Obývací pokoj

Moderátoři: Remus Lupin, Styx Lupin

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Styx Lupin » 27 srp 2017 15:51

+když jí řekne, že je pořád krásná a sexy, trochu zjihne, mockrát to od něj neslýchá, tak ji to zahřeje u srdce. A už ho i málem obejme a hádka je zažehnaná, když tu Remus zmíní jejich minulost. Přejde jí přes tvář mrak, nevěřila, že by chtěl někdy vytahovat staré zapomenuté věci, to ji hodně zamrzí. Ale na druhou stranu se jí taky rozsvítí. Po krátkém zaváhání přistoupí k němu a chytne ho za ruce na usmíření+ Máš pravdu. Hádáme se tady kvůli takové hlouposti, kterou jsem si jenom špatně vyložila. Samozřejmě že ti věřím. Naprosto bezmezně. Pro víru v tebe bych i zemřela. Stydím se, že mě mohlo vůbec něco takového napadnout. Omlouvám se +konečně se na něj nesměle a trošku provinile usměje+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 27 srp 2017 19:44

+zalituje toho sotva to vypustí z pusy, a díky tomu pocitu vinu taky velmi rychle vychladne+ Umírat pro mě nemusíš. +usměje se v žertu+ Taky se omlouvám, to jsem neměl říkat. Možná mě opravdu vidí trochu jinak než jen jako šéfa. +připustí+ Ale... já ji tak nevidím, a jsem si jistý, že ani nebudu. +pousměje se a obejme ji+ Nemám potřebu hledat cokoliv někde jinde. Všechno, co potřebuji, mám doma. +usměje se+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 27 srp 2017 20:23

No to je vyšší stupeň toho, že bych dala za tebe ruku do ohně +vysvětlí mu se smíchem a taky ho obejme+ Tak to jí budeš muset dát jasně najevo, že nemá u tebe žádnou šanci. Já tě totiž nedám nikomu, víš? +přimáčkne si ho k sobě majetnicky+ Nebolí tě to? +zeptá se starostlivě a přejede opatrně prstem kolem jeho rány+ To jsi řekl moc hezky. Miluji tě za to, jaký jsi +stoupne si na špičky a něžně ho políbí a ještě chvilku se k němu tulí a hladí ho po zádech, užívá si jeho těsnou blízkost+ To usmiřování je moc příjemné… ale neměl by ses vrátit zpátky do práce? +uculí se+ A té své kolegyni vzkaž, že bych ji ráda poznala.
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 27 srp 2017 23:31

Ah. +zasměje se+ Raději si nech obě ruce celé, brzy je budeš potřebovat. +uculí se+ Myslím, že se nemusíš bát. +usměje se na ni+ Už to ani nebolí. +zavrtí hlavou, na bolest je zvyklý, a umí ji ignorovat, sklouzne jí dlaněmi v pohlazení po zádech+ Myslím, že to tam ještě chvilku sama zvládne. +uculí se a políbí ji+ vážně? nevykucháš ji? +musí se zasmát+ Vlastně mám dojem, že se v posledních dnech chová mnohem profesionálněji... +podotkne, a ještě chvilku s ní tráví čas, než se musí vrátit do práce+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 28 srp 2017 10:00

Připravím ti čistou košili +svlékne mu tu zakrvácenou a vtiskne mu něžný polibek na to ovázané zranění+ Asi ji ušetřím. Kdo by tam pak za tebe zaskakoval? +zasměje se pobaveně+ Ale napadlo mě, že když ji k nám pozveme a ona na vlastní oči uvidí, jak jsme spolu šťastní a jak moc se milujeme, dojde jí to, že nemá u tebe absolutně žádnou šanci +jde na to chytře a s rozumem+ Myslíš, že to tam zvládne sama? Tak to tedy musíme využít, že jsi v pracovní době doma +uculí se šibalský a zatáhne ho do ložnice, aby to usmiřování hezky zpečetili+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 28 srp 2017 14:33

Ty jsi ale mazaná. +musí se zasmát, a vtiskne jí polibek na čelo+ Myslím, že ano, je dost rozumná, aby se vyhýbala věcem, kterými si není jistá. +pousměje se, chytne ji za ruku a odvede ji do ložnice, kde ji něžně položí do postele a vklouzne pod pokrývky k ní+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 14 zář 2017 20:24

+když uloží děti, udělají si čaj+ Tak jak si užíváš rodičovství? +usměje se na Remuse, je zvědavá na jeho první pocity+ Je to trošku náročnější +což se na ní i trochu projevuje únavou+ ale docela nám to spolu jde, viď? +uculí se+ Zítra uděláme seznamovací večírek naší zvěře s dětmi. Musíme je důrazně naučit, jak se mají chovat. Dohlídneš na to? +přisedne si k němu blíž+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 14 zář 2017 23:30

+za dveřmi pokojíčku sedí nia s romulusem a zvědavě nahlíží dovnitř, ale Remus je tam nepustí+ Je to hrozně zvláštní pocit. +usměje se+ Zatím toho mnoho nepotřebují, jen pravidelně obsloužit, ale jako porostou, bude to i zajímavější. +zasměje se+ Myslím, že si vedeme dobře. +přikývne spokojeně+ To bude třeba. Nesmí si k nim nic dovolit. +přikývne+ Ale neměl by to být problém, viděli tě těhotnou... poznají, že je to součást smečky. Neublíží jim, těžší to bude později, až si s nimi děti budou chtít hrát. +pousměje se, obejme ji kolem ramen a napije se čaje+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 15 zář 2017 20:58

Chvilku nám ještě potrvá, než si zvykneme, že jsme najednou čtyři. A že svoji lásku dělíme na více dílů +pousměje se+ Jo, teď ještě budou většinou spát, na to, aby sis s nimi hrál a povídal, si musíš ještě chvíli počkat +uculí se+ No právě, proto musí být s nimi v kontaktu od samého začátku +zasune si nohy pod sebe a přitulí se k němu, evidentně ji něco trápí+ Budeme muset jít s dětmi k Marcusovi na vyšetření... +začne+ Ohledně ty-víš-čeho... +nedokáže to ani vyslovit+ Mám z toho hrozný strach... +zašeptá a pochopitelně myslí to, jestli Marcusovo zázračné vlkodlačí sérum zabralo+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 15 zář 2017 22:14

Já bych řekl, že se láska nedělí... spíš násobí. +uculí se+ Zvykneme si, to víš že ano. +přikývne+ A zvyknou si i ti naši poděsové. Ještě z nich budou nejlepší přátelé. +usměje se, ale pak zvážní, protože tahle myšlenka mu hlodá vzadu v hlavě pokaždé, když se do těch malých obličejů podívá+ Popereme se s tím, ať to dopadne jakkoliv. +řekne pevně, ale dobře ví, že by si v životě neodpustil, kdyby se ukázalo, že je nakazil+ Marcus ví, co dělá... to sérum určitě zabralo. +přitiskne ji k sobě konejšivě+
Remus

PředchozíDalší

Zpět na Dům Styx a Remuse