Kuchyně

Moderátoři: Remus Lupin, Styx Lupin

Re: Kuchyně

Příspěvekod Styx Lupin » 16 srp 2017 22:50

Jsi ten nejhodnější manžel na světě +usměje se na něj hezky, jak jí nikdy nic neodmítne+ Zatím to zvládám. A pokud do té doby neporodím, chtěla bych se tam ještě podívat. Osvěžit si ty krásné vzpomínky +sedne si mu na klín, když dojí a položí si jeho ruce kolem objemného břicha+ Ale to by přece nemuselo být vůbec špatné, kdyby se naše děti narodily na místě, kde jsme byli oddáni, ne? +zasměje se, ale pochopitelně si ho jenom trošku dobírá+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 17 srp 2017 22:31

I kdybys porodila, můžeme se tam alespoň na otočku stavit stejně. +usměje se a pohladí ji po ruce+ Jistě, vyhrnu si rukávy a odoperuji tě tam přímo na oltáři. +přisvědčí se smíchem+ Už je to celé dva roky, kdo by to byl řekl. +musí se pousmát při vzpomínce+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 18 srp 2017 13:11

To je dobrý nápad, a pokud to nevyjde přímo v den výročí, zajedeme tam o den dva později +přikývne souhlasně a je na ní vidět, že se těší+ Jaká operace? Já chci rodit přirozenou cestou +vyrukuje na něj s úculem+ A porod bys určitě zvládl i sám. Máš v tom už praxi z práce +mrkne na něj vesele+ Ano, letí to neskutečně rychle. Ale bylo to nádherné, viď? A víš, co by bylo vtipné? Kdyby se naše dvojčata narodila v den výročí naší svatby +zasměje se pobaveně+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 20 srp 2017 00:51

souhlasím, na přesném datu zas až tolik nezáleží. +usměje se+ Vážně? +podiví se+ Předpokládal jsem, že u dvojčat to bývá většinou císařem. +poznamená+ Ale to je na tobě, ty to budeš muset snést. +připustí a usměje se+ Řekl bych, že rodit kluběnky a lidi je trochu rozdíl. +rozesměje se+ nemyslím, že bych to zvládl sám. +pohladí ji po ruce+ Byl to nádherný den. +usměje se na ni+ no, to je docela dobře možné. +uculí se+ dobře by se to pamatovalo.
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 20 srp 2017 16:13

Dřív se dvojčata rodila jedině přirozenou cestou +argumentuje, ale pak se na něj uculí+ Jenom jsem zkoušela, co na to řekneš. Marcus nám doporučoval císařský řez a já chci, aby to bylo co nejbezpečnější pro naše děti +je už dávno rozhodnutá pro císaře+ Tak určitě jsi už rodil i větší tvory než kluběnky. Myslím, že zkušeností máš dost. Ale přece jen to přenecháme Marcusovi +mrkne na něj s úsměvem+ To by bylo ideální, kdyby to všechno vyšlo v jeden den. Ale necháme to na našich drobečcích, kdy se sami rozhodnou přijít na svět +usměje se+ A jak to jde té tvé nové kolegyni... udělala už nějaké pokroky? +zeptá se zvědavě při poklízení nádobí+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 20 srp 2017 20:59

Ano, ale dřív to taky končilo všelijak. +pousměje se, a dost se mu uleví, že se rozhodne pro bezpečnější variantu+ Vím, že ani císař není nic příjemného, je to normální operace. +pohladí ji omluvně po ruce+ To ano, asi bych normální porod zvládl. Ale tebe bych rodil opravdu nerad. +zasměje se+ Oni nejspíš sami vědí, kdy je ten nejlepší čas. +pousměje se+ Jenny? Docela se otrkala. +přikývne a usměje se+ Okolo zvířat už je mnohem jistější, učí se rychle. je to vlastně docela milé děvče... tuhle mi nabízela, že nám někdy klidně děti pohlídá. +musí se uculit+ má zkušenosti s malými sourozenci... +přinese jí talíře ke dřezu+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 20 srp 2017 22:36

Budu mít jizvu, víš to? +usměje se, sama je s tím už docela smířená+ Vím, že bys to zvládnul +pohladí ho po ruce+ ale taky bych byla radši, kdyby byl u toho odborník +a taky v to doufá+ Vážně? Tak to je fajn, že se tak rychle učí. Nemusíš trávit tolik času v práci +přimhouří trochu oči, jak Remus začne chválit tu svoji kolegyni, ještě nikdy ho neslyšela, že by před ní pěl chválu na nějakou jinou ženu+ Pohlídat děti? +zamračí se na to+ Že děkuji, ale naše děti nikdy nesvěřím nikomu cizímu. To jí klidně vyřiď +řekne to trochu podrážděně, což původně vůbec nezamýšlela, ani sama neví, co ji na tom vlastně tak popudilo+ Jdu si lehnout. Jdeš taky?
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 21 srp 2017 00:44

Jizvu, která přivede na svět naše děti. +usměje se+ Podívej, kolik jich mám já. +uculí se tomu+ Jsem rád, že se v tomhle shodneme. +přikývne s úsměvem+ Ano, je šikovná. +přikývne+ Myslel jsem, abychom pak měli čas jen pro sebe. +podívá se na ni zmateně+ Ale samozřejmě jsem jí řekl, že zezačátku nejspíš budeme jen s nimi. +dodá+ Už jdu, jen si připravím věci na zítra. +přikývne+ jsi v pořádku? +zeptá se pro jistotu+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 21 srp 2017 11:29

Tak když jsi dal té ošklivé jizvě takový hezký přívlastek, možná budu na ní i pyšná +uculí se+ No jo, ale tvoje jizvy jsou děsně sexy, víš? +přejede mu láskyplně dlaní přes košili po zádech, pod prsty cítí jemné linky jeho jizev+ Neznám ji. A proto jí nesvěřím naše děti +odsekne trochu - a taky nechce, aby ji Remus tahal k nim domů :D, jako by nestačilo, že jsou spolu celý den v práci... ale to mu už neřekne, aby nebyla za stíhačku :D+ Necítím se dnes moc dobře +odpoví krátce a jde nahoru do ložnice. V posteli se tiše rozbrečí a když si Remus přijde lehnout, dělá, že už spí+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 21 srp 2017 22:52

To bys take mela. Byt pysna. +usmeje se a pohladi ji po brise. jeste chce dodat, ze ji klidne muze predtim poznat, ale kdyz vidi jakou ma naladu, radsi si to odpusti. :mrgreen: nachysta si veci na dalsi den, rychle se osprchuje a vklouzne za ni do postele+ spis? +zasepta, ale kdyz se ani nepohne, zhasne svetlo, obejme ji jako obvykle, vtiskne ji do vlasu polibek na dobrou noc a pomalu usina+
Remus

PředchozíDalší

Zpět na Dům Styx a Remuse