Dětský pokojíček

Moderátoři: Remus Lupin, Styx Lupin

Re: Dětský pokojíček

Příspěvekod Remus » 30 bře 2017 23:50

Rozhodně se o to přinejmenším pokusím. +uculí se+ Máš pravdu. +uvědomí si to náhle+ Vlkodlačí ženy opravdu děti mít nemohou, těhotenství by přeměnu každý měsíc nevydrželo, a lektvary, které by přeměně bránily docela, zatím neexistují. Možná jednou budou. +usměje se+ A vlastně to znamená jen to, že nemůže mít biologicky vlastní dítě. Na světě je spousta takových, které potřebují domov. +pousměje se, tak mě napadá, jestli se můžou těhotné čarodějky přeměňovat do zvěromágské podoby... to má asi teď remus osamělé uplňky :D+ Nechtěli jsme jet k tomu moři tady v Austrálii? Pro samé zařizování jsem na to docela zapomněl. +uculí se na ni+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 31 bře 2017 15:23

Kéž by Marcus vynalezl takový lektvar, co by úplně zabránil přeměně. Pak by nejenom měla Vanessa šanci mít vlastní děti, ale i pro tebe by byly ty úplňky snesitelné. Hrozně moc bych si to přála, za vás za oba. Marcus určitě jednou na to přijde, vždyť už to jeho sérum je obrovský objev +poznamená s nadějí+ To je pravda, pokud by zatoužila po dítěti, může si nějaké adoptovat. Obzvlášť v Sýrii je určitě spousta dětí bez rodičů +přikývne - no podle mne asi nemůžou, nedovedu si představit, jak by to dělala třeba čarodějka, měnící se např. v kočku, ledaže by se i její dítě proměnilo v kotě :D, jinak by bylo větší než celá kočka :D+ Jo chtěli. To by bylo moc fajn +uculí se, jsem na to úplně zapomněla:)+ Kdy bychom mohli vyrazit?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 31 bře 2017 20:11

Já už jsem si zvykl. +uculí se+ I takhle s tímhle lektvarem je to obrovské zlepšení a úleva. +ujistí ji+ To ano, vlastně už je na půl cesty. +usměje se+ Nebál bych se o ni, určitě si poradí. +usměje se - já si taky myslím, že nemůže, ale kolikrát třeba do šestého týdne nevíš, že jsi těhotná, tak to může být problém :D Ale ráda si představuju, že magie je moudrá a zabrání proměně :D+ Nu... vyřídím si v práci dovolenou a klidně zítra. +navrhne s úsměvem+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 02 dub 2017 09:59

Na to se nedá zvyknout nikdy +oponuje mu, protože ví, že za těch x let už musí být tolika přeměnami pěkně zhuntovaný:)+ Ale jsem hrozně ráda, že ten lektvar ti podstatně ulehčil život. Napadlo mě, že bychom mohli finančně podporovat Marcusův výzkum, co ty na to? Peněz z dědictví máme pořád dost +zeptá se ho - tak do šestého týdne je to tak mrňavé, že mu zvěromágská proměna snad nemůže ublížit... anebo magie proměně v těhotenství automaticky zabrání, takže to může být i spolehlivý kouzelnický těhotenský test :D+ Zítra? Tak to je super! Tak až zítra skončíme u Marcuse, můžeme vyrazit na výlet +poznamená nadšeně+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 02 dub 2017 15:13

To ne, ale je rozdíl, když musí tělo snést jenom těžkou proměnu, nebo když ještě k tomu musí vydržet agresivní sebeútoky. +pousměje se trochu, už to bere lehce s odstupem :D+ To bychom mohli. +přikývne souhlasně+ Je to nejvíc, co pro ten výzkum můžeme udělat, a rád bych ho podpořil nejen kvůli sobě. +usměje se na ni vděčně+ Všechno si připravíme už teď, abychom pak jenom vzali věci a vyrazili. +uculí se+ Zatím nám najdu nějaké bydlení... máš nějakou konkrétní představu, nebo ti to je jedno? +usměje se+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 02 dub 2017 18:44

To je pravda, kdysi, ještě před objevem Snapeova vlkodlačího lektvaru, musely být ty přeměny hodně drastické +vybaví si Remusovy četné jizvy po těle+ To je dobrý nápad, aspoň se nebudeme zdržovat a můžeme hned vyrazit +přikývne nadšeně+ Nechám to na tobě, ty vždycky vybereš přesně to, co se mi líbí. Akorát bych dala přednost romantice před luxusem, když budeme mít to výročí +usměje se+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 03 dub 2017 16:31

je to tak. +přikývne+ Ty jizvy bohužel odstranit nejdou, vzhledem k jejich původu. Magie umí nechat zmizet jenom ty "obyčejné". +pousměje se+ Mohl bych je zakrývat kosmetickými kouzly každý den, ale... už jsem si na ně nějak zvykl, jsou mojí součástí. +usměje se na ni+ Tak dobře, já něco vyberu. +uculí se, on na to nezapomněl :D+ Musíme si to výročí trochu užít, až budeme mít příště výročí svatby, nejspíš budeme mít trochu jiné starosti. +usměje se a otevře svůj notebook, aby něco našel+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 03 dub 2017 20:15

Proč bys je měl zakrývat... mně vůbec nevadí, naopak, pokaždé mi připomenou, jakého mám statečného muže +políbí ho něžně na tvář+ No jo, toto je nejspíš naše poslední poklidné výročí jenom ve dvou +uchichtne se pobaveně – vůbec nepochybuji o tom, že nezapomněl :* + Tak já tě nebudu při tom hledání rušit a zatím nám půjdu zabalit. Kdybys chtěl při výběru poradit, budu hned vedle +usměje se na něj a jde jim připravit věci na cestu+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 03 dub 2017 23:54

To ano... vím, že tobě nevadí, ale teď když budeme mít dítě... každý kdo se na mě podívá uvidí, že něco není v pořádku. +usměje se+ Nerad bych, aby ho kvůli tomu ve škole třeba šikanovali. +pokrčí rameny a usměje se na ni+ Dobře, ale nic nezvedej, přijdu ti s kufry pomoct. +zavolá na ni ještě a zabookuje jim nějaké bydlení+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 04 dub 2017 11:53

Naši přátelé ví, kdo jsi a jaký jsi. A co si o tobě myslí cizí lidé mě nezajímá. Navíc, tvé jizvy nejsou pod oblečením vidět +snad:)+ a nahého tě vidím jenom já +mrkne na něj+ Přestaň myslet na hlouposti, lásko a užívej si jen to krásné +uzavře s úsměvem debatu+

+večer, když už spolu leží v posteli, Styx tiše zašeptá do tmy+ Všimla jsem si, že se mi už začíná zakulacovat břicho... sáhni si +jemně si položí Remusovu dlaň na pupík+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dům Styx a Remuse