Vstupní hala

Moderátoři: Remus Lupin, Styx Lupin

Re: Vstupní hala

Příspěvekod Styx Lupin » 01 pro 2016 23:16

Stačí počkat pár měsíců a uvidí sníh i tady +poznamená s úsměvem+ Závěť? Myslíš, že tvoje řízení bude nebezpečnější než smrtijedská mise? +musí se zasmát+ Hlavně dávej pozor na ruční brzdu +připomene mu se smíchem, když si vzpomene na to, jak se jim tenkrát auto rozjelo z kopce v tom nejlepším+ Když máme chytrý mobil, proč bychom nemohli mít i chytrý automobil? +uculí se a vystoupí z auta a Bentley vypadá vedle její drobné postavy jako kamión, nebo spíš ona vypadá vedle Bentleye jako hobitka :D+ Hlavně aby nám jej někdo neodřel +vyčistí na kapotě flíček od nějakého ptáka a pak se vydají po nákupech. A asi o dvě hodiny později si Styx, ověšená dárky jako vánoční stromeček, vyzvedne Remuse ve zverimexu+ Tak sehnal jsi cos potřeboval?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 02 pro 2016 22:11

Myslím, že mám štěstí, že tu nikde není moc velký provoz. +rozesměje se+ Myslíš, že jednou budeme mít auto, kterému prostě jenom řekneme "do obchodu" a ono tam dojede samo? +uculí se a zamíří na nákup. V zahradním oddělení se poněkud zapomene, takže pak zbytek musí vzít poklusem, zajde do knihkupectví, a skončí ve zverimexu+ Víceméně. +usměje se+ Vybral jsem pro Xiao nějaké misky, až přestane pít z lahve, taky pelíšek a pár hraček... +ukáže jí je+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 02 pro 2016 23:36

+kouká, co všechno Remus nakoupil+ To bude mít Xiao radost. Ale doufám, žes nezapomněl i na Niu a Romuluse... aby nežárlili +připomene mu s úsměvem a srovná tašky s nákupy do kufru auta+ Ještě že jsme si pořídili takový tank. Vejde se nám sem úplně všechno +konstatuje spokojeně+ A mám děsný hlad. Zajdeme si před tím kinem ještě na večeři? Doufám, že ti to nebude vadit +uculí se potměšile a hned vlezou do první lepší restaurace, kde se vydatně navečeří+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 03 pro 2016 02:04

Neboj se, pro ty taky dárky mám. +usměje se, zaplatí a naloží jí věci do kufru+ Sem bychom nacpali i mrtvolu... možná dvě. +obhlídne kriticky kufr+ Myslím, že se obětuji. +zasměje se+ Moje kručení v žaludku by taky mohlo rušit film. +mrkne na nim a pak si spolu zajdou na pořádnou večeři v evropském stylu, aby se trochu zmátořili ze vší té číny+ Budeš si chtít nechat místo na popcorn? +uculí se+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 03 pro 2016 14:23

+nahlas se nezeptá, jestli má nějaké dárky i pro ni, ale nenápadně kouká očkem na loga tašek, co tam Remus skládá, jestli jsou všechny ze zverimexu :D+ Dobré vědět +uculí se na ty mrtvoly a pak se zahihňá, jak se chudák Remus "musí" obětovat+ Tobě kručí v žaludku pořád +rozesměje se+ Ještě jsem nepotkala člověka s takovým apetitem jako máš ty +natáhne se přes stůl a láskyplně ho políbí+ Není nad evropskou kuchyni +mlaskne si spokojeně a odloží prázdný talíř+ Jo určitě, popcorn a cola k tomu neodmyslitelně patří +zaplatí a vyrazí do nedalekého multikina, takže dál Kino - a já vyrážím na to zrovna teď :D+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 03 pro 2016 21:20

+přece by se jen tak neprozradil :D+ Úplně pořád snad ne. +rozesměje se+ Nemůžu za to, spálím hodně kalorií... při přeměnách. +dodá tišeji, když jsou na veřejnosti+ V noci toho hodně vyběhám. +pousměje se a polibek jí měkce oplatí+ Obávám se, že starého vlka na nové kuchyně nepřeučíš. +souhlasí s ní pobaveně, on rozhodně také nic nenechá, a zase pro změnu zaplatí za popcorn a pití v kině, a vybere jim pohodlná místa někde nahoře+
Remus

Příspěvekod Beatrix » 13 led 2017 22:59

+Bea s Kristiánem zaparkujou venku a trochu zmateně pobíhají okolo, jak nemůžou najít zvonek, tak nakonec Bea volá Styx, jestli jsou s Remusem doma, že jeli čirou náhodou okolo a říkali si, že se stavijou na kafe...+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 14 led 2017 00:40

+oni jsou momentálně v Evropě :D, ale dejme tomu, že se už jakože vrátili domů, tak Styx zvedne telefon a když jí Bea řekne, že stojí před dveřmi, nejdřív si myslí, že si z ní dělá srandu, ale když vyjde s telefonem na uchu do haly, nevěří vlastním očím, fakt vidí Beino auto před domem+ No páni, to je překvapení! +vyjde ven a nadšeně obejme Beu s Kristiánem+ Co vy tady, už vám byla na Mýtince zima? +směje se a pozve je dovnitř+ Pojďte dál. Houknu na Remuse, dělá něco na zahrádce +protože v Austrálii teď vrcholí léto+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 14 led 2017 01:26

(no jestli to chceme časově dát, tak se musíte rozpůlit...)

Ahoj! Doufám, že nejdeme moc nevhod.... +zatváří se omluvně a obejme ji+ To né, ale výlet do tepla taky není na škodu...+i když v těch kozačkách a roláku vypadá trochu divně+ Zahradničí? Já jsem ráda, že je na léto u nás ještě čas...+Kristián se se Styx taky přivítá a jdou za ní dovnitř+.
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Remus » 14 led 2017 04:17

+slyší zepředu zvuk auta a pak hlasy, tak si opláchne ruce od hlíny a jde se podívat, s Romulusem v patách+ Ale, to jsou k nám hosti... +pousměje se a přivítá se s nimi+ Nespletli jste si polokouli? +uculí se tomu jejich oblečení, načež taky zamíří dovnitř+ Vy jste u nás vlastně asi ještě nebyli, že? +nalije jim něco... asi limču, když jsou autem+
Remus

PředchozíDalší

Zpět na Dům Styx a Remuse