Zahrada s bazénem

Moderátor: Victoria

Re: Zahrada s bazénem

Příspěvekod Byron » 26 pro 2016 22:04

Však to nikomu vykládat nebudem. +zazubí se na ni vesele+ No... nevadilo. +usměje se na ni+ A nechceš, abych tam šel s tebou? +koukne na ni, když se oblíká, aby taky nezmrzl+ Já s tebou půjdu a nebudu nic říkat. Jenom tam pro tebe budu. +usměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 pro 2016 22:14

maximálně to dáme k dobru na sophiině svatbě. +uculí se vesele+ No já nevim, já budu určitě brečet, a ty to blbě snášíš, když brečím. +posměje se trošku a pozoruje ho při oblíkání, protože se jí to líbí+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 pro 2016 22:21

Protože je mi smutno, když brečíš, protože ti nemůžu pomoct. +usměje se a políbí ji ještě+ Tak já to teď budu snášet, jo? A vezmu kapesníky navíc. +usměje se na ni uklidňujícně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 pro 2016 22:29

jseš hodnej. +pousměje se pěkně a opře se mu o rameno+ Já bych asi radši stejně šla sama. +koukne na něj omluvně, jestli se na ni nezlobí+ Pošlu tě na tvrz, za sophií, jestli chceš. +vtiskne mu pusu do dlaně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 pro 2016 22:31

Já se snažím. +usměje se na ni+ Tak dobře, počkám na tebe na tvrzi v pokoji, ano? +koukne na ni tázavě+ Přijdeš pak za mnou? Prosím.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 pro 2016 22:34

Snažíš se moc hezky. +usměje se a políbí ho na konečky prstů+ Jo, já pak přijdu za váma, malý už se určitě stýská+ Měj se. +pousměje se, luskne prstama a přemístí ho na tvrz. Obleče si ještě kabát, a přemístí se na hřbitov+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 pro 2016 22:40

To jsem rád, lásko. +usměje se na ni a políbí ji, než se přemístí pryč, na Tvrzi vezme malou a vezme si ji do pokoje a hraje si tam s ní a něco si malujou, je všechny tři spolu v domečku na stromě a Sophie mu pomáhá+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 čer 2017 21:26

+Sopihe ze sebe akorát vychrlí spoustu nenenenenene a pak Byrona plácne po nose a jen se kření a směje a tak ji Byron za trest zlechtá+ Tak pojď ty skřítku. +zatočí se s ní ve vzduchu+

Jojojo. +zazubí se a vaječníky jí lehce láskyplně zatrnou, jak se tam s ní zatočí+ Jdem jdem! +mávne na ně, vezme jim krém na opalování a pár hraček pro sophii, a sejdou dolů k bazénu, jeefes jim tam rozdělá jídlo na stolek, aby si sophie mohla brát a běhat okolo, robin je děsně nadšeně vítá a vicky bojuje se slunečníkem+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 čer 2017 21:29

+natáhne si tam ručník na lehátko a pak ji chvilku sleduje a jen se culí, než k ní přijde a pomůže jí+ Zdovolením, krásná dámo, gentleman to všechno vyřeší. +zazubí se na ni a v cukuletu jí ten deštník otevře+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 čer 2017 21:31

díky. +zazubí se na něj a vtiskne mu vděčnou pusu, natáhne si druhý lehátko vedle něj a před to deku pro malou, do stínu, lehne si tam, chytne ho za ruku a trochu se culí, jak se sophie na špičkách natahuje po melounu a strká si ho do pusy+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house