Zahrada s bazénem

Moderátor: Victoria

Re: Zahrada s bazénem

Příspěvekod Victoria » 27 črc 2016 02:35

chtěla bych se sem každej rok vrátit, bez ohledu na to kdo a kde budeme, vždycky každej rok v tenhle den tady na tohle místo. +usměje se na něj+ je to trapný, ale je mi to fuk +zazubí se, občas ho políbí a možná i chvilku spí, ale je teplo a on hřeje, tak je to fajn+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 26 pro 2016 00:54

+objeví se na zahradě Winter house+ No, je to... jen taková blbost. +usměje se rozpačitě a ukáže mu do koruny stromu, kus dál od domu, a tam je stromovej domek, přesně takovej, jako měl byron jako malej, protože ho nechala postavit podle jedný starý fotky co vydyndala od lady+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 pro 2016 00:58

O to víc jsem zvědavej, kočko. +usměje se na ni a nechá se od nich přemístit a pak kouká na ten stromek ,koukne se do rtu+ Kočko... +polkne a usměje se na ni a v očích má trochu slzy ale jenom trošilinku+ To je nádherný. +obejme ji dojatě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 pro 2016 01:02

no, nevím jak to vypadalo vevnitř, tak jsem to tam nechala prázdný, aby sis to zařídil, a... můžeš tady dělat dobrodružství a kempit tu se sophií, a může to bejt vaše místo. Jsem si říkala, že třeba... bys byl rád, jako táta. +uculí se, a když ji obejme, tak ho k sobě pevně přitulí a jen se usmívá a je ráda, že je rád+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 pro 2016 01:07

A můžu tam kempit i s tebou, jestli mi nedáš košem. +usměje se a chytne ji za ruku+ Pojď se tam kouknout. +zasvítí mu oči a už ji tam vede, celej nadšenej+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 pro 2016 01:11

Já budu ráda, když mě vezmete do svejch spikleneckejch plánů. +uculí se a jde tam s ním+ Ale fakt tam ještě nic není. +zasměje se, a nahoru vede žebřík ze dřeva a taky provazovej žebřík, až bude sophie větší. A když tam vylezou, je to tam prázdný, ale útulný, a jsou tam okýnka+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 pro 2016 01:16

To nevadí, ale já se tam chci kouknout, Vici prosíííím!+žadoní a oči mu svítěj, když se tam dostanou je celej jako u vytržení+ Páni... +vydechne+ Tady bude matrace. +ukazuje jí+ Na té se sedí a tady stoleček ze staré bedny a na zdech obrázky, co namalujeme se Sophií.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 pro 2016 01:19

to víš že se tam koukneme. +uculí se, pač je sladkej+ to bude krásný. +přestavuje si to a trochu se usmívá, a pak luskne prstama a tu matraci tam vyčaruje, aby si mohli sednout+ a pak na to bude mít krásný vzpomínky. +usměje se a sedne si tam a opře se tam o zeď+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 pro 2016 01:25

Ty seš boží. +uculí se a sedne si tam k ní a obejme ji jednou rukou, aby jí nebyla zima+ Fakt díky moc, kočko. +usměje se na ni, tak moc vděčně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 pro 2016 01:28

+opře se mu spánkem o rameno a trochu se k němu stulí a usmívá se+ Já sem hlavně ráda, že jseš šťastnej. +usměje se na něj, proplete si s ním prsty a představuje si jak to tam budou mít hezký+ třeba sem někdy budem moct zajít i jen tak sami. +uculí se trochu a zahýbe obočím+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house