Ples LoSu 2013

Moderátor: Styx Lupin

Re: Ples LoSu

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 17 úno 2013 23:56

(No dobře, možná bude stačit jí domluvit :D ehmn, možná nebude :D ale to ne, my mu věříme, vážně! :D )
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Manori » 18 úno 2013 11:53

Margarit Black píše:Man: Tak, tak jsem to s tím jídlem nemyslela.. *chechtá se* Je mi jasné, že kuchař by nadšený moc nebyl..byl by asi nebezpečný s kudlou v ruce *culí se* Tak já si třeba nedokážu představit, kdybysme seděli u jednoho stolu, my tam dlabali a vy byste na nás koukali, přičemž byste prohlásili, že už jste jedli, bo by přece bylo neslušné před hosty bumbat krev *mrkne na ni* Tohle už je prostě klasika.. *koukne za Siriusem a povzdechne si* Jo, ten má práce jak na kostele..furt něco s tou podělanou mafií..Irové, Rusi..já ani už nevím, co všechno.. *mávne rukou* a raději se nevyptávám, bo to by nedopadlo dobře *zavrtí hlavou*

No to jo...to by bylo velmi nebezpečný a velmi..nabručený*pochechtává se tam, jak si ho představuje* a proto někdy do kuchyně ani nelezu, ještě bych přišla o nos.*zamyslí se* hm..no je fakt, že minule, když už nás byla Bea, tak Postrach měl zákaz ke stolu...ale na dezert došel..i se sklenkou "vína"*zaxichtí se* já si teda tak zvykla, že mi to nevadí...spíš si já připadám divně, když jsem v Praze...všichni sedí a popíjej, jen já tam něco přežvykuju..*zavrtí hlavou* Máte doma embargo na práci?*uculí se* něco jako neptej se, taky se neptám?*dopije* což mi připomíná, že jsem někde ztratila toho svého...*rozhlídne se* budem asi muset pomalu jít, taky se nám ta práce nevyhýbá...*nakrčí nos*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Remus Lupin » 18 úno 2013 11:57

Styx píše:Remus: No... při troše dobré vůle by se to už dalo nazvat protančenou nocí +uculí se na něj lišácky a jde si s ním konečně sednout+ Ale nemysli si, že noc tím končí +políbí ho vesele, natěšena na to, co všechno je ještě do rána čeká:)+ Rozloučím se s hosty a pak půjdeme domů +poděkuje všem, co přišli na její ples a rozloučí se s nimi+

No to si ani netroufám myslet...*zasměje se a taky se porozloučí se všema* tak..a kam teď?*zeptá se, jak odcházejí z plesu*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 18 úno 2013 18:53

Remus: +když se se všemi rozloučí, vrátí se k Remusovi a obejme ho kolem krku+ Nechce se mi teď v noci brodit těmi závěji u srubu, tak dneska půjdeme ke mně +navrhne mu s úsměvem, políbí ho něžně a pak se oba přemístí na Eagle Rock+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 18 úno 2013 19:21

Becca: Tak hlavně, že nejsi omezená pouze jedním jediným zdrojem potravy jako jiní +usměje se na ni a pak se zatváří opravdu pobaveně+ Tebe je nemožné opít? A já pořád čekám, kdy se mi tady konečně svalíš pod stůl a ono to nakonec vypadá, že půjdu první +rozesměje se a radši položí skleničku, kterou zrovna drží v ruce+ Neumím si tě moc představit, jak se poflakuješ jako mudla na dovolené. Ty jsi akční holka. Tipnul bych, že i když relaxuješ, tak střílíš alespoň na střelnici, nebo si leštíš katanu +mrkne na ni+ Něco extra pro mně. Znáš mě už dost dlouho a určitě víš, co se mi líbí a co mám rád +odpoví dvojsmyslně a když jí do tváře spadne pramen vlasů, zastrčí jí ho jemně za ucho a mimoděk zavadí prsty o její šíji+
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 19 úno 2013 19:43

To jo, jsem fakt ráda, že můžu aspoň ten chlast. +zasměje se.+ No, ne úplně nemožný, ale dost těžký. Můj organismus prostě alkohol vůbec nevstřebá a hned ho odbourává, takže abych to opravdu cítila, musela bych do sebe nalít tak dvě láhve během hodiny. +usměje se trochu provinile a pokrčí rameny+ Takže jsem vlastně opila já tebe, jo? +uculí se pobaveně.+ Tak umím se i jen válet, každý občas potřebuje vypnout. Ale nemýlíš se v tom, že zbraním se věnuju fakt ráda. Nebo trénuju, u toho člověk vybije přebytečnou energii a taky se skvěle zkoncentruje a pročistí si mysl. +vysvětlí s úsměvem.+ Ale to určitě znáš taky. +mrkne na něj.+ To máš pravdu, myslím, že něco by se tam pro tebe určitě našlo. +přikývne s úsměvem a když jí jemně přejede po šíji, zadívá se mu do očí a pousměje se. Neuhne sice, ale ani ho ničím nepovzbudí. Rozhlédne se kolem a zjistí, že se sál už dost vyprázdnil+ Asi bych měla pomalu jít. Sice mám tu dovolenou, ale Jean-Claude chystá představení, tak bych se tam před tím stejně měla objevit. +podívá se na něj+ Když budeš chtít, stav se někdy v Guns, třeba tam pro tebe nějakou pěknou hračku najdem. +mrkne na něj.+
There's hell in your eyes
So let your demons dance with mine
We'll kill each other some day
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 19 úno 2013 21:19

Becca: Vypadá to nejspíš tak... opila jsi smrtijeda +ušklíbne se naoko pobouřeně, ale oči se mu smějí pobavením+ Je opravdu nejvyšší čas odejít, nebo si tady ještě udělám nějakou ostudu +dopije poslední sklenku a zvedne se+ Stavím se rád, docela bych už potřeboval doplnit svoji sbírku o nějaký nový kousek +usměje se na ni a nabídne jí galantně rámě+ Smím tě alespoň doprovodit?
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 19 úno 2013 22:23

No teda, to si snad musím i někam zapsat. +uculí se pobaveně a v očích jí vesele zajiskří.+ Ostudu? To by mě docela zajímalo, jak by to vypadlo. +rýpne si s chutí.+ Tak fajn, přijď kdykoliv, kdybych tam náhodou nebyla, tak zbrojíř mi dá echo, že je po mě sháňka. +zasměje se a taky vztane.+ Ale jistě pane, bude mi potěšením. +usměje se a zavěsí se do něj.+
There's hell in your eyes
So let your demons dance with mine
We'll kill each other some day
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 19 úno 2013 22:50

To sám netuším, ještě mě žádný chlast nesklátil tak, abych o sobě nevěděl. A dnes obzvlášť to pokoušet nebudu +uculí se na ni a když se do něj Becca zavěsí, odvede ji ze sálu+
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Styx Lupin » 19 úno 2013 23:50

+po odchodu posledního hosta se to tam všechno uzavře a začne se živě uklízet a personál si pobere domů všechno, co se nesnědlo a nevypilo+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky