Obývací pokoj

Moderátoři: Remus Lupin, Styx Lupin

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Styx Lupin » 12 pro 2016 21:12

Jsem ráda, že budeme zrovna tam. Akorát s Xiao +trošku se jí zauzluje jazyk+ budeme muset ze začátku opatrně, než si zvykne na zimu a sníh. A musíme dát pandě konečně nějaké lépe vyslovitelné čínské jméno, než si zlomím jazyk +protočí s úsměvem oči+ Co třeba... Ming... nebo Li... nebo Ming Li? +zasměje se+ Akorát netuším, jestli je to ženské, nebo mužské jméno. A vlastně jsme se toho doktora zapomněli zeptat, jestli je naše panda holka nebo kluk. Ale ty jako ošetřovatel zvířat to určitě poznáš +mrkne na něj uličnicky+ Taky budu muset teď v práci dohánět, co jsem zameškala, aby Amon nepukl vzteky, až si vezmu na Vánoce další dovolenou +zachichotá se+ Ale o svátcích budeme už jenom spolu, slibuju. Už se na to hrozně těším +obejme ho kolem pasu a přitulí se+ Myslím, že se nenechá moc přemlouvat +uculí se, ale pak zvážní, jako by ji něco trápilo+ Měly jsme spolu vážnou debatu. Je to s ní špatné. Zamilovala se do jednoho svého kolegy. A zrovna do toho nejhoršího že všech +povzdechne si rozčileně+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 13 pro 2016 15:20

Myslím, že je to děvče. +zasměje se, ale pro jistotu pandu odchytí, když běží okolo, aby to zkontroloval :D+ V Čínských jménech se také moc nevyznám, ale myslím, že jí to bude docela jedno. +usměje se+ Zní to hezky. +přikývne+ Budeme mít pracovní prosinec, ale pak si to vynahradíme. +pousměje se a obejme ji+ Ano? +zvedne překvapeně obočí+ No... +koukne na ni pak+ Ty ses taky zamilovala do někoho takříkajíc z druhé strany, nebo ne? +uculí se trochu+ A jak to vidí on? Mohl by se dozvědět o tobě? +zvážní pak, protože takoví nájemní zabijáci nejsou nic moc vtipného+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 13 pro 2016 21:10

Super. Tak už jsme holky v převaze +zahihňá se na něj vesele+ Výborně, tak to bude Ming. Jako ta stará čínská dynastie, cos mi o ní vyprávěl v Číně +rozsekne to nakonec a jemně vezme do náruče malou pandu, která je lehce vystresovaná z toho, jak ji Remus kontroloval :D+ To není to samé +zavrtí nesouhlasně hlavou+ Od té doby, co jste začali s Amonem spolu chodit na tahy, už žádná druhá strana neexistuje +uculí se+ Což je naprosto skvělé +dodá ještě+ On to neví. A nevěřím, že mu to ségra vůbec někdy řekne. Oni se totiž nesnášejí. To je ten, co jí v té Amazonii zachránil život, víš? +upřesní, aby byl v obraze+ Neboj, nemusíš mít o mně strach. Vanessa by mě okamžitě varovala, kdyby mi cokoliv hrozilo +pohladí ho po tváři a pak položí Ming na zem a sklidí hrnky a talířky+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 14 pro 2016 21:11

To abych se rychle postaral o nějakého dalšího kluka. +přimhouří oči pobaveně+ Ano? Líbí se ti to. +pošimrá pandu na břiše, ale pak už se k ní radši nepřibližuje, aby ji netraumatizoval :D+ To je pravda. +uculí se+ Ale ještě před pár desítkami let by naše manželství nepřicházelo vůbec v úvahu, vzhledem k našemu původu a mému... chlupatému problému. +usměje se+ Je to jen věc perspektivy. +pokrčí rameny+ Ah, ten. +přimhouří oči, jak se snaží si ho vybavit+ Vanessa je buď a nebo, co? +zasměje se+ Ale je mi jí líto. Nešťastná jednostranná láska není nic pěkného. +pousměje se soucitně+ tím spíš určitě ocení, že nebude na svátky sama. +usměje se+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 15 pro 2016 00:33

No to bys tedy měl rychle vyrovnat skóre. Cítíš se dneska na to, miláčku? +uculí se na něj provokativně+ Naštěstí nežijeme před pár desítkami let a nemáme žádné zábrany žít spolu. Jenomže Vanessa s Enzem je má +pokrčí rameny+ Doufám, že ji to brzy přejde, přála bych jí to. Sama je z toho nešťastná. No, uvidíme, jak na tom je teď, musíme ji o Vánocích vyzpovídat. Hned zítra jí napíšu, že ji zveme na svátky k nám +rozhodne se+ Už jsem docela unavená, byl to náročný den. Nepůjdeme si už lehnout, lásko? +chytne ho s úsměvem za ruce+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 15 pro 2016 22:28

Při mém štěstí se mi povede určitě holka. +zasměje se, ale jen žertuje, a byl by rád za cokoliv+ Jen chci říct, že s odstupem třeba jejich situace taky nebude vypadat tak děsivě. Pokud se tedy rozhodne se mu se svými city svěřit. V džungli jí pomohl, takže by třeba nebyl tolik proti. +uculí se na ni+ Dobře, dáme tomu čas. +usměje se+ Myslím, že máme nejvyšší čas. +souhlasí, chytne ji za ruku a odvede do ložnice+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 16 pro 2016 00:31

Asi máš pravdu. Třeba se to časem samo vyřeší. Ostatně, je to její život +pokrčí rameny a jde za ním do ložnice+ Copak ty by sis nepřál holku? +zkoumavě do něj zabodne zrak+ A co kdyby při tvém štěstí byly dokonce dvě, jako já s Vanessou? +nikdy předtím ji nenapadlo, že by z toho třeba Remus nemusel být moc nadšený. Vleze si pod přikrývku, otočí se zády a tiše nad tím přemýšlí+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 17 pro 2016 20:49

Těmhle věcem se asi musí dát čas. Pokud ji nějak neohrožuje na životě, samozřejmě... +pousměje se+ Já? +usměje se, svlékne se a vklouzne pod deku+ Já bych si přál dítě. Ideálně zdravé dítě, ale ani v tomhle ohledu nejsem nijak vybíravý. +pohladí ji po boku jemně+ Už to samo o sobě mi připadá jako sen, na pohlaví mi opravdu nezáleží. +ujistí ji a zhasne+ Dvě? Nu, máš to v rodě, takže zas takové překvapení by to být nemohlo. +uculí se+ Tak byste mě holt ve všem přehlasovaly. +zasměje se+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 18 pro 2016 00:20

+pousměje se do polštáře, když poslouchá Remusova slova. Otočí se k němu a s úsměvem mu přejede prstem po rtech+ Ale prý se říká, že dcery více tíhnou k otci. Takže bys měl velkou výhodu +uculí se a vtiskne mu něžný polibek+ Přehlasovaly? Ts, stejně uděláš všechno, co jim na očích uvidíš +zasměje se a pak ho políbí hlouběji+ Půjdeme spát, zítra vstáváme oba brzy. Dobrou noc, lásko +přitulí se a vdechuje jeho vůni, než usne+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 18 pro 2016 03:13

Myslíš? +usměje se+ No, řekl bych, že uvidíme. +zasměje se+ Já se nenechám utáhnout na vařené nudli... +protestuje se smíchem, ale je mu jasné, že to tak dopadne :D+ Dobrou noc. +popřeje jí, políbí ji na dobrou noc a během chvilky usne vedle ní. Spí klidně až do rána, a vyspí se v domácích peřinách tak dobře, jako dlouho ne+
Remus

PředchozíDalší

Zpět na Dům Styx a Remuse