Obývací pokoj

Moderátoři: Remus Lupin, Styx Lupin

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Remus » 07 úno 2017 21:57

+usměje se a obejme ji kolem pasu+ Nemůžeme se přece vzdávat. +políbí ji na čelo+ Spoustě párů to trvá i několik let... až nám to bude souzené, přijde to samo. +pousměje se+ To máš tedy pravdu, potřebuji trochu zchladit... +přikývne a jde si pro plavky+ A až do večera z vody nevylezeme. +uculí se, když jdou kolem Romuluse, který tam trochu přehřátě funí s jazykem vyplazeným až na zem+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 07 úno 2017 23:04

Já se nikdy nevzdám +bojovně vystrčí bradu, ale směje se u toho+ Vím, že nám to vyjde. Jen bych už chtěla, aby to bylo. Nemám tvoji trpělivost +pokrčí omluvně rameny+ A to nebudeme celý den jíst? +zasměje se, jak Remus vyhrožuje, že nevylezou z vody a připraví jim aspoň nějaké sendviče a hlavně vychlazené pití+ Romulus má výjimečně dovoleno koupat se s námi v bazénu +slituje se nad pejskem a vyvalí se na deku k bazénu+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 08 úno 2017 00:10

Tak se mi líbíš. +usměje se+ Nu, čekal jsem dlouho. Můžu čekat ještě o chvilku déle. +pohladí ji po pažích a natře se krémem, aby jeho anglická kůže na australském slunci nelehla popelem+ Dobrá tedy, celý den snad ne. +sleví pobaveně, vleze si do bazénu a začne tím, že několikrát přeplave bazén tam a zpátky. Když se vynoří, odhrne si mokré vlasy z očí a trochu na ni cákne+ Pojď do vody. +zavolá na ni pobaveně+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 08 úno 2017 10:56

+roztáhne nad sebou slunečník a taky se celá natře speciálním krémem od Snapea, aby si zachovala porcelánově bílou pleť i na tom australském slunci+ Ta je studená +zaječí se smíchem, jak na ni cákne a namočí si nohy. Dřív by za ním skočila šipku, ale teď klouže do vody pomalu a opatrně, jak to tonutí v čínském jezeře probudilo v ní zapomenutou fobii z vody. Když se celá ponoří a překoná strach, doplave k němu a chytne se ho+ Ve vodě je opravdu příjemněji +usměje se a Romulus na břehu je sleduje a netrpělivě vrtí ocasem, jak poslušně čeká na povel, jestli může za nimi do vody+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 08 úno 2017 16:56

+Nechá jí čas a už na ni necáká, aby se osmělila, a pak k ní pomalu doplave+ Tady na nás nic nevyskočí. Maximálně Romulus. +uculí se a hvízdne na něj, že může za nimi, načež je ohodí šplíchanec vody a už ho tam mají+ To tedy ano, postavit bazén byl výborný nápad. +zasměje se, opře se tam o okraj bazénu a hodí psíkovi míček, aby se trochu vycachtal+ Možná bychom mohli někdy i zajet k moři. +usměje se+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 08 úno 2017 21:44

Já se nebojím, že na mně něco vyskočí +směje se+ Je to prostě fobie z hluboké vody. Budu muset absolvovat nějakou terapii, abych se toho zase zbavila +už si nestihne zakrýt obličej před tím Romulusovým skokem, tak dostane pěknou spršku. Ale místo nadávání se rozesměje, jak k nim pejsek legračně plave čubičku+ K moři? Myslíš do Résidence na Azurovém pobřeží, anebo tady v Austrálii? Mohli bychom si někdy vyrazit na Velký bariérový útes. Tam se mi moc líbilo, pamatuješ? +střídají se v házení míčku Romulusovi, který neúnavně pendluje od jednoho ke druhému s míčkem v tlamě+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 08 úno 2017 23:23

Tak zůstaneme tady, na mělčině. +uculí se+ A jak se ti podařilo zbavit poprvé? +usměje se, vyloví Romulusovi z tlamy míček a hodí ho zase na druhou stranu+ Myslel jsem tady v Austrálii, ale můžeme zajet i do Provence, jestli chceš. Na jaře tam bude hezky. +přikývne s úsměvem+ Tady to máme k pobřeží daleko... ale stojí to za to. +uculí se+ Můžeme si třeba zamluvit pokoj v nějakém malém hotýlku na víkend, jen tak na relax. +napadne ho+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 08 úno 2017 23:56

Děláš si ze mě srandu! +plácne ho se smíchem jemně po rameni+ Šokovou terapií… začala jsem s potápěním. Zpočátku to bylo strašné, ale postupně jsem se naučila svůj strach ovládat a nakonec jsem ho uzamkla do nejzazšího koutku mysli +prozradí mu, jak se jí to tenkrát povedlo+ Zato tady máme spoustu nádherných jezer. Ale to je skvělý nápad, vyrazit si na víkend na nějaké hezké místo. To se mně vůbec nemusíš ptát +zasměje se a dá mu za ten úžasný nápad velkou pusu+ Dáme si závod? Kdo bude první na dece, ten může sníst ten lahodný sendvič, co tam na nás čeká +uculí se+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 09 úno 2017 19:07

To bych si nedovolil. +směje se trochu+ Říká se, že strachu se má člověk postavit čelem. +přikývne uznale, protože je statečná+ teď to bude určitě snazší... už víš, že jsi to jednou dokázala. +usměje se na ni povzbudivě+ Možná by bylo lepší začít nějakým jezerem, spíš než rovnou oceánem... +zapřemýšlí+ Že bys alespoň měla jistotu uzavřeného podvodního prostoru... ale to jak chceš. +usměje se a polibek jí oplatí+ Sendvič? +zbystří, odrazí se ode dna a několika tempy se dostane ke kraji bazénu+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 09 úno 2017 20:23

A já se tomu taky tak postavím +nechvástá se, opravdu s tím míní bojovat+ Nene, to musím překonat šokem. Takže si někdy vyrazíme potápět se na bariérový útes +řekne odhodlaně. Jak Remus vystřelí směr břeh, schválně zaostává, aby tam byl první, ale moc dobře ví, že on dělá to samé+ Fajn. Tak si ten sendvič sníme společně. A každý z jedné strany +podrží jej mezi nimi a kousne si do něj na svém konci+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dům Styx a Remuse