Vstupní hala

Moderátoři: Remus Lupin, Styx Lupin

Re: Vstupní hala

Příspěvekod Styx Lupin » 14 led 2017 12:14

+posadí je v obýváku a zatímco popíjí vychlazené pití a povídají si s Remusem, Styx udělá kávu a čaj a narychlo nějaké občerstvení a náhodou má i upečeno+ Jsme moc rádi, že jste nás přišli navštívit +usměje se a nabídne jim, ať si vezmou, na co mají chuť+ Tak co vás zavedlo k protinožcům? Jste na dovolené… nebo obchodně? +pustí stropní větrák, aby Bee nebylo teplo v tom roláku:)+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 14 led 2017 14:59

B: Remusi! +usměje se na něho a olíbají se :D + Nene, myslím, že jsme tu naprosto správně. Jak to jde na zahradě?

K: Ahoj...+potřese si s Remusem rukou+ Bea má pravdu...no koho to tu máme? +sehne se k Romulusovi a jestli se nechá, tak ho řádně podrbe za ouškama+

B: Ne, sice jsem viděla fotky, ale ještě jsem tu nebyla. Je to tu krásný! +může si krk vykroutit, jak si to tam prohlíží+ Jak se vám tu bydlí? Díky...+ochotně se napije, protože je jí vážně dost hic+ Nevěděla jsem, že tu máte až takový teplo...asi sem se měla podívat na počasí...
Styx nic nenos, byli jsme na obědě...+je jí trapný, že došli neohlášeně+

K: Díky...+napije se a dá si teda kafe, když Styx jinak nedá+ No vlastně jsme vás došli o něco požádat... +vezme Beu za ruku jak sedijou vedle sebe+

B: Jo...+přikývne+ My totiž...no...

K: Budeme se brát. +doplní rovnou, když vidí, že Bea neví jak to nějak malebně říct+

B: Jo. +trochu se na Kristiána ušklíbne, jak je přímej+ No a rádi bysme...teda chtěli bysme Remuse poprosit, jestli by nás náhodou-

K: - neoddal? +ignoruje Bein probodávající pohled, že jí skáče do řeči a oba upřou pohled na Remuse, co on na to+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Remus » 14 led 2017 17:17

Na zahradě to jde báječně, už máme dokonce malou úrodu zeleniny. Touhle dobou jsem ve Walesu pěstoval tak maximálně vánoční hvězdy. +uculí se a vezme si něco ke svačině+ Požádat? Já myslím, že uděláme, co bude v našich silách. +usměje se na Styx+ Tedy to je ale překvapení! +usměje se široce+ Tak to vám moc gratulujeme. +uculuje se, ovšem pak poněkud překvapeně pootevře pusu+ Ale... já? Vážně? Já? +zamrká v šoku+ Tedy, to jste mě zaskočili... nikdy jsem nikoho neoddával. +poškrábe se ve vlasech a střídavě jim kouká do očí, jak na něj oba upírají pohled+ Je to velká zodpovědnost, ale... bude to pro mě čest. +usměje se na ně a přikývne+ A kdy tu slávu plánujete? +zajímá se+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 14 led 2017 20:41

+přikývne, že to je samozřejmé, že jim pomůžou s čímkoliv. Poslouchá, s čím přijdou a pak vykulí oči+ Vy budete mít svatbu? No to je úžasná zpráva! Moc vám gratulujeme! +hned jim oběma upřímně popřeje. Když pak požádají Remuse o to, jestli by je neoddal, je stejně překvapená jako on. Koukne na něj, jestli to přijme a když nakonec souhlasí, stiskne mu ruku a usměje se na něj+ Jo, to nás zajímá, na kdy to chystáte. Už máte určené i místo? A co šaty, Bei, už sis nějaké vybrala? +zahltí je otázkami+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 14 led 2017 21:03

B: +poděkujou za gratulace a nedočkavě čekají co na jejich prosbu Remus+ Jo, vážně Ty. +přikývne+ Jsi ideální adept! Amon taky není zrovna vzor oddávajícího a zatím to vždycky klaplo, to ty seš na takovej job mnohem vhodnější! +široce se usměje, když jim to odsouhlasí+ To je skvělý! Děkujem!

K: +taky si docela oddychne+ Díky...tady jsme zrovna donesli něco pro motivaci...

Obrázek

B: Vlastně by to mělo být už 18. února. Doufám, že nic nemáte? +zavrtí hlavou+ Místo a tak ještě nevím. Zatím se v tom trochu hrabu a přemýšlím, co by bylo nejlepší... A vlastně mám ještě jednu záležitost...

K: +musí se uculit, jak se Styx hned chytla na téma svatba a upije si kafe a automaticky sáhne pro cigarety, no pak se zarazí+ Vy tady asi nekouříte, že....+dá si vytaženou cigaretu za ucho a krabičku zase sková+

B: +podá Styx krabičku a čeká až ji otevře a pak se jí zeptá+ Půjdeš mi za svědka?

Obrázek
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Remus » 14 led 2017 23:00

Ale tak to jste nemuseli... +usměje se a whisku si vezme, to ne že nee, a hned jim nabídne+ No to bych právě čekal, že si vyberete spíš Amona, když už to má natrénováno... +uculí se, no i když, to by asi mohlo bejt trochu podivný, oddávat svou ex :D+ Osmnáctého? +zaskočí mu trochu whisky v krku+ Takže mám napsat oddávací proslov za měsíc. +ujistí se a trochu se tomu zasměje+ No, udělám co budu moct. +slíbí jim+ Myslím, že nic nemáme? +koukne na Styx co ona a musí se uculit, když vidí, co na ni Bea vybalila, už dopředu je mu jasné, že bude mít Styx velkou radost+ Ne, v domě nekouříme, ale na zahradě klidně. +zvedne se, že tam Kristiána vezme, navíc holky teď budou nejspíš dojatě rozebírat svatbu, tak si zatím v klidu vypijou whisku venku+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 15 led 2017 03:00

Náhodou Amonovi to oddávání šlo náramně skvěle +musí se uculit+ Ale vůbec nepochybuji o tom, že můj Remus si s tím určitě taky skvěle poradí +usměje se na manžela mile+ Osmnáctého února? To je skoro na Valentýna! My nic nemáme, takže určitě přijdeme +slíbí jim účast a pak si vezme tu krabičku a otevře ji+ Och +překvapeně koukne na Beu+ Nevím, jestli zvládnu tak důležitý úkol... ale ano, samozřejmě, že ti půjdu za svědka. Bude mi ctí odsvědčit to zase já tobě +uculí se nadšeně+ Děkujeme za vaši důvěru. Moc si toho vážíme +když se pánové vzdálí, přisedne si k Bei, dolije jim pití a vyzvídá+ Už máš nějakou představu o svém velkém dni? Bude to velká svatba?
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 15 led 2017 14:46

Kristian - Remus: Já myslím, že v tomhle případě museli. +Podívá se na něho tak trochu soustrastně. Bea whisky slušně odmítne, ale Kristián ochutná rád+ Mmm, vybrali sjme dobře. Amon mi v téhle situaci přijde jako víc než špatná volba...

Bea: +zatváří se, že by to fakt bylo čudný, kdyby je oddával Amon+ No...jo...měsíc a něco. Ale neboj, Amon stejně největší kus práce udělal vždycky až den předem, takže buď v klidu. Člověk měsíc přemýšlí a pak, pod tíhou presu - puff a je to tam. Navíc netrváme na ničem originálním, klidně obšlehni klasickou řeč z radnice.

Kristián: V tom případě...+vstane a jde ven s Remusem. Prvně se zhluboka nadechne čerstvýho vzduchu a pak si zapálí+ Je tu pěkně. +uznale, že to tam má Remus vymakaný a pak se k němu otočí+ Já vím, že se moc neznáme, ale vážně si toho vážím, žes to vzal. Beatrix na tom hodně záleží a ani já nevím o nikom lepším, kdo by se na tuhle roli hodil víc. Víme, že je to narychlo, ale nemáme žádné speciální požadavky, nebudeme si dávat sliby a tak, jen stačí když se nás stručně zeptáš, jestli do toho jdeme.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 15 led 2017 14:50

Bea-Styx: No...měla bych pár výtek vůči jeho proslovům... Ale je fakt, že na vaší svatbě si dal extra záležet. O tom nepochybujeme!
Jo, +mávne rukou+ ale to nemá souvislost. Ale prosímtě! Jistě, že zvládneš. Stačí když přijdeš a podepíšeš se! +usmívá se a obejme ji+ Ještě trochu tápu. Zatím nemáme nic moc zařízený, ale chtěla bych to hlavně celý v pohodě. Velká ne...teda..lidí tam asi moc nebude, ale drahá jo. +ušklíbne se, že si luxus neodpustí+ Už mám vybraný nějaký dorty a podle nich bych potřebovala pučit ještě tak padesát příbuzných - zatím to bude asi dort na hosta. +uculí se, že netroškaří+ Ale jinak to bereme střízlivě.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Remus » 15 led 2017 19:01

Dobře, to byl docela netaktní návrh. +usoudí a omluvně se usměje+ Báječná. +ocení whisku když ochutná+ To ne, to já si dám záležet... +zavrtí hlavou a už mu jedou v mozku kolečka nějakých prvních návrhů. Vyjde s Kristiánem ven, opře se tam na zápraží o stěnu a vychutnává si alkohol při pohledu na zahradu+ To ano, už se tu cítím úplně doma. +pousměje se+ Taková nabídka se přece neodmítá. +usměje se+ Navíc Styx a já Beatrix dost dlužíme, vlastně stála za naším seznámením... a zařídila nám svatbu. Samozřejmě chci, aby měla z té svojí podobně nezapomenutelný zážitek. +pokrčí rameny+ Takže díky za důvěru, já už něco vymyslím. +uculí se+ Oba jsme rádi, že vám to vyšlo. +usměje se dá si doušek whisky+ Narychlo... tak ono vlastně nakonec kolem té svatby zase tolik práce není, tedy aspoň pro mě nebylo. +zasměje se+ Jen musíš najít schopného koordinátora, co tu práci rozdělí dál. Stihneš vlastně takhle rozlučku? +zajímá se+
Remus

PředchozíDalší

Zpět na Dům Styx a Remuse