Hlavní pokoj

- chata ve Finské divočině

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Hlavní pokoj

Příspěvekod Byron » 06 pro 2016 21:15

Myslíš, že znamená? +usměje se a míchá pomalu jídlo na pánvi+ Já si myslím, že zatím to znamená cokoliv. +nechá nachvíli pánvi pánví a obejme ji a políbí+ Já budu dělat, co budu umět. +pousměje se a políbí ji+ My oba. +přikývne, obejme ji a líbá+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 pro 2016 21:25

no, křičí to když přijdeš domů. +uculí se+ ona na to časem přijde. +pousměje se a taky ho chvilku hezky líbá+ no, to je nejdůležitější. +usměje se, a pak se vrátí k tomu míchání, dokud jim maso nezhnědne a zelenina trochu nezměkne. teďka víno. +podá mu láhev, aby ji otevřel+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 pro 2016 21:28

Já ji mám moc rád. +usměje se+ Jako tebe, bě vás miluju. +svěří jí tajně a dá jí pusu a pak od ní vezmevíno+ A my si taky dáme víno? Na pití? +zajímá se a otevře tu lahev a trochu si naleje, aby zjistil, jestli to není zkažený, že jo+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 pro 2016 21:36

no a to je jediný, na čem záleží, že jo. +pousměje se+ My si taky dáme. +přikývne, uculí se a vyndá druhý víno, a to otevřený nalije do hrnce. tak, a teďka to dáme dělat. +uculí se a šoupne to do trouby, a trochu poklidí kuchyň+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 pro 2016 21:59

Super. +uculí se a hnedka jim naleje, pomůže jí uklidit+ Teď se to bude dělat, takže si můžeme odpočinout? +usměje se a chytne ji za ruku+ Pojď trochu lenošit na gauč. +zaprosí ji+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 pro 2016 22:05

+nastaví budík na troubu, aby na to nezapomněli, a vezme si svoje víno+ jdem lenošit na gauč. +uculí se, vleze si tam k němu a uvelebí se u něj i s vínem+ asi bych se ti měla omluvit za to jak jsme byli u vašich. když o tom teďka přemejšlím, dost jsem tě tlačila, hlavně ohledně mámy. Mrzí mě to. +usměje se a dá mu pusu na rameno+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 pro 2016 22:42

+lehne si tam a ji si k sobě stáhne tak, aby mu ležela na hrudníku a on ji mohl objímat+ Hm? +koukne na ni a pousměje se+ To nic, kočko, já vím, že jsi to myslela dobře. +dá jí pusu do vlasů+ A máš pravdu, to musím uznat.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 pro 2016 22:58

+opře se mu pěkně o hrudník a poslouchá pod sebou jeho tep+ No jo, ale to je jedno, jak jsem to myslela. Neměla sem tě tlačit. +pokrčí rameny a hoví si u něj+ nebylo to správný. Ale jsem fakt ráda, že to s tvou mámou nabírá lepší směr. +usměje se a dá mu pusu do dlaně+ stejně furt nevím, jestli bysme jí neměli říct o těch nevěrách tvýho táty.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 pro 2016 23:25

No, vždyť to dopadlo dobře. +usměje se+ Ty si s ní docela rozumíš, ne? +koukne na ni tázavě+ A já myslím, že já bych časem mohl taky... asi... +zapřemýšlí+ No, ještě ne, kočko, já bych to tak nehrotil. +odtuší+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 pro 2016 23:34

no... když se bavíme o dětech, tak docela jo. +usměje se a okousne si ret, ale řekne si, že se mají bavit otevřeně, takže si to pro sebe nenechá+ Já jsem docela ráda, že se o tom můžu bavit s ní, víš, chybí mi moje máma. +pousměje se+ teď obzvlášt, chtěla bych o sophii mluvit s ní, ale tvoje máma je... je v tomhle fajn. +usměje se+ Víš, měl bys slyšet, jak o tobě mluví. +uculí se trochu a hladí ho po prstech+ no jo, máš pravdu. já jsem na to prostě... háklivá. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Musta Tähti