Pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Wenai Lafayette » 11 úno 2013 12:38

+když se ráno vzbudí, rozcuchaná a s rozmazaným líčením ještě ze včerejška a taky si na všechno vzpomene, tak se rozhodne, že radši zůstane celej den v posteli a nebude nikam chodit, pošle si pro snídani, posadí se a vezme si knížku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 13 úno 2013 22:35

+odpoledne dojde k sobě do pokoje a sedne si ke stolu, cvilku uvažuje, ale nakonec si přece jen vezme pergamen a pero a začne+ Drahý Locke.... +načež ten papír zmuchlá a vezme si jinej+ Drahý příteli... taky ne, jinak. Zdravím Pány parchanty. Ne, to ne. Locke Lamoro. No, to už je lepší. +přikývne spokojeně a pokračuje dál+ není tomu tak dávno, co jsem si otevřela galerii a snažím se sehnat nějaká jedinečná díla. Ale znáš to - ty nejlepší prodat nikdo nechce, a pokud ano, tak jen za nehoráznou sumu peněz. A tak jsem si vzpomněla na tebe a Pány parchanty. Radši tu nehoráznou sumu peněz investuji do vás, než do snobů, co s nimi jednám. Šlo by tedy o obrazy. Pokud tě to zajímá, tak mi odepiš. Wenai L. +spokojeně přikývnu a dopis zalepím, zapečetím a odešlu, tak, aby se dostal jen k němu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 14 úno 2013 19:36

+holub přinese dopis+

Drahá přítelkyně,
tvůj dopis mě nesmírně potěšil a to jak už z hlediska profesionálního, tak osobního. Zčínám se docela důkladně zajímat o tvůj plán. Nemohu popřít, že v Camoru je v posední době nuda a poněkud dusno, takováto příležitost přišla v pravou chvíli. Máš už vytipovaná nějaká díla? Kdyby ne, tak bych ti jich mohl několik velmi doporučit.
Finanční stránku věci ještě nebudu uzavírat, je potřeba více informací, ale lze počítat s vyšší než základní sumou. Počítám že chceš ona díla pro svou osobní potřebu, takže výlohy nebude možné uhradit prodejem. Tudíž rád bych s tebou probral detaily. Pokud přijedeš do Camorru, vem si sebou dostatečně zlaťáků pro nepochopeného Třináctého a ten tě s radostí uvítá ve svém domě.
L.L.
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 15 úno 2013 10:20

+ráno si rychle přečte dopis od Lamory a jde mu odepsat+

Locke,
o finanční stránku věci vůbec nemusíš mít obavy. Zaplatím vám za vaši námahu a zajisté na celé věci dokážete taky vydělat sami. Takže doufám, že za tolik peněz dokáže tvůj brilantní mozek vymyselet nějaký brilanntní plán. Nevím, jak moc jsi se svou partou v Camorru profláklej. Zatím se můžete porozhlédnout kolem a budiž ujištěn, že šek s první platbou už k vám letí a je splatný ve vaší bance, žádný strach.
W.L.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 úno 2013 00:52

Tas někdy olizovala sedačky ve vlaku, jo? +šklebí se na Vici, když dojdou do jejího pokoje+ Ehm.... mám tu trochu bordel.... +přejde ke gauči a vytáhne vodnici+ Ty ji nacpeš, že jo Byrone. +strčí mu ji s úsměvem do rukou a pak vyndá krebici s tabákama+ Díky, Maltezie. +vezme si od něj čokoládu a konvici s čajem a postaví to na stolek k vodnici a pak se dramaticky zhroutí na gauč+ No ty schody se mi vždycky strašně líbily.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 17 úno 2013 01:00

Ehm... nee. +uculí se nevinně, ale moc věrohodně to teda nezní+ To se tak někdy stane. +pokrčí rameny a zakření se na ně+ Hele a musíš si pořídit takový závěsný křeslo, co visí ze stropu, jako mám já. V tom se geniálně čte. +vykládá, usadí se na zemi vedle stolku,uzobává čokoládu a zapálí si k tomu cigáro+ Vem nějakej ovocnej zlato. Mám chuť na ovoce. +uculí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 úno 2013 12:03

Byron: Dáme tam tropiko. +vrátí se z koupelny s vázou plnou vody a posadí se vedle ní a začne nacpávat kotel+ Tak houpací křeslo, jo? +uculí se na Vici a napadají ho samý nemravný myšlenky a prstama ulepenýma od tabálku si vezme jednu čokoládku+

Wenai: Viktore. On usnul. +zavrtí nad tím hlavou a sedne si k nim ale do křesla+ Je to máslo, houby už vydrží. +uculuje se bere si čokoládky+ Já jsem jednou ve vlaku usnula a poslintala jsem si celej svert. +předvede spací a slintací pozici, při které vypadá... no, ne moc inteligentně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 17 úno 2013 18:15

To bude dobrý. +souhlasí spokojeně+ Jo, křeslo pro jednoho. Protože víc neunese. +zdůrazní to, culí se a ujme se roztahávání vodnice+ No fakticky. +kouká na Viktora, zkusmo ho píchne prstem do nohy, a ten se vůbec nehejbe+ To dělá s lidma stáří. +pokývne moudře+ Hele jo, hele. Porušil pravidlo Nikdy nevytuhnout první, takže ho čeká přiměřený trest. +chvilku se hrabe v kabelce až vytáhne tužku na oči, přileze po kolenou k Viktorovi a maximálně opatrně mu nakreslí pod nos poirotovskej knírek a bradku, pak si namaluje pusu ostře červenou rtěnkou a na čelo mu udělá parádní obtisk+ Počkej, až ho takhle najde tvoje sestra. +zazubí se a rozesměje se nad Wenainou slintací polohou+ To se musel průvodčí bavit. +zazubí se+ Hele, když už jsme v tom, nedáme tam panáka? +ukáže na karafu od vodnice+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 úno 2013 11:23

A proto nikdy nezestarneme. +rozhodne se, vezme ruzovej lak na nehty a sedící vedle postele mu je začne lakovat na růžovo. Dává si záležet ale stejně precmrkava až má Viktor lak po celejch rukách+ Panáka! +Souhlasí nadšeně+ já jsem taky pro. +vstane a začne hledat flašku+ Tak co to tady máme.... Hele! Vodka. +otevře flašku a cuchne si k tomu+ Jop vodka. +naleje jim do třech skleniček+ Ehm ehm takže na naše věcně mladí a na ty co první vytuhnou po kalbe. +pronese přípitek a tváří se na smrt vážně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 úno 2013 11:36

Jo my z puberty přeskočíme rovnou do senility a budem pořádat souboje francouzskejma holema. +zasmeje se+ usnul! Já mu taky něco provedu. +začne ho zaskladavat nejruznejsima vecma co kde sebere+ Tak... +obhlidne své dílo+ A Wenai nemá kde spát. +zasmeje se a vezme si panáka+ A na party co nikdy nekončí. +prikyvne+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré