+vezme si od ní kafe a s chutí se napije+ Vy už chcete odjet? Teď, když to začalo být konečně zajímavé? +pozvedne udiveně jedno obočí+ Ale chápu vaše rozhodnutí. Po dnešní noci by tady bylo ještě větší dusno než doteď +konstatuje s pobaveným úšklebkem+ Nemusíte mi to připomínat, vím, co jsem vám slíbil +zatváří se, jako by olízl rozkrojený citron+ Můžete jít se mnou na Příčnou, až si budu to zvíře pořizovat. A do té doby vymyslím, kam vás pak vezmu +blýskne mu skoro až zlomyslně v očích. Zatímco je Bea ve sprše, Severus se převlékne do svého černého hábitu a chvíli si prohlíží na polici v laboratoři flakónky různých barev, tvarů a velikostí, až nakonec vybere jeden, rudý jako krev a mávnutím hůlky jej zabalí do úhledného balíčku+ I když to manželské soužití s vámi bylo občas k nevydržení, považuji za slušné dát vám dárek na rozloučenou +sdělí Bee, když se vrátí do kuchyně+ Slyšela jste někdy o hraběnce Báthory? Koupala se v krvi mladých panen, aby byla dlouho mladá a krásná. Povedlo se mi takový panenský elixír vyrobit chemicky v laboratoři +podá jí krabičku+ Stačí jedna kapka do koupele. Ale doporučuji to vyzkoušet až doma. Nezaručuji totiž, že bych vás po té koupeli odtud chtěl pustit +cuknou mu koutky rtů+
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/56 ... bfc1e8.jpg