Styxin pokoj

Moderátoři: Remus Lupin, Styx Lupin

Re: Styxin pokoj

Příspěvekod Styx Lupin » 23 úno 2017 20:36

+rozesměje se, jak ta její otázka dvojsmyslně vyzněla+ Tím jsem chtěla říct, že za to, že mi je špatně, si nemůžeš klást žádnou vinu, to k tomu patří +zasměje se+ Dobře, tak výlet o pár týdnů odložíme. Ale měli bychom tu významnou událost spolu pořádně oslavit. Nemyslím opít se a tak, ale jít si třeba někam posedět, dát si skvělou večeři, udělat si takový slavností večer. Hm? +přitulí se k němu+ No... Amonovi to musíme říct co nejdřív, aby mě uvolnil z práce. Myslím, že vyborná příležitost bude na té Beině svatbě. To bude mít dobrou náladu, že se jeho bejvalka vdala a určitě nebude chtít dělat rozruch na její svatbě +napadne ji+ Vanesse to řekneme co nejdřív, měla by to vědět. S přáteli bych ještě pár týdnů počkala. Až po další kontrole u Marcuse, až si budeme jistí, že je všechno v pořádku +usměje se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 24 úno 2017 01:22

Ne, nedávám si to za vinu. +uculí se+ Jen nejsem rád, že ti nemůžu pomoct. +usměje se+ Hmm, to bychom rozhodně měli. +přikývne+ Takovou malou oslavu jen pro nás... +pousměje se+ Máš nějaké konkrétní místo, kam bys chtěla zajít? +mrkne na ni+ Ano, Amon to musí vědět brzy, zvlášť když se máš šetřit. +přikývne+ A s ostatními souhlasím. Ale můžeme to zatím říct tvým rodičům. +pousměje se tak měkce, a myslí jejich portréty samozřejmě+ Určitě by byli rádi.
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 24 úno 2017 12:05

Ale vždyť ty mi přece pomáháš... víc, než si myslíš +usměje se na něj+ Řekneme jim to. Ale ještě chvíli si to necháme jenom pro sebe, abychom si tu radostnou zprávu spolu vychutnali +portréty... pořád mě překvapuješ, jaký máš přehled!+ A ty máš někde portréty svých rodičů? +zeptá se jemně, o tom se nikdy nebavili+ Hm, zatím mě nic nenapadá, kde by to bylo dostatečně reprezentativní oslavit takovou událost +zamyslí se+ Snad nás mezitím, co se připravíme, něco zajímavého napadne +navrhne a jdou se chystat+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 24 úno 2017 22:37

Ano? +usměje se+ Budu se snažit dělat to i dál. +přikývne... jednou mi to myslím říkala Vanessa :D+ Dobře, kdykoliv budeš chtít. +pousměje se+ Portréty? Ne, to nemám. My jsme nebyli bohatá rodina, nikdo nás neportrétoval. +uculí se+ Mám schovaných pár starých fotek, to ano. +usměje se na ni+ a nějaké dokumenty, oddací list rodičů... +vzpomíná, zatímco si obléká košili, aby vypadal trochu reprezentativně+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 25 úno 2017 01:36

+ale i v jiných věcech máš docela dobrý přehled :Love + Tak to je velká škoda. Mohl jsi s nimi komunikovat přes obrazy. Mrzí mě, že jsem je nikdy nepoznala +poznamená trochu sklesle+ Museli to být výjimeční lidé, když z tebe vychovali tak hodného člověka +řekne s hlubokým obdivem+ Ráda bych, abychom si nechali udělat portréty. Souhlasil bys, prosím? Moc mi na tom záleží +zeptá se ho a když se oblékne do nějakých hezkých šatů, chytne ho za ruce+ Tak napadlo tě něco, kam si vyrazíme… anebo to necháš na mně? +uculí se+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 25 úno 2017 20:07

Jsem si jistý, že by ses jim moc líbila. +usměje se na ni+ Obzvlášť mamince. +uculí se+ Byli to báječní lidé, ale obávám se, že moje nemoc na ně doléhala dost těžce. +pousměje se posmutněle+ Ale fotky ti někdy klidně ukážu. Portréty? No... +zamyslí se nad tím, on sám moc exhibicionismu tohoto typu v sobě nemá, ale dokáže pochopit, proč by je chtěla mít, vzhledem k tomu, že ví, jak jsou pro ni portréty rodičů podstatné+ Tak dobře, proč ne. Ale slib mi, že je nevyvěsíme hned v hale nad krb. +zasměje se+ Asi by mi přišlo divné dívat se na sebe v rámu... +pousměje se+ Ty vypadáš, že máš plán... +uculí se+ Takže to klidně nechám na tobě.
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 25 úno 2017 23:48

Opravdu? Tak to mě těší +usměje se potěšeně a o to víc je smutná z toho, že svoji tchýni nikdy nepoznala+ Moc ráda si s tebou ty fotky prohlídnu. Už se na to moc těším. Máš i nějaké svoje z dětství? +zeptá se s nadějí+ Tak tos mi udělal velkou radost. Jsem ráda, že jsi pochopil, že to nejsou žádné aristokratické manýry, nechat se portrétovat. Je to pro naše potomky. V rámech tady budeme pro ně věčně +políbí ho vděčně, že to kvůli ní udělá+ Nad krb ne +zasměje se+ Pověsíme si je v Résidence do naší rodinné obrazárny... jak nám tam visí i naše svatební fotka +uklidní ho s úsměvem+ Ne, nemám vůbec žádný plán +jako fakt:)+ Tak dobře, někam nás přemístím +uculí se a chytne ho za ruce a přemístí se - někam:)+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 26 úno 2017 01:05

Jenom pár, zůstaly mi po mámě. +usměje se+ Ale jsou většinou jen obyčejné, maminka neměla kouzelnický fotoaparát. Pak mám spíš hodně fotek z Bradavic, Sirius a James měli vždycky po ruce foťák. +uculí se+ Ano. +přikývne a usměje se+ Kdybych neviděl portréty tvých rodičů, asi bych nesouhlasil, ale... pro tebe je to jediná možnost, jak s nimi být aspoň trochu v kontaktu. a to by měly mít i naše děti. +usměje se na ni přesvědčeně+ Do rodinné obrazárny... +rozesměje se+ to by se rodiče asi divili, kam až se jejich vlčí dítě dostane. +uculí se na ni+ Nemáš? +usměje se, a někam je tedy přemístí, do luxusní restaurace kdovíkde :)+
http://i.telegraph.co.uk/multimedia/arc ... 12892k.jpg

(pokračování viewtopic.php?f=209&t=2188&p=53573#p53573 )
Remus

Příspěvekod Remus » 15 dub 2017 18:59

Báseň od Remuse
Obrázek
Remus

Příspěvekod Remus » 02 zář 2017 22:36

Děkuji... :Love -R.

Obrázek

Obrázek

Obrázek