Hlavní pokoj

- chata ve Finské divočině

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Hlavní pokoj

Příspěvekod Byron » 03 pro 2016 00:48

Díky, seš moc hodná. +uculí se na ni a zdlábne tu palačinku, jako by nic+ Dobře jsem to uvařil. Ukaž? +zdlábne i tu slaninu+ No já jsem kuchař světové úrovně. +culí se+ A akorát se můžu jít umejt.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 pro 2016 00:52

no jo, promiň. mám divný úchylky, já vím. +zazubí se a otře je oba trochu ubrouskem+ mám kliku, nabalila sem si kluka co vaří. +chichotá se, vtiskne mu pusu, a taky se jde umejt+ Dokdy to tu máme půjčený? +zajímá se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 pro 2016 14:41

Myslíš, že já umím vařit, jo? +zasměje se+ Ty tři jídla, co dělám furt dokola? +uchichtne se+ Tomu bych ani neříkal vaření. +zavrtí hlavou+ No do kdy budeme chtít, ale myslím, že za půl roku jí tu už budeme trochu zavazet. +uchichtne se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 pro 2016 19:30

Ale umíš je dobře že jo. +zazubí se+ A sou to tři nejdůležitější jídla že jo, třeba palačinky. +uculí se+ Takže vím, že když vás nechám s prckem doma, neumřete. +vtiskne mu pusu+ Jasný. +zazubí se a spokojeně se tam natáhne a dá mu pusu na bok+ ty seš tak pěknej. +povzdychne si+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 pro 2016 20:43

Taky umím skvěle objednávat pizzu po telefonu. +svěří se jí se svým největším kuchařským tajemstvím a tajemně na ni u toho zamrká+ Co chceš dneska dělat, kočko? +pousměje se+ Chceš se jít projít ven? Hm?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 pro 2016 22:30

to je náhodou moc důležitý. +uculí se a políbí ho na rty+ jo, mohli bysme se projít. +usměje se+ chtěla bych vidět, jak to tady okolo vypadá. +přikyvuje+ třeba potkáme medvěda. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 pro 2016 14:17

A co budeme dělat, když potkáme medvěda? +zasměje se+ Necháme se sežrat, nebo tak? Já ho asi nepřeperu, kočko. +zasměje se, ale jenom trochu a dá jí pusu, než vyklouzne z postele a začne se oblíkat+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 pro 2016 14:56

lehneme si do sněhu a budeme dělat mrtvoly. +zazubí se+ nebo vylezeme na strom. +vtiskne mu pěknou pusu a namaže si obličej niveou aby neomrzla+ ukaž. +uculí se, a namaže mu krémem nos a tváře, a čelo, a dotýká se ho hezky jemně. Pak se navleče, a vyjdou spolu ven+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 pro 2016 18:22

To se musíme okrémovat, než jdeme ven? +zajímá se a nastavuje ochotně tváře+ To je dobrý. +pousměje se a chytne ji za ruku, i když mají rukavice a jdou spolu ven, kde je trochu světla, tak akorát na polární noc a spousta sněhu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 pro 2016 18:50

mráz vysušuje, takže když se namažem, nebudem pak celý omrzlý. +uculí se na něj a pak mu dá malou krémovou pusu na nos+ páni, to je krásný. +usměje se, jak je tam ticho a zmrzlo+ to je úplně jak v nějaký pohádce. +koukne na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Musta Tähti