Vstupní hala

Moderátoři: Remus Lupin, Styx Lupin

Re: Vstupní hala

Příspěvekod Beatrix » 09 úno 2017 21:37

Kristian: Jo tak...! Dračice...+chápavě přikývne+ To jsou je nějakej váš kouzelnickej folklor, mít doma draka, ne? +ušklíbne se, ale jako v dobrým - Rabia od Bee má rád+ A je taky tak vznětlivá jako Rabio?
No koukám, že už se našla..+kývne k pandě a pohladí ji, jak ju Bea drží+ Vážně? Ony nejsou tak ohrožený, jak černobílý pandy? +a protočí trochu oči, že už byli na odchodu a Bea se přilepila na zvířátko :D - ale tváří se tak jako pobaveně+
Ne. Nejen tolik - nejsou tam žádný. +nakloní se trochu k němu, aby ho holky neslyšely+ Ale podle toho divadla, co se spustí když kolem proběhne křižák bys řekl, že tam máme gigatarantule!
Mhm...uvidíme. Máme oba teď dost práce...
+Poplácá ho po rameni+ Hodně zdaru...nezávidím ti to...
My vás taky, tak děkujeme a....Beo...měli bysme...no tak...+kýve hlavou, ať tu chundelatou kouli odloží+ Dorty...však víš...vybírání...
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 09 úno 2017 23:39

My jsme s Remusem takoví dobrodruzi +uculí se+ Ale taky se nebezpečným místům pokud možno vyhýbáme +doplní+ To věřím. Musí být úžasné mít už takovou velkou slečnu. My jsme si s Remusem taky adoptovali na dálku dvě děti z chudých asijských zemí, kluka a holčičku +pochlubí se jí hned+ Tak to bude určitě krásná svatba. Už se moc těším +usměje se+ No to budete mít veselé manželství +rozesměje se, jak Bea v žertu vyhrožuje Kristiánovi+ Dejte vědět, kdy přijedete, abychom byli doma. My jsme pořád někde v luftu. Budeme se na vás těšit +uculuje se, jak se Ming vnutí Bei do náruče+ Je to mazel. Už se jí nezbavíš +směje se a Ming si Beu opravdu hned oblíbí a drží se jí jako klíště – yohannka má taky červenou pandu? To vůbec nevím!+ Tak pojď ke mně, nebo si tě Bea odnese sebou +napomene pandu a vezme si ji do náruče, když vidí, jak je Kristián už trošku netrpělivý+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 10 úno 2017 19:39

Kdo by nechtěl doma draka? +zasměje se+ No... docela poslouchá, ale je to drak, to víš. +pousměje se+ Myslím, že jsou ohroženější, ale jenom o trochu. Číňané se pokouší chov trochu kontrolovat, ale my jsme prostě neodolali. +uculí se a musí se pousmát, když vidí jak se při pohledu na Beu tváří, hodlá z toho čerpat inspiraci. :D+
Aspoň můžeš občas udělat hrdinu. +zasměje se taky+ Ozvu se ti s tím klubem... +dodá ještě tiše+
Klidně zase někdy doražte, rádi vás uvidíme. +uculí se+ A šťastnou cestu domů!
Remus

Příspěvekod Beatrix » 11 úno 2017 21:39

Bea: To teda jste! Ale to je dobře! Život je potřeba si užívat! Vážně? to jsem netušila! Máš fotky? +jestli jí Styx ukáže, tak zaobdivuje :D + O to mi musíš někdy povykládat víc!
Neboj, ozveme se. Já bych se jí nejrači ani nezbavovala! +neochotně předá zvířátko Styx a povzdychne si+ Jak oni to jen dělají...no jo, už du! Dorty...vím...+zakoulí očima teď ona+
Tak jo, fakt díky a uvidíme se! +poolíbává je a naskočí do auta+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 11 úno 2017 21:42

Kristián: No...jako já je mám rád, teda znám jen jednoho a toho mám rád. +upřesní+ Ale prostorově je to s nima takový dost náročný. A stran hořlavosti...hlavně v našem okolí...hořlaviny a tak...
To znám...když jsem viděl, jak Bea toužila po pandě, tak jsem jí ju taky musel sehnat...
Jo, má to svoje plus... Jasný. +přikývne a rozloučí se+ Díky! Mějte se! +ještě podrbe Romuluse, co se mu motá u noh, naskočí do auta a odfrčijou+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 13 úno 2017 22:26

+pochlubí se jí fotkama jejich adoptovaných dětí+ Až se stavíte příště, tak ti o nich řeknu víc +obejme ji vřele a Kristiánovi stiskne ruku+ Uvidíme se na svatbě +rozloučí se s nimi a ještě jim zamávají, jak na ně Kristián dlouze zatroubí+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 27 zář 2017 20:07

+Nějakou dobu po narození dvojčátek počká, aby rodiče hned nestresovala a pak se jednoho dne se Styx domluví na návštěvě. Dostaví se na čas, nese náruč dárků a hned za ní jde Zuzka s dalšíma pár pozornostma. Zazvoní na zvonek a vyčkávají.+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Remus » 27 zář 2017 21:11

+zrovna je v obýváku, takže dojde otevřít a hned je pozve dál a jednou rukou krotí zvěř, aby se na ně nevrhla vítat+ no no, Nio... pojďte dál, dámy, rádi vás vidíme... Styx bude hned dole. +usměje se a přivítá je+ Tedy ty jsi vyrostla... +užasne nad Zuzkou, ji viděl naposled na svatbě asi+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 27 zář 2017 21:36

+zrovna musela odběhnout nahoru kouknout na děti, ale hned je zase zpátky, jak uslyší hlasy u dveří+ Jé, ahoj holky... jsem hrozně ráda, že jste se přišly na nás podívat +uvítá je nadšeně, obejme se s Beou a Zuzce dá pusu na čelo+ Nojo, roste z tebe krásná holka, Zuzko. Máma už brzy bude muset odhánět nápadníky pistolí +zažertuje a pozve holky do obýváku+ Tak co si dáte k pití? +hned se ujme role hostitelky a má i napečíno, jak je očekávala+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 28 zář 2017 12:55

(Jen poznámka k Zuzce - zatím bych ji nechala konstantně mít cca deset let :pii S puberťákem se můžeme trápit později. Navíc pak už Beu nebude potřebovat, žejo...)

Ahoj! +mluví tišeji, protože předpokládá, že dvojčátka spí, tak je nechce probudit+ Tady jsme si dovolili malou pozornost...+předá dárky a poobjímá oba dva a podrbě i nějaký to zvěrstvo, co se k nim vetře+ Tak jak to zvládáte? +dívá se zvědavě jak moc nevyspale budou vypadat+ Neboj, +ušklíbne se spiklenecky na Styx+ k vánocům si chci pořídit brokovnici... Cokoliv nealko, řídím...
Jo a Amon taky něco posílají - teď na hradě řádí kouzelnická chřipka, tak vás nechtěli dojít oprskat...

Z: Ahoj! Já jsem taky něco přinesla! +hned předává co vybrala ona, když byla nakupovat s Beou+ O půl centimetru! +přikyvuje Remusovi, že za ten půl rok vyrostla+ Já budu vysoká jako mamka...+nakrčí čelo když koukne na Beu, která má se šteklama metr osmdesát+ Nebo budu taky nosit takový podpatky! +doplní pro jistotu.+ Máte džus? +koukne na Styx, když tak nabízí+
Naposledy upravil Beatrix dne 28 zář 2017 13:33, celkově upraveno 1
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dům Styx a Remuse