 lis 2016 21:49

Už je čas? +usměje se, když ji za sebou uslyší. Jak se ohlédne, je vidět, že má na čele šmouhu od hlíny, nejspíš jak si otíral čelo od potu+ Díky. +uculí se vděčně a voda v něm jen zasyčí+ Jestli chceš, budu rád. +mrkne na ni a podá jí nástroje+ Romulus by mi pomáhal moc rád, ale obávám se, že by nám pak moc květin nezbylo. +pousměje se+ Aspoň už snad nechodí čůrat na libeček. +zasměje se+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 24 lis 2016 22:52

Jen klidně pracuj, máme spoustu času +cípem trička mu něžně otře šmouhu z čela a pak si k němu klekne a začne tam něco okopávat+ Hlídej mně, abych ti nevykopala něco, co nemám. Pro mne je zelené jako zelené +zasměje se a pilně pracuje+ Tak mě napadlo... jak pokračuješ s tím zvěromagickým kouzlem... jde ti to?
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 25 lis 2016 01:31

to poznáš, neboj se. +zasměje se, a jedním okem na ni dává pozor, ale vyloženě zasahovat nemusí+ vidíš, tahle rostlinka má drobnější lístky. +ukáže jí s úsměvem+ Teď v Číně na to nebyl moc čas, jsem ve fázi teoretického výzkumu... ale našel jsem poměrně zajímavý spis, který by mi mohl pomoct. +vykládá, zatímco uhrabává hlínu kolem rostlin+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 25 lis 2016 22:43

+kouká na tu bylinu, co jí ukazuje+ A to je ta zlá nebo ta hodná rostlinka? +snaží se přiučit a při té snaživé práci mu tam nevědomky s plevelem vytrhne i nějakou užitečnou rostlinku, ani o tom neví a jsem zvědavá, jak na to bude reagovat zahradník Remus :D+ Tak to je skvělé. Doufám, že se brzy projeví, jestli máš na to vlohy. Vlastně o tom vůbec nepochybuji. Jsi mocný kouzelník +usměje se na něj oddaně+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 26 lis 2016 20:43

Všechny rostlinky jsou hodné. +musí se rozesmát+ Ale tu s drobnějšími lístky tu pěstujeme schválně. +uculí se, zahrne své rostlince kořeny hlínou, a když se k ní otočí zpátky, už škube třezalku+ Tuhle ne- +varuje ji, nicméně pozdě :D+ Ehm... +zamrká a olízne si rty+ snažíš se moc hezky, ale tahle tam zrovna byla úmyslně. +poznamená, ale koutky mu trochu škubnou v úsměvu+ Ukaž kořínky, třeba ji zachráníme. +musí se uculit+ To doufám, brzy to chci zkusit. +přikývne s úsměvem+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 26 lis 2016 23:23

I plevel? +dobírá si ho se smíchem+ Co... och... promiň +zatváří se provinile a je vidět, že ji to mrzí. Rychle hrne zpátky na bylinku hlínu, jak se ji snaží zachránit+ Snad se vzpamatuje +vysloví s nadějí+ Ze mně asi zahradník nikdy nebude. Radši ti pomůžu zalévat, tam nic nezkazím +pokud tedy záhon nepřeleje :D+ Vážně? Ráda bych byla u toho. Nerušilo by tě to?
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 27 lis 2016 17:11

I plevel má svoje místo, jenom ne v našich záhonech. +zasměje se+ To nic. +pousměje se+ Třeba se vzchopí, a pokud ne, vysadím tam něco jiného. +uculí se a trochu kytku podepře+ To nevadí, milovat tě proto nepřestanu. +musí se rozesmát+ Ale zalít, to je dobrý nápad. V tuhle roční dobu tu bývá sucho. +usměje se+ Chtěla bys? Nu proč by ne. Aspoň na mě dáš pozor. Jsem sám zvědavý na svoje vnitřní zvíře. +uculí se+
Remus

PředchozíDalší

Zpět na Dům Styx a Remuse