Hlavní pokoj

- chata ve Finské divočině

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Hlavní pokoj

Příspěvekod Byron » 06 pro 2016 10:01

+oplaci ji polibky a prijde mu to nejlepsi na svete a je mu uplne jedno ze jsou treba trapny. Jenu jde jen o to aby ona byla stastna+ Ja te taky miluju kocko... +zasepta ji do rtun neco pro tebe mam... +pousmeje se a jen tak z kapsy vytahne retizek+

https://img1.etsystatic.com/041/3/82810 ... 5_rtys.jpg
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 pro 2016 12:54

To je dobře. +usměje se a ještě ho trochu objímá, a pak jen vykulí oči+ Fakt? Ale tos mi nemusel nic kupovat, mně stačí že sme tady spolu. +usměje se+ To je krásný... +vydechne úplně a pohladí tu vločku prstem+ Děkuju, je to boží. +uculí se děsně moc a honem mu dá velkou pusu+ Zapneš mi ho? +poprosí ho a culí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 pro 2016 13:23

Je to jenom takova blbost kocko. +uculi se na ni a ten privesek ji zapne moc rad+ Kdyz sme jeli do takove zimy a kdyz jsi Elza tak jsem myslel ze by se to hodilo. +usmeje see a da ji pusu na siji a na rameno+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 pro 2016 16:00

je to moc hezká blbost. +uculí se a schová si ho pod tričko, aby ho měla na kůži+ Jsi děsně hodnej. +pousměje se a vtiskne mu hezkou pusu+ Tak já nakrájím cibuli a maso a ty slaninu a mrkev? +uculí se a sedne si tam s tím ke stolu+ A co ty jsi jed prosím tě, když jsi bydlel v londýně sám? to není možný abys byl takhle hubenej a pořád jed jenom fast food. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 pro 2016 16:25

Tam je slanina? Ten recept ma uz ted moje srdce. +uchichtne se+ No obcas jsem i pekl nahodou. Travovy susenky a tak. +zazubi se na ni a vezme siprkynko a nuz a slaninu a mrkev a pusti se do pecliveho krajeni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 pro 2016 17:19

Jasný. +uculí se+ to vařila máma, občas. Měli jsme doma domácí skřítky, ale někdy uvařila mamka, uměla to moc dobře. +pousměje se+ Páni, letos už to je devatenáct let, co je pryč. +uvědomí si to, ale není smutná, možná jen trošičku, a taky krájí, a pak nakrájí i houby a malinký cibulky+ Já se hrozně těším, co bude sophie říkat na vánoce. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 pro 2016 17:28

+pousmeje se+ No ja myslim ze bude rikatspoustu dadada a. Tak podobne ona je hodne ukecana to jo. +zasmeje see a donese ji nakrajeny veci k ni na linku+ Tak co mam delat ted? +zajima se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 pro 2016 18:25

to jo, ona toho nakecá hodně. +zazubí se+ Je to malý zlato. +pousměje se pěkně+ začni osmahávat tu slaninu, a pak cibuli. +vyndá mu hrnec+ už se těším, až bude říkat Máma. +usměje se, a jak se tam kolem sebe ometají v kuchyni, občas ho pohladí nebo se ho jen tak dotkne, protože může+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 pro 2016 19:41

Osmahnout cibuli. Jde se na to! +směje se a vytáhne si pánev, chvíli s ní tančí po kuchyni a pak konečně začne smažit+ No moment! +vykulí na ni oči+ A kdy bude říkat táta? To je taky důležitý! +nafukuje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 pro 2016 20:57

joo. +zazubí se a přidá mu tam po chvilce maso+ No... +koukne na něj a tak měkce se pousměje+ to dadada přece znamená táta, ne? jako dad. slyší to v londýně kolem sebe. +obejme ho zezadu a schová mu úsměv do trika na zádech+ víš, jak... mám ty vidění, viděla jsem taky vás. tebe a sophii, mohlo jí bejt tak... patnáct? byla smutná kvůli nějakýmu klukovi a ty jsi ji utěšoval. přišla za tebou víš? +uculí se tak pěkně a objímá ho zezadu+ bylo jí smutno a šla za tebou. budeš moc dobrej táta. +pohladí ho rty vzadu na krku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Musta Tähti