Obývací pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Byron » 23 led 2013 00:03

+pomalu jí s úsměvem usíná na rameni, ale jak začne vypočítávat ty věci, tak se okamžitě probere+ To néééééé. +zakvílí+ Hele, hele, já jsem to myslel tak, že jako se s ním máš smířit, jasný, ne si ho sem nakvartýrovat. Aspoň ne do té doby, než tu uděláme dost mejdanů, sexů na piáně a v kuchyni a nevysklýme okna metalem. +vyhrkne rychle+ Teda, ne že bych ti do toho chtěl kecat, to vůbec ne.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 led 2013 00:15

No jasně že ne. +uculí se+ Tak čím chceš začít? +mrkne na něj+ No jak na tebe tak koukám, tak kusem žvance a pořádným spánkem. +kouká, jak jí tam podřimuje na rameni+ Tak pojď, ukážu ti tvůj pokoj, básníčku. +sleze z něj a posbírá to jídlo a pití a vede ho do patra+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 led 2013 00:17

Ty jo! Já budu mít i vlastní pokoj? +podiví se, ale je příjemně překvapenej a jde za ní, taky s nějakým tím kusem jídla+ Ale že v něm dneska budeš spát se mnou, abych se nebál? +koukne na ni prosebně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 úno 2013 01:45

+ráno se probudí a ke své hluboké nespokojenosti vedle sebe nenahmatá Byrona, tak přikryje Vanessku až po bradu a jde ho hledat, uculí se,když ho samozřejmě najde u xboxu, vleze si k němu na gauč, přikryje je oba dekou, zaboří mu nos do trička a ty zbylý dvě tři hodinky si spokojeně dospí u něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 úno 2013 01:48

+spokojeně, i když ve spánku ji tam u sebe přivýtá, přitulí ji k sobě a propadne zase nádhernému hlubokému spánku až do rána i když tam na tom gauči moc místa není+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 úno 2013 15:37

+probudí se ráno s pěkně ztuhlým krkem, opatrně se vymaní z Byronovy náruče a jde si do kuchyně udělat kafe, tam už pobíhá Jeefes a chystá snídani+ Dobrý ráno, Jeefesi. +pozdraví ho trochu zdrchaně+ Dáš si se mnou kafe? +koukne na něj, že ho asi taky bude muset uvařit, pač jí se teda nechce+ Je bratr doma? +zeptá se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jeefes » 19 úno 2013 15:40

Dobré ráno, slečno. +pozdraví ji a rovnou postaví na kafe+ Pan Christian brzy ráno odešel do města a malá slečna pořád spí ve vašem pokoji. Dovolil jsem si nainstalovat do dětského pokoje malou noční lampičku. +nalije jim oběma hrnek kávy+
Jistě, madam.
Jeefes

Příspěvekod Victoria » 19 úno 2013 15:46

Sedni si u nás, ať nám nevyneseš spaní. +usměje se na něj a usrkává kafe+ To jseš hodnej, ona se bojí tmy. +přikývne vděčně+ Doufám, že nám nepoleze do postele pořád, už takhle toho tady musí bejt na Byrona dost. +povzdychne si+ Jeefesi, líbí se ti tady u nás vůbec? +koukne na něj přes hrnek+ Kdybys něco potřeboval... větši plat, větší pokoj, víc peněz na domácnost... tak stačí říct. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jeefes » 19 úno 2013 15:50

+posadí se teda taky a mlčky si míchá kafe+ Myšlenka zaměstnání v tomto domě mi není zcela nepříjemná. +řekne s kamennou tváří+ Jistě, slečno. Moje dřevěná noha začíná být poněkud opotřebovaná. +napije se z hrnečku+
Jistě, madam.
Jeefes

Příspěvekod Victoria » 19 úno 2013 15:52

Páni. My tě taky máme rádi, Jeefesi. +zazubí se+ Samozřejmě. Já se o to postarám. +přikývne pobaveně, a tak tam spolu sedí, mlčí a pijou kafe+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house