od Beatrix » 08 led 2017 13:46
+Jerry se ještě zajde domluvit s Amonem, ten tam ještě nějakou chvíli prý zůstane, takže poletí jen s Beou. Cestou zpátky se zastaví za Enzem a ukáže mu na mapě kde co je a kde by mohl teoreticky Altair být, pokud jim už neutekl.
Pak jde za Beou a balí věci i jí, protože ta pořád ještě leží na posteli - před ním se skovala pod duchnu - a kvílí. Když má nabaleno, tak ji doslova násilím vytáhne zpoddeky, aby se jí podíval na tu ruku.+ Beatrix neser mě!
Trhni si nohou! Kvůli tobě ho zabijou!
Kvůli TOBĚ ho zabijou. +upřesní jí to+
Ty seš takovej hajzl!
Jo, jinak bych s tebou už dávno nevydržel...necukej tou rukou! +oddělá jí kus hadry co má přes servanej nehet a znechuceně nakrčí nos+ No to je teda hnusný...
Auuuu! Nesahej mi na to!
Když ti na to nebudu sahat, tak ti upadne prst!
Neupadne! +no jistá si tím není, protože jí nechty úplně denně nervou a zoufale na to kouká+
Trochu to...vyčistíme...+odtáhne se, protože je mu jasný, že bude následovat při čištění řev a má naprostou pravdu.+ Boha...
Posral ses v kině?! Že mi ten prst rovnou rači neusekli!!!
Měli to vzít rovnou s celou rukou...+zamrmle a tak nějak armádně jí to zafašuje+ Převleč se a deme!
Nikam nejdu!
Beatrix, já se neptám! +už poněkud nasraně ji doslova narve do čistých hader, a chvílu se s ní pere jak se jí snaží narvat burku, tak jí aspoň naváže šátek a přes její brždění a protesty ji táhne ze schodů, přičemž se mu Bea šprajcuje pomalu o každý futra co tam potkají a zřejmě lehce sprostě na něho německy řve. Jerry s ní zažil ale už i horší, takže ju venku narve do auta, připoutá jí ruku želízkama k sedadlu a nahodí kufry. Mávne na Enza, že přeje hodně zdaru a na nic nečeká a vyrazijou na letiště.+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.