Obývací pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Byron » 19 úno 2013 16:30

+přijde za nima a vypadá, jako kdyby ho přejel tank+ Dobrý ráno. Asi potřebujeme víc postelí na gauč už začínám bejt starej. +protáhne se, kosti v těle mu zalupou a naleje si kafe, posadí se, tedy spíš rozvalí na židli a zapálí si+ Jeefesi! Jak to jde starej brachu. +zeptá se ho+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Jeefes » 19 úno 2013 17:08

Výborně pane, dobré ráno. Budete si přát snídani? +plynule se vztyčí a donese Byronovi popelník+ Nějaká konkrétní přání pro tento den? +umyje svůj hrneček+
Jistě, madam.
Jeefes

Příspěvekod Victoria » 19 úno 2013 17:16

Dobrý ráno, básníčku. +usměje se na něj+ Měl jsi jít spát do svýho pokoje, a ne zakempit hnedka na gauči. +zavrtí nad ním pobaveně hlavou+ Ale už to dělat nebudem, nelíbí se mi probouzet se sama. +zamračí se nespokojeně+ Uděláš mi palačinky, Jeefesi? +zamrká na něj prosebně+ A chtělo by to nakoupit taky nějaký... věci, co jedí děti. +zauvažuje+ Hele, mám plán. +nakloní se k Byronovi šeptem, když se Jeefes vydá vařit+ Ten Locke je úplně stejně blbej, jako Wenai, ten nás poslouchat nebude. Ale on přece přijel s nějakým kamarádem ne? +zahýbe obočím+ Musíme ho získat na svoji stranu. +vztyčí důležitě prst+ Půjdem na Tvrz, ale tajně, a řeknem Malteziovi, ať nám řekne, až bude ten druhej kluk sám, a spikneme se s ním. +dokončí dramaticky a kouká, co on na to+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 úno 2013 18:11

No vidíš to, to mě třeba vůbec nenapadlo. +zamračí se+ Jo, já jsem totiž ještě musel udělat level. +vzpomene si+ No vidíš to! +zazubí se na Vici+ To je tak skvěle zlej nápad, že jsme snad postoupili na další level... no jo, už ty hry omezím. +uculí se+ Stejně kecám. No takže Jeefesi, ty nám to domluvíš přes ten váš spolek komorníků, beztak se někde tajně slízáte a plánujete ovládnuté světa skrz otrávenou pěnu na holení, takže se všichni znáte.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Jeefes » 19 úno 2013 18:44

To vám nemohu ani potvrdit ani vyvrátit, pane. +řekne Jeefes kamenně, na chvilku odejde z místnosti a za deset minut se vrátí+ Na Tvrzi budete očekáváni za hodinu. +sdělí jim, mírně se ukloní a odejde někam utírat prach+
Jistě, madam.
Jeefes

Příspěvekod Victoria » 19 úno 2013 18:46

Jo ták, další level, tak to je potom jasný. +zazubí se, nandá si plnej talíř palačinek a polije je jahodovým sirupem+ To není zlej plán to je geniální plán. +zahuhlá s plnou pusou+ Pro vyšší dobro, chápeš. Vysondujem situaci a pak uděláme plán. +šermuje vidličkou a pak vyvalí oči na Jeefese+ Tyjo, někdy mě fakt děsí. Myslíš, že nás jednou zabije ve spánku? +zašeptá Byronovi+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 úno 2013 20:15

+vezme si vidličku a ujídá jí její palačinky+ Jo, jasný. hele, my se omlouvat nemusíme, děláme to pro jejich vlastní dobro. +osvětlí celou tu situaci+ Takže můžem. Tak.... +kouká chvilku na Jeefese+ No já bych se nedivil, kdyby nás před tím vzbudil a omluvil se, že nestihne podávat k snídani více chodů z důvodu policejního zásahu v domě.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 úno 2013 20:30

Jo, vlastně by nám měli bejt vděčný. +přikývne souhlasně+ Tak co, půjdem? +odnese prázdnej taíř na linku, dojde k němu a pohladí ho zezadu po ramenou+ Takže tam přijdem, a ukecáme Maltezia, ať toho kluka někam vyláká, a tam se s ním spiknem. Hele, třeba zjistíme, že si to už vyřešili, jak jsme je včera zamkli. +uculí se, a jak vykládá, jemně mu přitom masíruje krk a ramena, páč je má pěkně ztuhlý+ Já se půjdu převlíct, a hned jsem dole. Kruci, a musím říct Jeefesovi, ať zatím pohlídá dítě. +vzpomene si, dá mu pusu do vlasů, a jde+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 úno 2013 20:46

Hm.... Jasně. +rozplývá se jak ho tam masíruje a byl by schopen jí slíbit všechno, skoro všechno+ Co? Jo. +protáhne se, když ho přestane masírovat a vyskočí na nohy+ Já se půjdu taky převlíct. Ten druhej je snad v pohodě, vypadal rozumějc. Ale to ve srovnání s Wenai vypadá i polární medvěd natřenej na růžovo. Myslíš, že mu to musíme říkat? Já myslím, že už to veděl od včerejška, že to takhle dopadne. +myslí tím Jeefese a s přimhouřenýma očima si ho měří+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 úno 2013 21:06

No chudák děcko. My jsme furt v luftě, a Chris taky nevypadá, že by tu plánoval trávit hodně času. Bude tady celý dny sama s anglickým komorníkem, a nakonec z ní vyroste Batman. +povzdychne si, a za chvilku se vrátí do haly už oblečená a připravená a čeká na Byrona+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house