Ložnice

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Ložnice

Příspěvekod Gabriel » 07 pro 2016 00:17

Áaale, on to jen filmuje. Vlci milují děti. +odmávne ho a zazubí se. Pak si sedne ke stolu a odloží prázdnou lahev a už úplně profesionálně si malou přidrží, aby si mohla odříhnout, i tu plínku přes rameno si hodí:D+ No jo, vidíš, to bych asi měl, viď? +zatváří se trochu rozpačitě, takže na to asi fakt zapomněl:D+ A co dneska? Máš nějaký plán? Jak zabavit tady princeznu? +usměje se, otočí malou, aby na ně viděla a otře jí pusinku+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 07 pro 2016 07:58

Teda já jenom zíírám, vždyť ty mě tu vůbec nepotřebuješ +směje se a sedne si k němu vedle na židli.+ Až to tady piškotek poví všechno Vicky, bude chtít za chůvu už jen tebe. +postaví před něj na stůl snídaní a malou si od něj vezme. Koutky jí zacukají a má co dělat aby se fakt nesmála.+ No jo, to bys měl. Ne vážně že jsi nezapomněl, že sis koupil byt za několik milionů? Vždyť to nejsou klíče, který jenom někam založíš +culí se+ asi nám strejda stárne, co Sophinko? Nooo napadlo mě, když se jí včera tak líbilo ve vodě, že bysme mohli na bazén někam?
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 07 pro 2016 17:35

To se velice pleteš, miláčku. Já tě potřebuju pořád a za všech okolností. +ujistí ji s úsměvem, nakloní se a jemně ji políbí na rty. Jen úplně maličko neochotně jí pak malou předá, ale vonící snídaně je fungující úplatek:D+ Hmm, nee, nezapomněl. +zatváří se rozpačitě+ Možná jen...odsunul do pozadí? +navrhne a v očích mu vesele zajiskří+ No teda! Super nápad, nevím proč mě to nenapadlo. A ani nikam nemusíme, bazén je v suterénu a je tam i menší pro děti, ve smečce pořád nějaké děti jsou a tady aspon nikomu nevadí, když se náhodou některé promění+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 07 pro 2016 17:56

+Díky těm krásným slovům jí ego vylítlo až někam do vesmíru, a reálně hrozí, že se rozpustí a vsákne do ponožek blahem. Pohled, který mu pak věnuje je velmi vřelý.+ děkuji +pípne.+ no ty jsi teda číslo, viď prcku, že je číslo? +namačká tam mezitím kousek banánu a teď ji s ním ještě dokrmuje.+ My tu vážně máme bazén a já to ještě po půl roce nevím? +vyvalí na něj oči.+ Gabrieli Lupei ty jsi samý tajemství +zubí se, ale těší se.+ A víš co Sophi? dneska nám vaří oběd strejda +vyzubí se na něj ještě víc, no co, určitě si poradí tak skvěle, jako si poradil do teď se vším. Špičkově.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 07 pro 2016 18:18

+ehm, asi by taky měla zkontrolovat vlastní dítě, tak zavolá jestli je všechno ok a jestli je Sophie moc nezlobí, že :D+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 07 pro 2016 19:48

Neděkuj. +usměje se+ No jo, máme. Asi jsi málo šmejdila. +zazubí se+ Já budu vařit? +zvedne obočí, ale pak přikývne+ Ale proč ne, máš nějaký speciální přání na menu? +tváří se sebejistě ,ale tajně doufá, že nebude až moc specifická:D Pak jí zazvoní telefon, tak jí ho podá a sám se ujme role vrchního krmiče:D+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 07 pro 2016 20:36

Máš naprostou pravdu, měla bych to tu prošmejdit od sklepů až po půdu +culí se a je to takový fakt pěkný ráno+. Jo jo, +přikyvuje hlavou a Sophinka ji napodobuje+. A víš co, necháme se překvapit že? +šoupne malé do pusinky další soustečko, než ji předá a vezme telefon+. Á jé, kontrola ze štábu...

Čau Vicky.... né všechno je v pořádku, spali jsme dobře.... hmmm hmmm jo, no... ne ještě ji nikdo nesežral, neboj se, akorát mám strach, jestli vám ji bude Gabriel chtít vůbec vrátit..... jasný neměj obavy, kdyby něco tak ti brnku.... taky, pa, a užívejte.
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 07 pro 2016 23:58

No jen si posluž, ale nezabloudi, je to tady celkem rozlehlý. +zašklebí se. Zatímco Syr telefonuje, dál Sophi krmí a malá se směje a otvírá pusu jak ptáčátko, ale samozřejmě i poslouchá rozhovor a tak když Syr zmíní, že ji nebude chtít vrátit, rázně kývne, jakože to je úplně jasný, že nevrátí:D+ Tak copak jsi zjistila zajímavýho? Rodičové řádně uklidněni jo? +cukne koutky a otře Sophi pusinku+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 08 pro 2016 09:16

Ale brouku, ty mi neuděláš kastelána s komentovanou prohlídkou? +zadiví se šokovaně a trochu na něj zamrká. Vlastně by to mohla být docela sranda:P.+ Doufám, že jo, uvidíme zítra, jak si pro ni přijdou, jak se budou tvářit +nasomruje se mu na druhé stehno a pěkně ho obejme.+ Mimochodem, měli bysme udělat vánoční výzdobu +kroutí si na prst jeho vlasy a když už Sophinka nechce tak si ji zas vezme a převleče ji a přebalí a tak všecko, a když jí slehne bašta, tak půjdou do toho bazénu.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 08 pro 2016 20:44

V tom případě si toho ale asi fakt moc neprohlídnem. +ulpí na ní dlouhým, významným pohledem a v očích mu zablýskne+ Vánoční výzdobu? No to rozhodně, ujmeš se toho, coby paní domu? +líbne ji na nos+ Stromeček pak ozdobíme spolu, jo? +usměje se a když pak malou přebaluje, kouká na ni tak zvláštně, měkkce+ Tak hotovo? Jdeme se cachtat? +zvedne se pak a společně zamíří dolů+
Gabriel
Kožoměnec

PředchozíDalší

Zpět na Dům v Bucurešti